Video: Mijn plannen voor 2020

Welkom bij de allereerste podcast én video van 2020!

Zoals beloofd deel 2, waarin ik terugblik op 2019 en mijn plannen voor 2020 deel.

 

Benieuwd naar deel 1? In podcast #34, deelde ik mijn lessen en inzichten over leven vanuit overvloed, out of your comfort zone stappen en in de actiemodus komen.

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

P.s. Wil je er ook graag beeld bij? Bekijk dan de video in deze blogpost of op mijn YouTube kanaal!

 

Me-time & We-time

In tegenstelling tot voorgaande jaren, heb ik afgelopen jaar echt goed naar mijn hart en lichaam geluisterd. Ik heb goed voor mezelf gezorgd en rust gepakt wanneer ik dat nodig had. Dit deed ik door veel in de veranda te zitten, daar lekker te mediteren en heel veel te lezen. Verder ben ik ook blijven sporten, heb ik veel gewandeld en een super fijne ochtendroutine gecreëerd. Wil je daar meer over weten, check dan even mijn YouTube kanaal.

 

Naast de tijd die ik voor mezelf heb gemaakt én genomen, ben ik ook heel blij met de extra we-time met Jurre. We hebben een vaste we-time avond geïntroduceerd, waardoor we elke dinsdagavond lekker genieten van tijd samen met elkaar.

 

Zakelijke groei en plannen

Ook op zakelijk gebied ben ik enorm gegroeid. Niet alleen in volgers, maar juist ook in engagement op Instagram. Zonder dat ik er meer tijd in heb gestoken, maar met echt kwalitatieve posts. Iets wat ik je ook leer in mijn Instabranding training.

En uiteindelijk heb ik toch nog veel gedaan afgelopen jaar, maar wel met heel veel focus. Juist door mijn grenzen duidelijk aan te geven, vrijheid op mijn manier te implementeren en dus focus te behouden.

 

Maar laten we vooral niet te lang blijven hangen in het verleden. Wat zijn nu mijn plannen voor 2020?

In deel 1 had ik het al over 1-op-1 coaching, maar dat loopt nu al zo goed dat ik heb besloten om ook een Mastermind traject te starten! Want samen kan je nog sneller groeien en het is zo fijn om met elkaar te kunnen sparren, elkaar te motiveren en inspireren. Dus mocht je hier interesse in hebben, kijk dan even op deze pagina of stuur mij een DM via Instagram!

 

Openheid en 2 maanden naar …

Als je mijn laatste podcast heb geluisterd, dan weet je dat ik voor openheid ben. Openheid is een van mijn kernwaarden en ik heb ook besloten om hier mee door te gaan. Dus open te zijn over de highs én de lows. Want net als de meeste Nederlanders ben ik altijd nuchter en bescheiden geweest, maar ik wil juist ondernemers inspireren en helpen met opschalen. Dus daarom staat 2020 voor het jaar waarin ik me niet meer klein hoef te houden.

 

Als allerlaatste wil ik graag nog met je delen dat ik in februari samen met Jurre voor 2 maanden naar Bali ga! Dat is echt een droom die uitkomt en waar ik heel veel zin in heb!

Dus dat waren in het kort een aantal van mijn plannen voor 2020. Voor nog meer inzichten, plannen en inspiratie, luister snel de podcast of bekijk de video op mijn YouTube kanaal!

 

Liefs, Marlou

 

 

P.s. Je kan je ook nog steeds aanmelden voor mijn Instabranding Training en het Hello New You programma.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *