“Het ondernemerschap is één groot avontuur! Ik vind het heerlijk om andere onderneemsters te mogen coachen om nog meer succes te halen uit hun business. 

Ook geloof ik in de kracht van een goede Mastermind groep. Het is zo veel leuker als je een groep gelijkgestemde ondernemers om je heen hebt waarmee je kunt sparren en waar je energie van krijgt om verder te groeien!”

Marlou Volkerink

1 op 1 Coaching

Heb jij behoefte aan een ervaren onderneemster waarmee je kunt sparren? Wil je mijn advies op het gebied van ondernemen, branding en marketing?

Boek een 1 op 1 Coaching sessie met mij!

 

Het is mogelijk om een online call te boeken van een uur of een offline VIP dag(deel) waarbij ik je in real life coach en help om verder te groeien met je bedrijf

 

Mastermind met Marlou

Ik ga binnenkort starten met een Mastermind programma om jou te helpen groeien, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. 

Een half jaar lang ga ik je coachen en deel ik al mijn kennis en tips met je. Ik kijk mee met je business plannen, je marketing, branding en niet te vergeten.. je mindset.

Daarnaast breng ik je in contact met gelijkgestemde ondernemers.

Ik geloof erin dat je met de juiste mensen om je heen veel sneller kunt groeien en veel meer kunt bereiken.

Wil je meer informatie over mijn Mastermind programma of wil je een Coaching met mij boeken? Neem contact met me op via info@marlou.nl zodat we een (kosteloze) intake in kunnen plannen!

 

Herken jij je in deze eigenschappen?

Mastermind met een missie

Heb jij een mooie missie en wil je er alles aan doen om van je bedrijf een succes te maken?

Accountable

Ben je bereid om de verantwoordelijkheid te nemen voor je succes? Om te werken met doelen en kernwaarden die je bedrijf naar de next level helpen?

Reflectief

Kan en wil jij niet alleen IN je bedrijf, maar ook AAN je bedrijf werken? Dat betekent dat je ook kunt terug kijken naar acties en even afstand kan nemen om vervolgens weer mooie sprongen vooruit te maken.

Leergierig

Ben jij net als ik ontzettend leergierig? Wil je graag groeien op persoonlijk en professioneel vlak?

Ondernemend

Ik werk graag met vrouwelijke onderneemsters die echt zin hebben om in actie te komen!

Uniek

Ik geloof dat iedereen uniek is en dat dit juist is waarom jij zo’n succes kunt maken van je business. Maar dan moet je wel je eigen unieke krachten en kennis kunnen inzien en dit naar buiten durven te brengen!

Wat houdt Marlou’s Mastermind traject in?

Een half jaar lang krijg je begeleiding om door te groeien met je bedrijf. Ik coach je en samen zorgen we ervoor dat je van je business een brand gaat maken. Je gaat aan de slag met je zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste klant! Daarnaast help ik je om te groeien op persoonlijk vlak. We gaan aan de slag met je mindset, doelen en uitdagingen. 

Je komt in een inspirerende groep van gelijkgestemde ondernemers waarmee je kunt sparren. Uit ervaring weet ik dat je veel sneller kunt groeien als je de juiste mensen om je heen verzameld!

  • Maandelijks 1-op-1 coaching
  • Toegang tot mijn kennis & tools
  • Een offline 1-op-1 VIP dag
  • Een inspirerende Mastermind groep met gelijkgestemde ondernemers
  • 4 X  Mastermind groep sessies op locatie 

Ik plan graag een kennismakingscall met je in zodat we kunnen kijken of mijn Mastermind traject iets voor je kan zijn!

Heb je interesse in 1-op-1 coaching of mijn Mastermind programma? Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op! 

Klaar om te groeien met je business?

6 + 7 =