“Ik vind het geweldig dat ik vrouwelijke onderneemsters mag helpen om nog meer flow en groei en hun leven en business te ervaren. Ik geloof dat we hier allemaal zijn om te groeien. Net als in de natuur. 

En nee, niet door altijd maar druk te zijn. Sterker nog; dit woord komt niet meer in mijn woordenboek voor. Met de juiste mindset, mensen om je heen en kennis kun je in korte tijd geweldige sprongen maken. 

Om vervolgens lekker op de stroom mee te kunnen varen en te genieten van deze reis! 

Marlou Volkerink

1 op 1 Coaching

Wil jij graag 1-op-1 door mij gecoacht worden? Ik bied verschillende trajecten aan, helemaal afgestemd op jouw behoefte.

Wil jij aan de slag met persoonlijke ontwikkeling & mindset? Of juist meer de diepte in met je bedrijf? Ik denk graag mee over je business model en geef advies op het gebied van ondernemen, branding en marketing.

Het is mogelijk om een 1 op 1 Coaching sessie met mij te boeken, of een langer traject aan te gaan. 

 

Shine your life

Ik ga binnenkort starten met mijn Shine Your Life programma om jou te helpen groeien, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. 

Een half jaar lang ga ik je coachen en deel ik al mijn kennis en tips met je. Ik kijk mee met je business plannen, je marketing, branding en niet te vergeten.. je mindset.

Daarnaast breng ik je in contact met gelijkgestemde ondernemers.

Ik geloof erin dat je met de juiste mensen om je heen veel sneller kunt groeien en veel meer kunt bereiken.

 

Wil je meer informatie over mijn programma of wil je een coaching call of traject met mij boeken? Neem contact met me op via info@marlou.nl zodat we een (kosteloze) intake in kunnen plannen

Wat houdt mijn Shine Your Life traject in?

Een half jaar lang krijg je begeleiding om door te groeien als persoon en met je bedrijf. Ik geef coaching sessies op het gebied van mindset en ondernemen. Je gaat aan de slag met je zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste klant! Daarnaast help ik je om te groeien op persoonlijk vlak. We gaan aan de slag met je mindset, doelen en uitdagingen. 

Je komt in een inspirerende groep van gelijkgestemde ondernemers waarmee je kunt sparren. Uit ervaring weet ik dat je veel sneller kunt groeien als je de juiste mensen om je heen verzameld!

  • Maandelijks 1-op-1 coaching
  • Toegang tot mijn kennis & tools
  • Een offline 1-op-1 VIP dag
  • Een inspirerende Mastermind groep met gelijkgestemde ondernemers
  • Mastermind groep sessies op locatie 

Ik plan graag een kennismakingscall met je in zodat we kunnen kijken of mijn Mastermind traject iets voor je kan zijn!

Heb je interesse in 1-op-1 coaching of mijn Mastermind programma? Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op! 

Klaar om te groeien?

11 + 15 =