1 op 1 Coaching

 

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke én zakelijke groei? Tijdens mijn MBB VIP traject gaan we zes maanden intensief samenwerken zodat jij vanuit de juiste mindset je doelen gaat halen.

1 op 1 Coaching

MBB VIP Traject

Ik heb maximaal 5 plekken voor dit high end coaching traject en werk alleen met ondernemers die in zichzelf én hun bedrijf durven te investeren omdat ze weten dat dit nodig is voor groei.
Ondernemers die af en toe uit hun comfort zone durven te stappen en toe zijn aan de volgende groeistap (of sprong) op persoonlijk én zakelijk vlak.

MBB- VIP Traject

It all starts with.. you!

Een half jaar lang ga ik je coachen en deel ik al mijn kennis en tips met je. Ik kijk mee met je business plannen, je verdienmodel, je marketing, branding en niet te vergeten.. je mindset! Daarnaast krijg je toegang tot mijn MBB Mastery programma. Dit is mijn meest uitgebreide online programma met 12 modules die jou helpen stappen te maken op het gebied van Mind, Body & Business.

Bewust ondernemen

Hoe wil jij leven en ondernemen? Hoe zorg je ervoor dat je in de flow komt en je jouw energie hoog houdt? Hoe houd je balans terwijl je jouw doelen realiseert?

Daar gaan we tijdens dit traject aan werken!

Voor wie is dit coaching traject geschikt?

Dit traject is voor vrouwelijke ondernemers die willen groeien. Ik hou ervan om met open minded en creatieve ondernemers te werken die meer online zichtbaar willen worden. Omdat ik veel ervaring heb met online verdienmodellen trek ik klanten aan die ook interesse hebben om meer te gaan verdienen via online kanalen. Denk hierbij aan coaches, webshop eigenaren, (interieur) designers, fotografen, marketeers en ondernemers uit de beauty branche.

Het maakt niet uit of je business al up & runnig is of dat het nog in de kinderschoenen staat. Er is altijd ruimte voor groei!
Dit traject is voor onderneemsters die zowel op persoonlijk als zakelijk vlak willen groeien, zonder dat ze zichzelf voorbij lopen!

MBB VIP COACHING

in zes maanden meer helderheid & groei vanuit de juiste energie

Hoe fijn zou het zijn als..

R

Persoonlijke coaching

Maandelijks 1-op-1 contact met mij via coaching calls en een LIVE coaching dag op locatie. De mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen

R

MBB Modules

Toegang tot mijn 12 waardevolle MBB Modules. Zodat jij écht gaat werken aan het halen van je doelen

R

Samen sparren

Wanneer je ergens tegenaan loopt ben ik er voor je om met je mee te denken

R

Met elkaar aan je bedrijf werken

Zodat het veel meer waard wordt en je er alles uit haalt

R

Persoonlijk en zakelijke groei

Vanuit de juiste mindset en met balans werken we aan jouw groei op het gebied van mind, body & business

R

MEER BALANS, SUCCES, PLEZIER EN VRIJHEID VOOR JOU!

Wat brengt dit traject jou?

Z

Een heldere visie over waar jij naar toe wilt met je leven en je bedrijf

Z

Inzicht in jouw energiemanagement en mindset 

Z

Duidelijke doelstellingen en super veel inspiratie & motivatie om door te pakken

Z

Een sparringspartner waar je bij terecht kan voor praktische vragen en tips

Z

Bewustwording van je patronen en gedachten

Z

Een duidelijk (schaalbaar) verdienmodel voor je business

Z

Werken aan je plannen terwijl je balans ervaart en energie overhoudt

Z

Een heldere positionering van jouw bedrijf waarmee jij extra / nieuwe klanten aantrekt

Z

Een duidelijke social media & marketing strategie

Z

Actie en flow! Alles stroomt en jij weet precies wat je moet doen

Dit traject is alleen voor ondernemers die bereid zijn om in zichzelf en hun bedrijf te investeren. Dit traject heet MBB VIP en is te boeken op deze pagina. Op deze pagina vind je ook meer informatie over het MBB Programma die erbij zit.

Vooraf hebben we een intake call om te kijken of er een match is.

Wat er wordt gezegd over de cursussen van Marlou

“Ik ben zo blij dat ik op deze manier van jou heb mogen leren! Niet alleen op het gebied van ondernemen, maar ook qua mindset en persoonlijke ontwikkeling. Ik zet mezelf nu echt op nummer één en luister veel beter naar wat ik nodig heb. Ik durf keuzes te maken, dat vond ik hiervoor nogal lastig. Jij bent zo’n mega inspiratie en jouw advies leidde meteen al tot 12 bestellingen in een weekend! Als ik dit niet had gedaan had ik veel minder vertrouwen in mezelf en miste ik nog veel kennis op het gebied van ondernemen. Ik zou jou zeker aanraden aan andere ondernemers. Ook voor ondernemers die qua mindset nog wat strugglen. Je bent zo inspirerend en krachtig en je straalt zo’n fijne energie uit!” 

Crista van der Steege

Boxofdetails.nl

“Dankzij Marlou heb ik veel meer rust in mijn hoofd gekregen en ben ik veel bewuster gaan leven. Als ik dit niet had gedaan was ik mezelf nog steeds constant aan het wegcijferen en zat ik nog steeds heel erg in mijn hoofd. De samenwerking voelde heel goed, zonder oordelen en heel open. We hebben o.a. gekeken hoe ik meer balans in mijn leven kon krijgen en dat is gelukt. Ik besteed nu bepaalde dingen uit zodat ik mij meer kan focussen op zaken die voor mij écht belangrijk zijn en waar ik energie van krijg. Marlou is heel eerlijk, lief en open. Bedankt lieve Marlou!”

Cynthia Gezici

Emveflex

“Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat ik op persoonlijk- en zakelijk vlak van Marlou geleerd heb. Dankzij onze inspirerende sparsessies durfde ik het roer om te gooien. Ik weet welke weg ik met mijn bedrijf in wil slaan en welke stappen ik moet zetten om dit doel te bereiken. Nu ik dit weet werk ik met nog meer plezier omdat ik een duidelijk plan en veel meer structuur in mijn dagen heb. Werken kost me geen energie meer, het levert me juist energie op. Ook ben ik erachter gekomen dat ik altijd op mijn gevoel mag vertrouwen, mijn intuïtie geeft me altijd het juiste antwoord. Dankjewel lieve Marlou, jij wist me precies de juiste vragen te stellen zodat ik en mijn business een enorm konden groeien.

Brenda Schrijver

bsknuffelpopje.nl

Lieve Marlou, onwijs bedankt voor deze fijne tijd. Je hebt mij onwijs veel inzichten gegeven en over grenzen geholpen waar ik tegenaan liep.  

Dankzij jou ben ik veel zelfverzekerder als fotograaf. Ik moet niet te veel nadenken, maar actie ondernemen. Ofwel wat “brutaal” zijn. En mijn dromen uitwerken en achternagaan.  

Het voelt als een enorme fast forward van mijn bedrijf. Ik heb onwijs veel geleerd en nieuwe dingen gedaan waar ik voorafgaand aan dit traject nooit van had durven dromen. Dankjewel Marlou, je bent een topper!

Raisa de Koning

Raisa de Koning Fotografie

Een half jaar lang heeft Marlou met intensief geholpen en begeleid bij de best ingrijpende ontwikkelingen die ik doormaakte.

Ik ben gewichtsconsulent en vitaliteitscoach en heb een eigen praktijk Dailycious Foodcoach. Omdat ik online wilde gaan ondernemen heb ik Marlou om hulp gevraagd.

In het begin had ik best twijfels. Ik twijfelde over de investering.
Investeren terwijl je nog weinig omzet draait, dat vond ik spannend. Maar weet je? Die investering heb ik nu al terugverdiend! Mijn online academy heb ik succesvol gelanceerd en daar heb ik nu al inkomsten van. 

Dit traject heeft me niet business-wise veel inzichten gebracht. Ik run mijn bedrijf nu vanuit mijn kernwaarden zodat ik elke dag energie uit mijn werk krijg. Ja mijn grootste droom is uitgekomen, Marlou ik ben je hier ontzettend dankbaar voor! 

Sabine Thissen

Dailylicious Foodcoach

Hoe kun jij die groei doormaken waar jouw hart naar verlangd?

“Ik vind het geweldig dat ik vrouwelijke onderneemsters mag helpen om nog meer flow en groei en hun leven en business te ervaren. Ik geloof dat we hier allemaal zijn om te groeien. Net als in de natuur.

En nee, niet door altijd maar druk te zijn. Sterker nog; dit woord komt niet meer in mijn woordenboek voor. Met de juiste mindset, mensen om je heen en kennis kun je in korte tijd geweldige sprongen maken.

Om vervolgens lekker op de stroom mee te kunnen varen en te genieten van deze reis!

Ik help je om erachter te komen waar jij écht ‘aan’ van gaat. Hoe wil jij je bedrijf runnen en hoe kun je die groei doormaken waar jouw hart naar verlangd?

Ben jij (online) onderneemster en wil jij 1-op-1 met mij werken? Stuur me gerust een berichtje om te kijken welk coaching traject het meest geschikt voor je is.”

 

– Marlou Volkerink

Meer over coaching van Marlou
Voel je dat dit precies is wat je wil?
coaching marlou

Ben jij klaar om samen aan jouw bedrijf te werken zodat je sneller kunt groeien en opschalen?

Plan direct een vrijblijvend intake gesprek in.