1 op 1 Coaching

Wil jij graag 1-op-1 door mij gecoacht worden? Ik bied verschillende trajecten aan, helemaal afgestemd op jouw behoefte.

Wil jij aan de slag met persoonlijke ontwikkeling & mindset? Of juist meer de diepte in met je bedrijf? Ik denk graag mee over je business model en geef advies op het gebied van ondernemen, branding en marketing. Ik bied zowel een 1-1 traject als een mastermind traject aan.

 

Grow Coaching traject – 6 maanden

Een half jaar lang ga ik je coachen en deel ik al mijn kennis en tips met je. Ik kijk mee met je business plannen, je marketing, branding en niet te vergeten.. je mindset.

PERSOONLIJKE COACHING
maandelijks 2 x  1-op-1 contact met mij via coaching calls en een live dag op locatie

SUPPORT, FOCUS, PRIORITEITEN EN AANMOEDIGING
zodat jij écht gaat werken aan het halen van je doelen

SAMEN SPARREN
wanneer je ergens tegenaan loopt ben ik er voor je om met je mee te denken

MET ELKAAR AAN JE BEDRIJF WERKEN
zodat het veel meer waard wordt en je er alles uit haalt

SNELLER GROEIEN
op persoonlijk én zakelijk vlak

MEER BALANS, SUCCES, PLEZIER EN VRIJHEID VOOR JOU!

 

Wil je meer informatie over mijn programma of wil je een coaching call of traject met mij boeken? Neem contact met me op via info@marlou.nl zodat we een (kosteloze) intake in kunnen plannen

“Ik vind het geweldig dat ik vrouwelijke onderneemsters mag helpen om nog meer flow en groei en hun leven en business te ervaren. Ik geloof dat we hier allemaal zijn om te groeien. Net als in de natuur. 

En nee, niet door altijd maar druk te zijn. Sterker nog; dit woord komt niet meer in mijn woordenboek voor. Met de juiste mindset, mensen om je heen en kennis kun je in korte tijd geweldige sprongen maken. 

Om vervolgens lekker op de stroom mee te kunnen varen en te genieten van deze reis!

Ik help je om erachter te komen waar jij écht ‘aan’ van gaat. Hoe wil jij je bedrijf runnen en hoe kun je die groei doormaken waar jouw hart naar verlangd?

Ben jij (online) onderneemster en wil jij 1-op-1 met mij werken? Stuur me gerust een berichtje om te kijken welk coaching traject het meest geschikt voor je is.” 

Marlou Volkerink

Mastermind grow traject

Een half jaar lang krijg je begeleiding om door te groeien als persoon en met je bedrijf. Ik geef coaching sessies op het gebied van mindset en ondernemen. Je gaat aan de slag met je zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste klant! Daarnaast help ik je om te groeien op persoonlijk vlak. We gaan aan de slag met je mindset, doelen en uitdagingen. 

Je komt in een inspirerende groep van gelijkgestemde ondernemers waarmee je kunt sparren. Uit ervaring weet ik dat je veel sneller kunt groeien als je de juiste mensen om je heen verzameld!

  • Maandelijks 1-op-1 coaching
  • Toegang tot mijn kennis & tools
  • Een offline 1-op-1 VIP dag
  • Een inspirerende Mastermind groep met gelijkgestemde ondernemers
  • Mastermind groep sessies op locatie 

Ik plan graag een vrijblijvende kennismakingscall met je in zodat we kunnen kijken of en welk coaching traject iets voor je kan zijn!

Heb je interesse in 1-op-1 coaching of mijn Mastermind programma? Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op! 

Yes! Ik wil een vrijblijvende intake call inplannen

4 + 12 =