Podcast: Digitale detox en doei Instagram

Het is alweer eventjes geleden, maar ik ben er weer! Deze keer vanuit het prachtige Bali waar ik eerst twee weken helemaal offline ging. Ben je benieuwd wat er dan met je gebeurd als online ondernemer? Wil je weten welk marketing kanaal heel veel ondernemers links laten liggen? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe het met me gaat?

Luister dan snel deze podcast!

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

Living the dream

Een podcast opnemen… met je zonnebril op, in je bikini, op Bali. Dat was voor mij echt een droom. Al heel lang geleden had ik voor mezelf besloten dat het voor mij een ideaal leven zou zijn als ik in de winter een paar maanden naar het buitenland kon gaan.

Sinds Jurre ook de stap heeft gezet naar fulltime ondernemerschap, konden we het nu echt mogelijk maken. En hebben we deze kans dan ook met beide handen aangegrepen. Ondertussen zijn we alweer bijna een maand op Bali en was het tijd voor een update.

 

Twee weken van de radar

De eerste twee weken op Bali was ik compleet van de radar. In januari had ik heel hard gewerkt, met o.a. de lancering van de Instabranding training, mijn nieuwe mini-training #doeidrempel en de actie van mijn online trainingsprogramma Hello New You. Daarnaast had ik ook nog allerlei intake gesprekken voor mijn Mastermind en heb ik het programma vorm gegeven. Dus ik wilde daarna echt even in het moment kunnen zijn en heel erg kunnen genieten.

En ik was gewoon heel benieuwd, dus daarom ben ik het experiment aangegaan: wat gebeurt er als je twee weken van de radar gaat als online onderneemster?

 

Geen Instagram, geen nieuwsbrieven en ook geen advertenties….

 

Op persoonlijk vlak was het voor mij heel fijn, ik heb echt in het moment kunnen leven. Af en toe kriebelde het wel of ik niet iets moest plaatsen. Maar ik had een afspraak met mezelf!

Zakelijk was het erg rustig, het liet me inzien dat ik het mezelf zo druk kan maken als ik zelf wil. Als ik veel plaats of stuur, komt er ook veel terug. Maar nu was alles rustig.

 

Waarom ben jij zichtbaar?

Dit experiment liet me daarom ook zien dat het als online ondernemer super belangrijk is om zichtbaar te zijn én zichtbaar te blijven! Want hoeveel ondernemers zijn er wel niet zichtbaar? Omdat je gedachten hebt als: wie zit er op mij te wachten? Wat moet ik elke keer plaatsen? En wat moeten vrienden en familie wel niet van mij denken?

 

Maar onthoud dan: voor wie doe je het? Je bent namelijk zichtbaar voor jouw ideale klant. En die zit wel op jou te wachten! Dus ik wil je graag uitnodigen om daar eens over na te denken. Hoe zichtbaar ben je eigenlijk? En ben je consistent zichtbaar? Niet voor jezelf, maar voor alle mensen die jij kan helpen.

 

Wil je hiermee aan de slag gaan? Dan heb ik een hele leuke mini-cursus voor je gemaakt: #doeidrempel. Ik heb er al super leuke reacties op gehad.

“Dit had ik echt even nodig, deze digitale schop onder de kont”.

“Het is een soort van mindset shift, nu durf ik eindelijk mezelf te laten zien”.

“Ik merk dat ik steeds meer interactie krijg met mijn klanten en het wordt voor mezelf ook gewoon leuker”.

Dus wil jij ook meer zichtbaar worden op Instagram en heb je daar even een schop voor onder je kont voor nodig? Of wil je meer tips en handvaten hoe je dat aan kan pakken? Check dan snel #doeidrempel waar je nu met een hele dikke vette korting voor maar weinig geld een super mooie shift kan gaan maken. Waardoor je straks veel meer geld gaat verdienen, ook via Instagram.

 

Liefs, Marlou

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *