Insta Reels Cursus

Creëer Insta Reels om je account een boost te geven, meer leads te genereren en klanten via Instagram naar je toe te trekken

In deze cursus leer je ALLES over het maken van Reels, zodat jij je bereik een boost geeft, de juiste volgers aantrekt en potentiële klanten sneller bij je kopen.

Meld je nu aan en start direct met het boosten van jouw Instagram account met reels die scoren bij jouw doelgroep!

Instagram reels zijn onmisbaar in je social media strategie.

Je vindt ze leuk om te kijken en misschien heb je het een en ander ook al geprobeerd, maar…

Heb je het gevoel dat je account gewoon niet groeit en je al veel te lang vast zit op hetzelfde aantal volgers?

Heb je géén idee wat voor Reels je moet maken en loop je volledig vast in het bedenken van ideeën?

Vind je jezelf niet creatief genoeg om Reels te maken? En wil je niet absoluut niet dansen voor een Reel?

Kost het je teveel tijd om de Reel enigszins leuk te maken en haalt dat alle plezier eruit?

De Reels die je dan upload krijgen maar enkele views en vind je het uiteindelijk zonde van je tijd (geweest)

Of je nu een ondernemer, online creator, influencer of een persoonlijk merk bent… Jij wilt scroll stopping Reels maken die precies die pijnpunten en wensen van jouw ideale klant triggeren.

Door reels te gebruiken krijgt je account een flinke boost en je volgers zullen makkelijker klant bij je worden.

Na deze cursus krijg jij 2x zoveel bereik (dat wil je toch?!).  Het grote voordeel van Reels is dat dit dé manier is om naast je eigen volgers ook veel niet-volgers te bereiken.

In de cursus neem ik je mee door de stappen die nodig zijn om scroll stopping Reels te maken die precies die pijnpunten en wensen van jouw ideale klant triggert. Zo kun je in no time meer volgers én klanten naar je toe trekken. 

Door Reels op de juiste manier in te zetten..

Gaan je volgers je (merk) nog beter leren kennen

Krijgen ze meer gevoel bij wie je bent en wat je doet

Gaan ze je leuk vinden en vertrouwen

Zijn ze ready om klant bij je te worden!

Nadat je al mijn geheimen hebt ontdekt, mag je jezelf de echte Reels Queen noemen! Je weet precies hoe je een scroll-stoppende, conversiegerichte Reel maakt, die je meer volgers, meer betrokkenheid en meer verkoop opleveren! En nog een bijkomend voordeel: je gaat er plezier in krijgen en je barst van de inspiratie om Reels te maken, zonder dat het je veel tijd kost. Bye bye stress en struggles om Reels te maken en hello 10 Reels in 1 uur! 

In deze Insta Reels cursus zitten 4 lessen waarin we je alles uitlegen over Reels. Zo leer je in de eerste les waarom Reels zo goed werken en hoe jij dit kunt inzetten voor jouw bedrijf. In les 2 en 3 gaan we ons focussen op het filmen en editen van Reels. Je ontdekt hoe je van A tot Z een Reel opneemt en daarna gaan we de Reel stap voor stap samen bewerken. In de laatste les deel ik nog enkele tips en tricks met je om het maken van Reels nog gemakkelijker te maken!

LES 1: DE BASICS

We beginnen bij de basis zodat jij precies weet wat Reels nou eigenlijk zijn, hoe je ze kunt inzetten voor jouw bedrijf en waarom je goud laat liggen als je niks met Reels doet (of als je de plank net misslaat).

Je ontdekt:

  • Waarom Reels onmisbaar zijn in jouw social media strategie
  • Wat voor soorten Reels er zijn
  • Waar je (inspiratie voor) Reels kunt vinden
  • Hoe je Reels kunt inzetten voor jouw bedrijf

LES 2: FILMEN VAN REELS

In deze les nemen we je mee door een stappenplan hoe je een Reel van A tot Z opneemt. Na deze les weet jij precies hoe je (trending) audio opzoekt, opslaat en gebruikt. Je ontdekt onmisbare functies zoals een filter, de timer en nog veel meer. Woohoo! Let’s do this. De content creator krijgt er plezier in en is klaar om nog meer Reels op te gaan nemen!

LES 3: EDITEN VAN REELS

Een praktische les waarin we je stap voor stap meenemen in het bewerken van een Reel. Na deze les weet je precies welke functies er zijn en hoe je ze toepast. Een tekst toevoegen en de reel aanpassen op de muziek? Jij draait je hand hier niet meer voor om!

Je leert ook hoe je jouw branding (huisstijl) laat terugkomen in je video’s en hoe je de omslag van je Reel verandert.

LES 4: TIPS & TRICKS

Last but not least delen we nog een aantal onmisbare tips om ervoor te zorgen dat je in korte tijd Reels maakt die veel views krijgen. Voorkom dat je tijd verspilt of fouten maakt die veel ondernemers maken waardoor de gemaakte Reels niet aanslaan.

Je ontdekt:

  • Wat de veelgemaakte fouten zijn bij het maken van Reels
  • Hoe je trending audio’s kunt vinden zodat jouw Reels nog meer bereik krijgen
  • Hoe je heel makkelijk jouw Reels voorziet van ondertiteling
  • Waarom je ‘slecht scorende’ Reels niet moet verwijderen
  • Wat onmisbaar is in de 1e 3 seconden van je Reel
  • Hoe je in 1 uur tijd 10 Reels opneemt

In deze Insta Reels cursus leer je ALLES over het maken van Reels, zodat jij je bereik kan boosten, de juiste volgers aan te trekken en potentiële klanten ertoe aan te zetten bij je te kopen.

Meld je nu aan voor en start direct!

Insta Reels Cursus

Creëer Insta Reels om je account een boost te geven, meer leads te genereren en klanten via Instagram naar je toe te trekken

Hi, ik ben Anouk

Mijn naam is Anouk Koster en ik ben Social media expert en eigenaar van Get Social Studio. Samen met Marlou heb ik deze Instagram Reels cursus ontwikkeld om jou te helpen om met veel plezier geweldige Reels te maken waardoor je Instagram account groeit en je van je volgers klanten maakt.

Als social media manager ben ik dagelijks bezig met het maken van Reels, zoeken naar nieuwe trends en het testen met nieuwe functies en strategieën, die ik met jou ga delen.

"Slechts 30 min per dag op Insta en toch mega veel klanten uit dit kanaal"

Marlou Volkerink heeft al ruim 12 jaar ervaring met online ondernemen en is Branding & Instagram specialist. Ze helpt vrouwelijke ondernemers van hun business een brand te maken en te groeien met hun bedrijf. Dit doet ze dmv online trainingen en coaching trajecten. Inmiddels heeft ze al duizenden onderneemsters geholpen met een winstgevende Instagram strategie.

Ze staat in de top 10 Beste Business coaches van Nederland en begeleidde de afgelopen jaren honderden ondernemers met het uitbouwen van een succesvolle business.

Veelgestelde vragen

Onzichtbaar

Hoe werkt een reel?
Welke app gebruik je voor de reels?

We werken gewoon met Instagram. Je hoeft dus geen andere app te downloaden om Reels te maken.

Onzichtbaar

Krijg ik direct toegang tot de cursus?

Jazeker! Na aanschaf krijg je direct toegang tot de cursus en kan je dus gelijk starten. Je ontvangt een aparte mail met je logingegevens. Check ook zeker je SPAM folder als je het niet binnen ziet komen.