Insta Reels Cursus

Maak in no time inspirerende Reels om jouw Instagram bereik een boost te geven! Zodat je nieuwe volgers én klanten krijgt zonder dat het je veel tijd kost. 

In deze cursus leer je ALLES over het maken van Reels, zodat jij je bereik een boost geeft, de juiste volgers aantrekt en potentiële klanten sneller bij je kopen.

Meld je nu aan en start direct met het boosten van jouw Instagram account met reels die scoren bij jouw doelgroep!

Instagram reels zijn onmisbaar in je social media strategie.

Je vindt ze leuk om te kijken en misschien heb je het een en ander ook al geprobeerd, maar…

Heb je het gevoel dat je account gewoon niet groeit en je al veel te lang vast zit op hetzelfde aantal volgers?

Heb je géén idee wat voor Reels je moet maken? Ontbreekt het je aan inspiratie en loop je hier volledig op leeg?

Vind je het lastig om jezelf te filmen? Wil je 'echt' overkomen en absoluut niet dansen voor een Reel?

Kost het je teveel tijd? Filmen, goede muziek vinden, de Reel op de juiste manier editen.. Ontbreekt het je aan tijd en technische kennis?

Raak je ontmoedigd door alle Reels van anderen die veel creatiever lijken? En die enkele die jij hebt geplaatst hebben weinig opgeleverd.

Kortom: Je begrijpt dat je hiermee aan de slag moet alleen het ontbreekt je aan tijd, creativiteit, kennis of inspiratie.

Herken je dat? Je scrollt door je Instagram en ziet alleen maar geweldige reels van anderen en jij denkt alleen maar: “Hoe doet ze dat? Precies de juiste muziek en dan ook nog eens met die teksten erbij.. Het klopt allemaal!”

Goed nieuws: Nadat je deze Insta Reels cursus hebt gevolgd voelt het als een peace of cake en schud jij die Reels zo uit je mouw! Ook het editen is geen enkel probleem meer en je ziet je bereik groeien!

Of je nu een ondernemer, online creator, influencer of een persoonlijk merk bent… Jij wilt scroll stopping Reels maken die precies die pijnpunten en wensen van jouw ideale klant triggeren.

Door reels te gebruiken krijgt je account een flinke boost en je transformeert je volgers naar trouwe fans én klanten!

Na deze cursus krijg jij 2x zoveel bereik (dat wil je toch?!).  Het grote voordeel van Reels is dat dit dé manier is om naast je eigen volgers ook veel niet-volgers te bereiken.

In de cursus nemen Marlou en Chloe je mee door de stappen die nodig zijn om scroll stopping Reels te maken die precies die pijnpunten en wensen van jouw ideale klant triggert. Zo kun je in no time meer volgers én klanten naar je toe trekken. 

Door Reels op de juiste manier in te zetten..

Gaan je volgers je (merk) nog beter leren kennen

Krijgen ze meer gevoel bij wie je bent en wat je doet

Gaan ze je leuk vinden en vertrouwen

Zijn ze ready om klant bij je te worden!

Nadat je al onze geheimen hebt ontdekt, mag je jezelf de echte Reels Queen noemen! Je weet precies hoe je een scroll-stoppende, conversiegerichte Reel maakt, die je meer volgers, meer betrokkenheid en meer verkoop opleveren! En nog een bijkomend voordeel: je gaat er plezier in krijgen en je barst van de inspiratie om Reels te maken, zonder dat het je veel tijd kost. Bye bye stress en technische struggles om Reels te maken en hello 10 Reels in 1 uur!

“Wat een fijne en duidelijke cursus! Ik weet nu hoe ik een goede reel opbouw en heb super waardevolle extra tips & tricks gekregen. Ook heb ik nu een goed beeld van welke Reels er zijn en hoe ik video’s ondertitel. Super dat je gelijk mee kon kijken met het scherm van Instagram waar ze het allemaal uitlegt.”

Susanne | Kindercoach

Wat een fijne en leerzame cursus. Ik heb ondertussen al 4 extra verkopen binnengehaald terwijl mijn doel 2 deze maand was! Ook heb ik mega veel volgers gekregen door jou tips en een veel mooiere insta Mijn Instagram is veel persoonlijker en dat werkt blijkbaar. Je hielp me volledig uit m’n comfortzone te gaan door zo zichtbaar te worden. Dankjewel voor het zelfvertrouwen op dat vlak! Ik leerde dat ik vooral gewoon mezelf mocht zijn, wat ik daarvoor soms lastig vond.

Filipa Dos santos

“Zo fijn dit! Ik heb geleerd dan ik gewoon moet doen en dat het niet perfect hoeft te zijn. Ik was vaak maar aan uit uitstellen en twijfelde vaak. Het heeft me ook veel tijd zelf uitzoeken gescheeld en ik weet nu hoe het werkt! Gewoon doen, dat heb ik hiervan geleerd. En dat het niet perfect hoeft te zijn.”

Yvonne | overyvonne.nl

“Er ging iedere keer zoveel tijd inzitten. Het lukte mij gewoon niet… Deze cursus was precies wat ik nu nodig had om te starten met reels en dat voor een hele aangename prijs!”

Mariska

introducing

Insta Reels Cursus

Van € 97,-

Nu voor € 47,-

Creëer Insta Reels om je account een boost te geven, meer leads te genereren en klanten via Instagram naar je toe te trekken.

In deze Insta Reels cursus zitten 5 lessen waarin we je alles uitleggen over Reels. Zo leer je in de eerste les waarom Reels zo goed werken en hoe jij dit kunt inzetten voor jouw bedrijf. In les 2 en 3 gaan we ons focussen op het filmen en editen van Reels. Je ontdekt hoe je van A tot Z een Reel opneemt en daarna gaan we de Reel stap voor stap samen bewerken. In de laatste les deel ik nog enkele tips en tricks met je om het maken van Reels nog gemakkelijker te maken!

* Indien je binnen de EU woont, is het btw tarief uit jouw land van toepassing.

Les 1: Content ideeën

We starten met de 4 belangrijkste content pilaren voor Reels. Na deze module heb jij genoeg inspiratie om geweldige content te gaan creëren. Tipje van de sluier: je leert wat voor soort content jouw volgers nodig hebben om van volger klant te worden.

LES 2: DE BASICS

Tijdens deze les gaan we in op de basis zodat jij precies weet wat Reels nou eigenlijk zijn, hoe je ze kunt inzetten voor jouw bedrijf en waarom je goud laat liggen als je niks met Reels doet (of als je de plank net misslaat).

Je ontdekt:

  • Waarom Reels onmisbaar zijn in jouw social media strategie
  • Wat voor soorten Reels er zijn
  • Waar je (inspiratie voor) Reels kunt vinden
  • Hoe je Reels kunt inzetten voor jouw bedrijf

LES 3: FILMEN VAN REELS

In deze les nemen we je mee door een stappenplan hoe je een Reel van A tot Z opneemt. Na deze les weet jij precies hoe je (trending) audio opzoekt, opslaat en gebruikt. Je ontdekt onmisbare functies zoals een filter, de timer en nog veel meer. Woohoo! Let’s do this. De content creator krijgt er plezier in en is klaar om nog meer Reels op te gaan nemen!

LES 4: EDITEN VAN REELS

Een praktische les waarin we je stap voor stap meenemen in het bewerken van een Reel. Na deze les weet je precies welke functies er zijn en hoe je ze toepast. Een tekst toevoegen en de reel aanpassen op de muziek: Jij draait je hand hier niet meer voor om!

Je leert ook hoe je jouw branding (huisstijl) laat terugkomen in je video’s en hoe je de omslag van je Reel verandert.

i

LES 5: TIPS & TRICKS

Last but not least delen we nog een aantal onmisbare tips om ervoor te zorgen dat je in korte tijd Reels maakt die veel views krijgen. Voorkom dat je tijd verspilt of fouten maakt die veel ondernemers maken waardoor de gemaakte Reels niet aanslaan.

Je ontdekt:

  • Wat de veelgemaakte fouten zijn bij het maken van Reels
  • Hoe je trending audio’s kunt vinden zodat jouw Reels nog meer bereik krijgen
  • Hoe je heel makkelijk jouw Reels voorziet van ondertiteling
  • Waarom je ‘slecht scorende’ Reels niet moet verwijderen
  • Wat onmisbaar is in de 1e 3 seconden van je Reel
  • Hoe je in 1 uur tijd 10 Reels opneemt

+ BONUS: Gratis deelname aan een coachcall waarin jij al jouw vragen over Instagram én Insta Reels kan stellen

Zo leer jij met deze Insta Reels cursus ALLES over het maken van Reels, zodat jij je bereik kan boosten, de juiste volgers aan te trekken en potentiële klanten ertoe aan te zetten bij je te kopen.

Meld je nu aan en start direct!

Hi, ik ben Chloe

Ik ben Chloe, eigenaresse van Kefi Agency social media marketing. Mijn expertise ligt echt bij organische groei op Instagram en om dat te bereiken zijn reels natuurlijk onmisbaar. Omdat ik hier in mijn werk dagelijks mee bezig ben, weet ik wat de impact kan zijn als je ze op de juiste manier inzet. En dat leer ik jou natuurlijk ook graag, zodat je dit zelf kan ervaren.

Daarnaast ben sta ik helemaal voor het leuker maken van social media! Naast praktische tips en handvaten, leer ik je ook over efficiënt werken en zorgen dat het helemaal past bij wat goed voelt voor jou en jouw brand!

"Slechts 30 min per dag op Insta en toch mega veel klanten uit dit kanaal"

Marlou Volkerink heeft al ruim 12 jaar ervaring met online ondernemen en is naast Business Coach ook Personal Branding expert. Ze helpt vrouwelijke ondernemers van hun business een brand te maken en te groeien met hun bedrijf. Dit doet ze dmv online trainingen en coaching trajecten. Inmiddels heeft ze al duizenden onderneemsters geholpen met een winstgevende Instagram strategie.

Ze staat in de top 10 Beste Business coaches van Nederland en begeleidde de afgelopen jaren honderden ondernemers met het uitbouwen van een succesvolle business.

Veelgestelde vragen

Onzichtbaar

Hoe werkt een reel?

Super simpel! Een reel is een korte video in Instagram. Je kunt hier je eigen creativiteit in kwijt en er zijn heel veel verschillende manieren om op deze manier video content te delen. In de cursus nemen we je stap voor stap mee hoe het technisch werkt en krijg je genoeg inspiratie om in 1 uur tijd 10 reels op te nemen. 

Welke app gebruik je voor de reels?

We werken gewoon met Instagram. Je hoeft dus geen andere app te downloaden om Reels te maken.

Onzichtbaar

Ik heb al wel wat basiskennis. Is dit interessant voor mij?

Jazeker. Zelfs voor ondernemers die al wel wat Reels maken is deze cursus interessant. Je krijgt namelijk extra hacks om in 1 uur 10 Reels te kunnen maken. Ook leer je handige tools die je nu wellicht nog niet gebruikt. Zo neemt Anouk je ook mee in hoe je bijvoorbeeld een simpele transitie kunt maken (bijv. hoe je uit beeld gaat en er weer in ‘springt’). En krijg je extra tips om je bereik te vergroten met je Reels. 

Onzichtbaar

Krijg ik direct toegang tot de cursus?

Jazeker! Na aanschaf krijg je direct toegang tot de cursus en kan je dus gelijk starten. Je ontvangt een aparte mail met je logingegevens. Check ook zeker je SPAM folder als je het niet binnen ziet komen.

Onzichtbaar

Hoeveel tijd ben ik kwijt met deze cursus?

Je kunt beter de vraag stellen: hoeveel tijd levert deze cursus me op? 😉 In principe kun je in 1 dag alle videolessen volgen. Het zijn praktische videolessen met opdrachten zodat je het direct in de praktijk kunt brengen. Mocht je nou niet een hele dag vrij hebben, no worries. Je kunt de online lessen lekker in je eigen tijd volgen en in 1 week is het heel haalbaar om de cursus (naast je andere werk) af te ronden.

 

Onzichtbaar

Voor wie is deze Insta Reel cursus?

Voor vrouwelijke ondernemers die hun bereik op Instagram een boost willen geven, zonder dat het ze mega veel tijd kost. Het maakt niet uit of je producten verkoopt of dat je dienstverlener bent.