Podcast: Dit verdien ik door Instagram

Ik heb heel erg getwijfeld of ik deze podcast online wilde zetten. Want ik werd recht op de vrouw afgevraagd en deelde daardoor iets wat ik nog nooit eerder heb gedeeld.

Het is een heel openhartige podcast geworden over waarom je jezelf niet meer klein moet houden. Ik vertel je wat ik verdien via mijn belangrijkste marketingkanaal: Instagram. Het is tijd om trots te zijn en te stoppen met jezelf klein te houden!

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Geld verdienen door Instagram

Een paar dagen geleden was ik uitgenodigd bij mijn oude school, de Hanze Hogeschool in Groningen. Ik mocht een gastcollege geven over personal branding en Instagram voor ongeveer 100 studenten, docenten en geïnteresseerden. Van te voren had ik een gezonde spanning, want ik had dit natuurlijk wel al eerder gedaan. Maar nog nooit in deze setting.

 

Naast dat ik het super leuk vond om zo een inspirerend gastcollege te geven, gebeurde er ook iets heel bijzonders. Net nadat ik had uitgesproken dat Instagram mijn belangrijkste marketingkanaal was, ging er een hand in de lucht van een student. En de vraag was: hoeveel verdien jij per maand via Instagram?

 

Vervolgens vroeg een docent op een van de eerste rijen ook nog: “Kun je ervan leven of moet je er nog een baantje bij hebben?”

 

En toen dacht ik, f*ck it. Ik praat hier eigenlijk nooit over, maar ik ben wel heel open. Openheid is een van mijn kernwaarden. En als iemand mij hier rechtstreeks naar vraagt, hoef ik er helemaal niet geheimzinnig over te doen. Dus ik dacht opeens, ik vertel het gewoon.

 

Wil je weten hoeveel ik verdien door Instagram? Luister de podcast.

Ik noem mezelf geen influencer meer. Ik verkoop online trainingen en coaching trajecten via Instagram.

geld verdienen instagram

 

Wees trots op jezelf!

En terwijl ik dat zinnetje uitsprak, besefte ik mij dat ik gewoon heel erg ben gegroeid. Ik voelde me opeens heel serieus en ben ook eigenlijk best wel trots op mezelf. Ik vind het super mooi dat ik op deze manier mensen kan inspireren en teachen over personal branding, Instagram, marketing en nog veel meer. Om ondernemers te coachen om te groeien, alles uit zichzelf, hun leven en hun bedrijf te halen.

 

Daar ben ik dankbaar voor. En ik ben ook zo dankbaar voor hoe ik ben gegroeid, ook persoonlijk. Als je kijkt naar wat voor jaar ik achter de rug heb en hoe alles is doorgegroeid. Dan vind ik dat echt heel bijzonder.

 

En ja, ik vind het gek om dit zo uit te spreken. Ga ik dit zo openlijk vertellen? Maar ik had nu de behoefte om dat te doen. Dus dit wilde ik even met je delen.

 

 

Wees trots op jezelf! Vier de kleine successen en hou jezelf niet klein! Wees heel bewust hoe je over jezelf praat als bedrijf en over je successen.

 

En waar ben jij trots op van afgelopen jaar? Niet alleen je omzet, maar waar ben jij gegroeid?

Laat je het me weten?

 

Liefs, Marlou

 

P.s. Als een soort van kerstcadeautje heb ik voor jou gratis mijn online masterclass “Verdubbel je bereik op Instagram”. Waar ik super waardevolle tips met je deel op het gebied van personal branding, storytelling en meer bereik en klanten krijgen via Instagram, zodat jij ook kan groeien!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *