6 Maanden online coaching programma

Vanuit een groei mindset, een energiek lijf, naar een succesvol bedrijf!

6 Maanden online coaching programma

Vanuit een winnaars mindset, een energiek lijf, naar een succesvol bedrijf!

ready. mindset. grow! 

=

HEB JE HET GEVOEL DAT JE STIL STAAT?

Je voelt dat er meer uit te halen valt. Je bedrijf loopt aardig maar het groeit niet zoals je zou willen
=

JE HEBT GEEN DUIDELIJK PLAN

Je wilt verder maar hoe? Was er maar een stappenplan om die volgende stappen te maken..
=

JE WILT IETS NIEUWS GAAN AANBIEDEN

Je hebt al een business maar het is tijd om je aanbod aan te scherpen of een nieuw/extra verdienmodel te ontwikkelen
=

JE WILT MEER PASSIEF INKOMEN

Je bent klaar om ook passief geld te gaan verdienen. Zodat het blijft doorstromen, ook als je op vakantie bent

=

JE HEBT GEEN HELDERE STIP OP DE HORIZON

Waar wil je precies staan over X jaar? Hoe wil je leven? Hoe wil jij dat je leven en je bedrijf eruit gaat zien? Je hebt dit nog niet helder
=

JE BENT KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP

Je bedrijf staat. Er zijn klanten. Maar je voelt dat er meer uit te halen valt. Je wilt meer mensen bedienen, bereiken..
=

JE WILT GRAAG GROEIEN

Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak is het tijd voor groei!
=

JE WILT MEER RUST & ENERGIE

Succes is voor jou belangrijk maar je wilt daarnaast graag genoeg energie overhouden voor de dingen in het leven die jij nog meer belangrijk vindt

Hoe zou het zijn als je… 

=

BEGELEIDING KRIJGT BIJ JOUW GROEISTAPPEN

Van iemand die veel ervaring heeft en jou helpt om alles uit jezelf én je bedrijf te halen
=

JE NIET MEER VERGELIJKT MET ANDEREN

Geen tijd meer verspilt met kijken naar andere ondernemers. Je focust je 100% op je eigen succes
=

MEER BALANS KRIJGT

Je business draait en ook prive kun je genieten en ontspannen. Je voelt je goed en energiek
=

MEER GELD GAAT VERDIENEN

Er ontstaat flow en op financieel vlak stroomt alles. Je weet hoe je klanten binnenhaalt en hoe je meer resultaat onderaan de streep overhoudt.
=

EINDELIJK ECHT VRIJHEID ERVAART

De reden waarom jij bent gaan ondernemen: vrijheid. Het is tijd om dit nu echt te gaan ervaren.
=

EEN DUIDELIJK PLAN HEBT EN MEER STRUCTUUR

Zodat je precies weet welke acties je moet ondernemen die jou bij je doelen gaat brengen

“Als ik zo doorging belandde ik in een burnout” 

Toen ik met een business coach ging werken werd ik even met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik was veel te hard aan het werk. NON STOP was ik met mijn werk bezig. Altijd op zoek naar groei. Als ik zo doorging belandde ik in een burnout.

Misschien herken je dat wel..

Je wilt altijd meer. Je loopt jezelf volledig voorbij.

Maar wat wil je dan eigenlijk precies?

Ik wilde vrijheid. Maar was zelfs tijdens vakanties nog aan het werk.

Dit moest anders.

Het was tijd voor heldere doelen. Voor een duidelijk plan. Maar eerst.. aan de slag met persoonlijk leiderschap. Ik leerde dat je vanuit de juiste mindset, met een goede connectie met je lichaam veel meer kunt bereiken.

“Van binnen naar buiten bereik je meer” 

Ik hou nog steeds van groei. Maar inmiddels groei ik vanuit een hele andere energie. Met een helder doel voor ogen. Want eigenlijk deed ik maar wat.

Ik heb mijn lessen geleerd. De klap in mijn gezicht gekregen.

Het heeft mijn ogen geopend. Ik wil jou graag helpen om ook alles uit jezelf en je bedrijf te halen, zonder dat je jezelf voorbij loopt!

“Hoe lekker is het als je twee maanden kunt genieten op Bali terwijl je weet dat je business doorloopt?” 

"Van 60 uur werken naar 24 uur en veel meer balans en vrijheid"

Hi! Ik ben Marlou Volkerink. Inmiddels 9 jaar online ondernemer. Ik startte omdat ik droomde van vrijheid. Dat leek me heerlijk! Lekker mijn eigen tijd indelen en werken wanneer en met wie ik wilde.

In werkelijkheid werkte ik harder dan ooit. Raakte ik overwhelmd van alles wat kwam kijken bij het ondernemerschap. Ik was meer dan ooit aan het werk en zat gevangen in mijn eigen bedrijf.

In 2018 besloot ik dat het anders moest. Ik wilde dat mijn bedrijf voor mij ging werken, in plaats van andersom. Ik wilde weer het vuurtje voelen vlammen. Waarom ik was begonnen met ondernemen.

Wat wilde ik nou echt? Mijn nieuwe bedrijf startte ik vanuit een goede connectie met mezelf. Ik ging aan de slag met persoonlijk leiderschap, deed een coaching opleiding en verdiepte me in mindset. Vanuit daar leerde ik wat voor bedrijf er bij mij past en wat vrijheid precies voor mij betekent.

Inmiddels werk ik 24 uur per week en heb ik grotendeels een passieve inkomstenstroom van mijn online business. Ik zwem niet meer tegen de stroom in maar ervaar volledige flow en échte vrijheid waarbij ik minimaal 2 maanden per jaar in het buitenland geniet terwijl mijn business gewoon doorloopt!

Bekijk hier de video van de lancering van MBB Mastery.

Rechts staat de Instagram camera, vandaar dat ik af en toe die kant op kijk 😉 

#MBB mastery

create the business & life you love

in 6 maanden werken aan je mindset,

de connectie met je lijf en een succesvol bedrijf

Doe mee aan mijn meest uitgebreide coaching programma om jou te helpen groeien op persoonlijk én zakelijk vlak. In MBB Mastery neem ik je 6 maanden lang door alle stappen die je nodig hebt om jouw doelen helder te krijgen én ze te behalen.

Geen saaie theorie. Praktische videoworkshops waar je zelf mee aan de slag kunt in je eigen tijd. Het programma bestaat uit 12 modules. Wanneer je twee modules per week doorloopt ben je na 6 maanden klaar.

Na dit programma heb jij:

Een compleet game plan voor jou en je business. Alles staat als een huis en vanuit de juiste energie en mindset heb jij een ijzersterk aanbod de wereld in gezet. Jouw klanten kunnen niet meer om je heen en je hebt eindelijk een helder doel en plan van aanpak. 

Nadat je de training hebt afgerond staat de kraan volledig open zodat alles lekker doorstroomt en jij kunt genieten van het ondernemerschap en de vrijheid die dit met zich mee brengt.

Je voelt rust en ervaart overvloed en balans!

Voor wie is MBB Mastery? 

=

VOOR GOALGETTERS

=

VOOR STARTENDE ÉN ERVAREN ONDERNEMERS

=

VOOR ACTIEGERICHTE ONDERNEMERS

=

VOOR DOELGERICHTE ONDERNEMERS

=

VOOR ONLINE ONDERNEMERS

=

VOOR OPEN MINDED ONDERNEMERS

=

VOOR ONDERNEMERS DIE WILLEN GROEIEN

=

VOOR LEVENSGENIETERS

mbb mastery

Dit programma is opgedeeld in 12 modules.

IN DEEL 1 LEER JE:

#1 Persoonlijk leiderschap

Jij bent de basis voor je business. In deze module leer je waarom intenties zetten belangrijk is, wat jou energie geeft en wat je energie kost en ga je aan de slag met je leefregels
{

#2 Mindset & Money mindset

Jij bent niet je gedachtes. Maar met je gedachtes kun je wel een heleboel manifesteren in je leven. Ik leer je hoe je je bewuste én onbewuste mind kunt sturen zodat je meer gaat aantrekken van wat jij (financieel) wenst.

#3 Visie & Goalsetting

Tijd om jouw stip op de horizon helder te krijgen en daar passende doelen voor te formuleren die je ook daadwerkelijk gaat halen en die jou brengen bij het leven waar jij van droomt.

#4 Waardepropositie

Voor wie ben jij er? Je duikt helemaal in de huid van jouw doelgroep zodat precies weet hoe je deze het beste kunt bedienen en hoe je een merk bouwt die relevant en waardevol is.

#5 Positionering

Een heel belangrijk onderdeel van je branding: je positionering. Hoe ga jij je merk in de markt zetten en hoe zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen?
j

#6 Branding & Contentstrategie

Op welke kanalen ga jij zichtbaar worden? Welke passen het beste bij jouw business? Je creëert een ijzersterke strategie waardoor jouw ideale klant alleen jouw aanbod wilt.

IN DEEL 2 LEER JE: 

l

#7 Je aanbod

Tijd om je aanbod te (her)formuleren. Welke product(en) of dienst(en) passen er het beste bij jou en je doelen? Waarmee kun jij je klanten het beste bedienen?

#8 Pricing & begroting

Je bepaalt de prijzen voor jouw aanbod en je gaat aan de slag met een begroting zodat je precies weet hoe jij er financieel voor staat en wat je financiële doelen zijn.

#9 Leadgeneratie en sales

Zonder klanten geen business! Je bepaald jouw sales strategie en gaat aan de slag met je sales pagina’s en sales funnel zodat de klanten binnen gaan stromen!

#10 Zichtbaarheid

Time to step up! Hoe word je zichbaar voor jouw klanten? En hoe zorg je over die digitale drempel van het online zichtbaar zijn heen stapt?

#11 Marketing

Praktische tips & tricks voor een ijzersterke marketing strategie. We gaan onder andere aan de slag met je e-mail marketing.
}

#12 Timemanagement

Tijd is geld. Jij gaat je tijd zo effectief en efficient mogelijk inrichten zodat je tijd overhoudt om de dingen te doen waar jij écht gelukkig van wordt.

Ik heb zowel 1-1 coaching als Marlou’s Instabranding training gevolgd. Hier heb ik zo ontzettend veel aan gehad! Marlou haar stijl en wie ze is als persoon sprak me ontzettend aan. Daarom ben ik zowel 1-op-1 coaching als de Instabranding training bij haar gaan volgen. 

De Instabranding training heeft me niet alleen meer volgers opgeleverd, zelfs al een paar nieuwe klanten!

Dankzij deze training heb ik nu een duidelijke strategie, meer focus én weet ik welke stappen ik moet zetten om mijn doelen te halen.

Eline uit den Boogaard

Rebelation

Marlou is echt goed in wat ze doet! Ik had nooit verwacht dat ik zo snel kon groeien op Instagram

Dankzij alles wat ik heb geleerd in de Instabranding training heb ik binnen een jaar meer dan 2.000 nieuwe volgers. En nog steeds zie ik elke maand het aantal volgers toenemen. Wauw! Dit had ik nooit verwacht, dankjewel Marlou. Zo’n fantastische groei gun ik jou ook!”

Margriet Spijksma

Margrietspijksma.nl

“Ik ben zo blij dat ik de Instabranding training gevolgd heb. Naast alle tips over Instagram, heb ik ook veel geleerd over mezelf en mijn bedrijf.

De training zit heel goed in elkaar en de opdrachten zijn leuk, leerzaam en qua tijd prima te doen. De besloten Facebook-groep vond ik echt een aanvulling op de training. De positieve energie die daar heerst; heerlijk! Lieve Marlou, dankjewel voor alles wat je me geleerd hebt!”

Marjan

Dream Plan Do

“Marlou is zowel strategisch als creatief sterk. Dankzij onze sessies weet ik nu precies welke weg ik in wil slaan met mijn bedrijf.

Ik heb veel meer plezier gekregen in het ondernemen omdat ik nu een duidelijk doel heb en veel meer structuur in mijn dagen.”

Brenda Schrijver

Bloss

“Marlou is een soort mentor die je er doorheen sleept. Ze legt alles heel duidelijk uit waardoor je heel helder krijgt hoe je Instagram voor je bedrijf kunt inzetten.

 

Ze is echt een voorbeeld als het gaat om zichtbaarheid en personal branding. Mijn feed is veel persoonlijker geworden en ik durf mezelf nu eindelijk te laten zien!”

Mascha Siekötter

Voluit leven

Wat is de Instabranding training ontzettend leuk! We kregen er super veel energie van en we zijn direct aan de slag gegaan.

Ons doel? Meer uit Instagram halen en onze potentiële klanten bereiken. En dat is gelukt! De productverkoop is behoorlijk gestegen. Vorige week zijn we voor het eerst LIVE gegaan en lagen we slap van het lachen. Het was zo leuk. Zonder Marlou haar hulp hadden we dit nooit gedurfd.

Marlou, we zijn je eeuwig dankbaar! We hadden nooit verwacht dat Instagram zo’n grote rol zou spelen in ons bestaan. Maar dat doet het zeker en we raden het iedereen aan.

Yvonne & Riëlle

Salon Rustique

“Ik heb bij Marlou haar Instabranding programma gevolgd. Wat een waardevolle training! Ik heb nu mijn branding helemaal helder en een duidelijke strategie voor mijn Instagram account.

 

Super om via deze praktische lessen van Marlou te leren.

Ik weet nu wat ik moet delen met mijn volgers, wat voor teksten ik bij mijn foto’s plaats en hoe ik mooie (flatlay) foto’s maak. Ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn foto’s in stories. Bedankt!”

Lotte van Berkel

Lotsofstyle

“Ik was mijn huidige baan als vroedvrouw zo moe, ik moest keihard werken om er iets aan over te houden. Maar wat wilde ik dan? Ik had werkelijk geen idee.

Tijdens de eerste call met Marlou was ik gelijk blown away: binnen 1.5 uur wist ik wat ik WEL wilde doen!

Marlou leerde mij dromen. Waar ik eerst dacht dat het niet mogelijk was, liet ze me zien dat alles mogelijk is. Gewoon gaan met die banaan!

Nu drie maanden later staat mijn nieuwe website als een huis, mijn online training is klaar, ben ik meer zichtbaar op Instagram en geef morgen mijn 2e webinar. Lieve Marlou, dankjewel voor deze wild ride, you rock!”

Olivia Jones

Olivia Jones

Lieve Marlou, onwijs bedankt voor deze fijne tijd. Je hebt mij onwijs veel inzichten gegeven en over grenzen geholpen waar ik tegenaan liep. 

Dankzij jou ben ik veel zelfverzekerder als fotograaf. Ik moet niet te veel nadenken, maar actie ondernemen. Ofwel wat “brutaal” zijn. En mijn dromen uitwerken en achternagaan.  

Het voelt als een enorme fast forward van mijn bedrijf. Tijdens het traject heb ik heb onwijs veel geleerd en nieuwe dingen gedaan waar ik voorafgaand aan dit traject nooit van had durven dromen. Dankjewel Marlou, je bent een topper!”

Raisa de Koning

Raisa de Koning Fotografie

Dit zeggen klanten over de cursussen van Marlou:

“Ik heb Marlou’s training zo’n half jaar geleden gevolgd en mijn feed heeft zo’n mooie transformatie gemaakt! Mijn volgers aantallen zijn verdubbeld, ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn foto’s in stories. Bedankt!”
Lotte van Berkel

Lotsofstyle.nl

“Wat zullen anderen van me denken? Wie zit er nou op mij te wachten? En zo kan ik nog wel een paar redenen bedenken waarom ik mezelf liever niet op Instagram liet zien.

Nu weet ik hoe belangrijk het voor de groei van mijn bedrijf is om het juist WEL te doen. Mensen krijgen een gevoel bij mij als persoon en bij mijn bedrijf. Personal branding zoals dat zo mooi heet. Marlou gaf me net dat ene zetje in de rug om mijn angst te overwinnen. Dankzij #doeidrempel heb ik mijn camaravrees overwonnen, thanks Marlou!”

Lianne Smid

Virtual assistant, Lilly and the City

Puur, no nonsens, korte en duidelijk video’s, leuke opdrachten en een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist maar nog niet durfde; zo kan in Marlou’s #doeidrempel het beste omschrijven. Met haar vrolijke kop gaf ze me precies wat ik nodig had. Dankjewel Marlou!”
Marjan Boersma

Eigenaresse, Puur Projecten

“Ik vond de cursus perfect! De filmpjes kort en krachtig en Marlou legt alles heel duidelijk uit. De cursus heeft me echt een virtuele schop onder mijn kont gegeven. Wat mij over de drempel trok? Dat ik niet perfect hoef te zijn. Juist niet.

Ik heb een cateringbedrijf en heel lang heb ik getwijfeld of Instagram een geschikt kanaal voor mijn branche is. Dankzij #doeidrempel heb ik besloten om er helemaal voor te gaan. Dankjewel Marlou, voor je enhousiasme en alles wat ik van je geleerd heb!”

Michelle Kooistra

Eigenaresse, Twents Beleg

MBB Mastery gaat binnenkort van start

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als de digitale deuren openen? Zet jezelf op de wachtlijst!