Mijn meest uitgebreide coaching programma.

Vanuit een groei mindset, een energiek lijf, naar een succesvol bedrijf!

Mijn meest uitgebreide coaching programma.

Vanuit een groei mindset, een energiek lijf, naar een succesvol online bedrijf!

ready. mindset. grow! 

=

HEB JE HET GEVOEL DAT JE STIL STAAT?

Je voelt dat er meer uit te halen valt. Je bedrijf loopt aardig maar het groeit niet zoals je zou willen

=

JE HEBT GEEN DUIDELIJK PLAN

Je wilt verder maar hoe? Was er maar een stappenplan om die volgende stappen te maken..
=

JE WILT IETS NIEUWS GAAN AANBIEDEN

Je hebt al een business maar het is tijd om je aanbod aan te scherpen of een nieuw/extra verdienmodel te ontwikkelen
=

JE WILT MEER PASSIEF ONLINE INKOMEN

Je bent klaar om ook passief geld te gaan verdienen via een online businessmodel. Zodat het blijft doorstromen, ook als je op vakantie bent

=

JE HEBT GEEN HELDERE STIP OP DE HORIZON

Waar wil je precies staan over X jaar? Hoe wil je leven? Hoe wil jij dat je leven en je bedrijf eruit gaat zien? Je hebt dit nog niet helder
=

JE BENT KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP

Je bedrijf staat. Er zijn klanten. Maar je voelt dat er meer uit te halen valt. Je wilt meer mensen bedienen, bereiken..
=

JE WILT GRAAG GROEIEN

Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak is het tijd voor groei!
=

JE WILT MEER RUST & ENERGIE

Succes is voor jou belangrijk maar je wilt daarnaast graag genoeg energie overhouden voor de dingen in het leven die jij nog meer belangrijk vindt

Hoe zou het zijn als je… 

mbb mastery
R

BEGELEIDING KRIJGT BIJ JOUW GROEISTAPPEN

Van iemand die veel ervaring heeft en jou helpt om alles uit jezelf én je bedrijf te halen

=

JE NIET MEER VERGELIJKT MET ANDEREN

Geen tijd meer verspilt met kijken naar andere ondernemers. Je focust je 100% op je eigen succes
=

MEER BALANS KRIJGT

Je business draait en ook prive kun je genieten en ontspannen. Je voelt je goed en energiek. Je leidt een comfortabel leven

=

MEER GELD GAAT VERDIENEN

Er ontstaat flow en op financieel vlak stroomt alles. Je weet hoe je via online kanalen klanten binnenhaalt en hoe je meer resultaat onderaan de streep overhoudt.

=

EINDELIJK ECHT VRIJHEID ERVAART

De reden waarom jij bent gaan ondernemen: vrijheid. Het is tijd om dit nu echt te gaan ervaren. Haal het maximale uit jezelf en je bedrijf

=

EEN DUIDELIJK PLAN HEBT EN MEER STRUCTUUR

Zodat je precies weet welke acties je moet ondernemen die jou bij je doelen gaat brengen

“Als ik zo doorging belandde ik in een burnout” 

Toen ik met een business coach ging werken werd ik even met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik was veel te hard aan het werk. NON STOP was ik met mijn werk bezig. Altijd op zoek naar groei. Als ik zo doorging belandde ik in een burnout.

Misschien herken je dat wel..

Je wilt altijd meer. Je loopt jezelf volledig voorbij.

Maar wat wil je dan eigenlijk precies?

Ik wilde vrijheid. Maar was zelfs tijdens vakanties nog aan het werk.

Dit moest anders.

Het was tijd voor heldere doelen. Voor een duidelijk plan. Maar eerst.. aan de slag met persoonlijk leiderschap. Ik leerde dat je vanuit de juiste mindset, met een goede connectie met je lichaam veel meer kunt bereiken.

“Van binnen naar buiten bereik je meer” 

Ik hou nog steeds van groei. Maar inmiddels groei ik vanuit een hele andere energie. Met een helder doel voor ogen. Want eigenlijk deed ik maar wat.

Ik heb mijn lessen geleerd. De klap in mijn gezicht gekregen.

Het heeft mijn ogen geopend. Ik wil jou graag helpen om ook alles uit jezelf en je bedrijf te halen, zonder dat je jezelf voorbij loopt!

 

Hoe lekker is het als je twee maanden kunt genieten op Bali terwijl je weet dat je business doorloopt?

“Ik zit zo goed in mijn vel, steeds beter en beter. En ben dan ook mega dankbaar dat Marlou met MBB op mijn pad is gekomen. Ja zeggen tegen Marlou, is denk ik één van de beste beslissing geweest in mijn leven. Ik voel me echt goed, zo goed heb ik me in jaren niet gevoeld. Volgens mij heb ik me nog nooit zo gevoeld.

Ik voel me ook steeds zekerder over mezelf en over mijn bedrijf en de keuzes die ik maak. Ik voel geluk, dankbaarheid, rust, en vrijheid. Mijn mindset is zo aan het veranderen, waardoor ik veel meer rust in mijn lijf heb en vertrouw dat alles goed komt en veelal goed is.

Hier was ik aan toe, ik wist alleen niet hoe en dat dit alles bestond. Het ‘hoe’ is niet belangrijk ;). Dank je wel Marlou voor deze flow in mijn lijf en dat ik deze flow steeds beter weet vast te houden, zonder dat het me moeite kost.”

Sandra Jeucken

Ondernemer | Sandra & AHOESA

“Ik investeerde in MBB om uit te zoeken welke richting ik op wil met mijn bedrijf. Met als resultaat dat ik nu echt kan ondernemen vanuit mijn hart en ziel. Een grote win: ik hoef niet meer uurtje factuurtje te werken om rond te komen. MBB heeft me een heel open en positieve vibe in mijn leven gegeven, vooral op zakelijk gebied.

Het was een hele goede beslissing om met Marlou te gaan werken. Ik heb vroeger een coaching traject van 5000 euro gevolgd, en ik heb er eerlijk gezegd weinig aan gehad. Omdat de onderwerpen mind en ondernemen vanuit gevoel er niet aan te pas kwamen. Maar Marlou heeft me echt geïnspireerd, veel geleerd en anders leren denken. Met op nummer 1: onderneem vanuit je hart, heb een positieve mindset en de rest volgt automatisch.

Ilse Bervoets

"Van 60 uur werken naar 24 uur en veel meer balans en vrijheid"

Hi! Ik ben Marlou Volkerink. Inmiddels ruim 10 jaar online ondernemer. Ik startte omdat ik droomde van vrijheid. Dat leek me heerlijk! Lekker mijn eigen tijd indelen en werken wanneer en met wie ik wilde.

In werkelijkheid werkte ik harder dan ooit. Raakte ik overwhelmd van alles wat kwam kijken bij het ondernemerschap. Ik was meer dan ooit aan het werk en zat gevangen in mijn eigen bedrijf.

In 2018 besloot ik dat het anders moest.

Ik wilde dat mijn bedrijf voor mij ging werken, in plaats van andersom.

Ik wilde weer het vuurtje voelen vlammen. Waarom ik was begonnen met ondernemen.

Wat wilde ik nou echt? Mijn nieuwe bedrijf startte ik vanuit een goede connectie met mezelf. Ik ging aan de slag met persoonlijk leiderschap, deed een coaching opleiding en verdiepte me in mindset. Vanuit daar leerde ik wat voor bedrijf er bij mij past en wat vrijheid precies voor mij betekent.

Inmiddels werk ik 24 uur per week en heb ik grotendeels een passieve inkomstenstroom van mijn online business. Ik zwem niet meer tegen de stroom in maar ervaar volledige flow en échte vrijheid waarbij ik minimaal 2 maanden per jaar in het buitenland geniet terwijl mijn business gewoon doorloopt!

Dit is waarom ook jij mee wilt doen met MBB

Ervaring als online ondernemer

Volgers op Instagram

Podcast downloads

MBB Mastery

Create the business & life you love

In 6 maanden werken aan je mindset, de connectie met je lijf en een succesvol bedrijf

In 6 maanden werken aan je mindset, de connectie met je lijf en een succesvol bedrijf

Doe mee aan mijn meest uitgebreide coaching programma om jou te helpen groeien op persoonlijk én zakelijk vlak. In MBB Mastery neem ik je 6 maanden lang door alle stappen die je nodig hebt om jouw doelen helder te krijgen én ze te behalen.

Waar de meeste business coaches zich enkel focussen op de business begin ik bij de basis. Jij. Je gaat vanuit je hart keuzes maken en met de juiste mindset werken aan je doelen. Je gaat aan de slag met je energiemanagement zodat je geen energie meer weglekt en je focust op de juiste zaken.

Dit betekent dat wanneer jij in balans bent, je veel sneller kunt groeien.

Geen saaie theorie. Praktische videoworkshops waar je zelf mee aan de slag kunt in je eigen tijd. Het programma bestaat uit 12 modules. Daarnaast krijg je persoonlijke coaching in de maandelijkse groepscall en zijn er tevens 3 Q&A calls met Iris waarin je al jouw vragen kunt stellen.

Na dit programma heb jij:

Z

Een compleet game plan voor jou en je business. Alles staat als een huis en vanuit de juiste energie en mindset heb jij een ijzersterk aanbod de wereld in gezet. Jouw klanten kunnen niet meer om je heen en je hebt eindelijk een helder doel en plan van aanpak. 

Z

Nadat je de training hebt afgerond staat de kraan volledig open zodat alles lekker doorstroomt en jij kunt genieten van het ondernemerschap en de vrijheid die dit met zich mee brengt.

Z

Je voelt rust en ervaart overvloed en balans!

Voor wie is MBB Mastery? 

=

VOOR GOALGETTERS

=

VOOR ACTIEGERICHTE ONDERNEMERS

=

VOOR DOELGERICHTE ONDERNEMERS

=

VOOR ONLINE ONDERNEMERS (TO BE)

=

VOOR OPEN MINDED ONDERNEMERS

=

VOOR ONDERNEMERS DIE WILLEN GROEIEN

=

VOOR CREATIEVE ONDERNEMERS

=

VOOR LIFE/BUSINESS COACHES

Het is zo fijn om samen met andere ondernemers te masterminden en te werken aan onze groei.

Meld je nu aan zodat je..

=

Meer balans krijgt tussen werk en prive

=

Stap voor stap een helder plan creëert voor je eigen business & branding

=

Een bedrijf bouwt die helemaal past bij jou en jouw persoonlijke kernwaarden

=

Een helder aanbod de wereld in kunt zetten

=

Je zowel persoonlijk als zakelijk een enorme groei doormaakt

=

Je een mindset shift maakt en meer vanuit je hart keuzes durft te maken

=

Alles gaat stromen en je voelt hoe het is om moeiteloos te ondernemen

=

met andere ondernemers kunt sparren en samen kunt groeien!

mbb mastery

mbb mastery

Dit programma is opgedeeld in 12 modules

In deel 1 leer je:

#1 Persoonlijk leiderschap

Jij bent de basis voor je business. In deze module leer je waarom intenties zetten belangrijk is, wat jou energie geeft en wat je energie kost en ga je aan de slag met je leefregels

{

#2 Mindset & Money mindset

Jij bent niet je gedachtes. Maar met je gedachtes kun je wel een heleboel manifesteren in je leven. Ik leer je hoe je je bewuste én onbewuste mind kunt sturen zodat je meer gaat aantrekken van wat jij (financieel) wenst.

#3 Visie & Goalsetting

Tijd om jouw stip op de horizon helder te krijgen en daar passende doelen voor te formuleren die je ook daadwerkelijk gaat halen en die jou brengen bij het leven waar jij van droomt.

#4 Waardepropositie

Voor wie ben jij er? Je duikt helemaal in de huid van jouw doelgroep zodat precies weet hoe je deze het beste kunt bedienen en hoe je een merk bouwt die relevant en waardevol is.

#5 Positionering

Een heel belangrijk onderdeel van je branding: je positionering. Hoe ga jij je merk in de markt zetten en hoe zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen?
j

#6 Branding & Contentstrategie

Op welke kanalen ga jij zichtbaar worden? Welke passen het beste bij jouw business? Je creëert een ijzersterke strategie waardoor jouw ideale klant alleen jouw aanbod wilt.

In deel 2 leer je:

l

#7 Je aanbod

Tijd om je aanbod te (her)formuleren. Welke product(en) of dienst(en) passen er het beste bij jou en je doelen? Waarmee kun jij je klanten het beste bedienen?

#8 Pricing & begroting

Je bepaalt de prijzen voor jouw aanbod en je gaat aan de slag met een begroting zodat je precies weet hoe jij er financieel voor staat en wat je financiële doelen zijn.

#9 Leadgeneratie en sales

Zonder klanten geen business! Je bepaald jouw sales strategie en gaat aan de slag met je sales pagina’s en sales funnel zodat de klanten binnen gaan stromen!

#10 Zichtbaarheid

Time to step up! Hoe word je zichbaar voor jouw klanten? En hoe zorg je over die digitale drempel van het online zichtbaar zijn heen stapt?

#11 Marketing

Praktische tips & tricks voor een ijzersterke marketing strategie. We gaan onder andere aan de slag met je e-mail marketing.
}

#12 Timemanagement

Tijd is geld. Jij gaat je tijd zo effectief en efficient mogelijk inrichten zodat je tijd overhoudt om de dingen te doen waar jij écht gelukkig van wordt.

Wat anderen zeggen over MBB Mastery

“Ik heb de angst overwonnen om mezelf beter in de markt te zetten. Hogere prijzen te vragen en wél mijn ideale klant aan te trekken.

En sinds ik mezelf heb aangemeld voor MBB, ben ik verdriedubbeld in het aantal klanten. Een mega groei!

Madelon

Insta Confetti

“Ik heb al ontzettend veel opleidingen gedaan. Iedere keer ging het puur om theoretische kennis. Ik bleef ongelofelijk in mijn hoofd zitten. Ik wilde veel meer zakken naar wat ik wil. Waar gaat mijn hart sneller van kloppen?

Voor ik met MBB begon had ik alleen maar de kennis, het idee en de droom. En nu dankzij MBB heb ik al een paar klanten mogen helpen met fantastische resultaten.”

Sabine

Top Salon Academy

“Ik miste een sparringpartner. Ik zat alleen thuis aan de keukentafel alles te bedenken. En ik miste iemand die met me mee dacht. En Marlou is iemand die je alles kan vragen.

Voor alle keuzes die ik maak: zakelijk of privé, dat ik daarin mag vertrouwen op mijn gevoel. Ik deed alles vanuit ratio en dat heb ik helemaal losgelaten.”

Grietje

The Taste Of Love

“Ik heb heel lang getwijfeld of ik een businesscoach wilde. Ik was al 5 jaar bezig met mijn wedding planning bedrijf, maar het leverde onvoldoende op. Tijdens MBB ben ik erachter gekomen dat ik een andere kant op wilde, om meer vanuit mijn zone of genius te gaan werken.

Marlou is een hele fijne coach. Ze heeft me laten zien dat je gewoon moet beginnen. Het hoeft niet fancy of helemaal af. Gewoon beginnen en laten groeien.”

Colinda

Love Wedding Planning

“Ik werkte nog in loondienst. Ik was al wel begonnen als fotograaf, maar ik had een zetje nodig. En te ontdekken: is dit wat ik wil doen en hoe ziet mijn toekomst eruit? Mede door MBB is het gelukt om uit loondienst te stappen. En het lijkt vanzelf te gaan. De aanvragen blijven komen!

Ik heb altijd heel veel dromen gehad en dan werd er in je omgeving vaak gezegd: droom maar lekker verder. Nu weet ik: heb vertrouwen in jezelf. Durf te dromen en ga ervoor!”

Fleur

Fleur Fotografeert

Klaar om samen met mij te groeien?

Dit zeggen anderen over MBB Mastery:

“Ik heb me ingeschreven voor MBB Mastery, omdat ik een mooie balans wilde vinden tussen mijzelf, mijn gezin en mijn bedrijven. Gedurende het traject heb ik veel inzichten gekregen op zakelijk en persoonlijk gebied. Waardoor ik goede keuzes heb kunnen maken en een enorme groei heb doorgemaakt.”

Marjolein

“Ik ben dit traject gestart omdat ik enorm behoefte had aan (groeps)coaching. Ik liep snel vast en wist niet goed de volgende stap te zetten. Ik ben me er enorm van bewust dat ik niet alles alleen kan.

Ik ben enorm blij dat ik deze investering in mezelf heb gedaan. Ik ervaar nu meer vertrouwen in mezelf, heb een heldere kijk op het ondernemerschap gekregen en dit was het laatste zetje om mijn baan op te zeggen!

Marlou, héél erg bedankt voor alles, je bent een topper! Ongelooflijk wat ik dankzij jouw coaching heb bereikt! Jouw kennis is echt a-ma-zing en ik raad iedereen dit MBB programma aan.”

Crista

“Ik schreef me in voor MBB Mastery om mijn salon een goede boost te geven en daar handvaten voor te krijgen. En dat is gelukt. Ik heb veel inzicht gekregen in wat voor mij belangrijk is en hoe ik dat moet gaan doen. Mijn mindset is ontzettend veranderd en gegroeid. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ervan overtuigd dat dit komt! Heb helder waar ik nu mee aan de slag kan.

Dankjewel Marlou! Ik vond het super leuk om met je te werken.”

Suzanne

Ik startte MBB met de intentie om mijn bedrijf op te zetten en te leren hoe ik dit het beste kon doen. Ik heb op persoonlijk vlak een enorme groei doorgemaakt. En nu is er de tijd om in alle rust mijn bedrijf op te zetten en vorm te geven.

MBB en de gesprekken van de Mastermind groepen hebben bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Daarnaast heb ik door de modules te maken al heel veel kunnen voorbereiden voor mijn bedrijf en weet ik de stappen te zetten die nodig zijn om straks live te gaan.

Ik ben zeer tevreden over het traject. Het heeft me veel gebracht tot nu toe en zal me de komende maanden nog veel meer gaan brengen als Cato als bedrijf meer vorm gaat krijgen.”

Esther

Veelgestelde vragen

Onzichtbaar

Wanneer start MBB Mastery?

Nadat je je hebt aangemeld kun je direct starten met MBB Mastery. Vanaf januari worden coaching calls gepland. Claim je plekje direct want vol = vol!

Kan ik MBB Mastery in mijn eigen tempo volgen?

Jazeker. Voor dit programma heb ik 12 modules ontworpen die je in je eigen tijd kunt volgen. De lessen bestaan uit videoworkshops en je ontvangt een werkboek + naslagwerk. De video’s kun je tussendoor op pauze zetten en je kunt makkelijk terugspoelen. Wanneer je elke week een module volgt kun je de lessen in 3 maanden afronden. Mijn ervaring is dat de meesten het prettig vinden om de tijd te nemen voor de modules. Wanneer je om de week een module volgt heb je rustig de tijd en ben je na 6 maanden helemaal klaar. It’s up to you! Wil je de tijd nemen of heb je behoefte aan wat meer tempo? De calls staan gepland van januari t/m juni en ook als je de lessen eerder afrond mag je hier gewoon bij aansluiten.

Is MBB Mastery geschikt voor mij?

MBB Mastery is voor ondernemers die net zijn begonnen of al een tijdje bezig zijn en graag willen doorgroeien. Je wilt een nieuw (online) verdienmodel en aanbod creeren of je wilt je bestaande aanbod aanscherpen. Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent. Enige voorwaarde is dat je een vrouwelijke ondernemer bent met de wens om door te groeien. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Je wilt vrijheid en balans ervaren en bent klaar voor de volgende stap! Ik heb afgelopen jaren veel verschillende onderneemsters mogen begeleiden op dit pad. Van coaches, VA’s, tot ondernemers uit de reclame/communicatie wereld tot de beauty branche. Van interieur stylistes tot fotografen en health/lifestyle coaches. Het gaat erom dat jij diep van binnen voelt dat het tijd is voor de volgende stap. De workshops zijn niet gericht op een specifieke branche maar zijn ontworpen zodat ze ook op jou van toepassing zijn.

Hoeveel coaching zit er bij dit programma?

MBB Mastery is inclusief maandelijkse coaching calls en 3 Q&A sessies. Nadat je je hebt aangemeld voor MBB Mastery krijg je toegang tot mijn online academie waarin alle lessen staan. Daarnaast krijg je toegang tot MIJ! Elke maand zal er een coaching call plaatsvinden waarin je de mogelijkheid krijgt om 1-1 met mij te sparren. Ook zijn er 3 MBB Q&A sessies met Iris en kun je 3 x aanhaken bij een Instabranding Q&A call. De calls zijn niet verplicht maar is natuurlijk een fijne bonus om feedback / coaching te krijgen of om tussendoor te kunnen sparren. 

Wat houdt een groepscall in?

Maandelijks zal er een groepscall plaatsvinden via Zoom. Zoom is de software waarmee we online kunnen videobellen. Een soort Skype waarbij ik ook mijn scherm met je kan delen en waarbij je alle andere deelnemers ook kunt zien. Tijdens deze groepscoaching calls werk ik met ‘hotseats’. Dit houdt in dat 1 persoon het woord krijgt en de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen / met mij te sparren. Heb je een vraag aan de groep? Dat kan ook allemaal. Jouw hotseat moment is jouw feestje! De calls worden opgenomen zodat je deze altijd nog kan terug kijken.

Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?

Het werkboek kun je printen dus daar houd je levenslang toegang toe 😉 Daarnaast houd je een jaar toegang tot de online videolessen, opnames van de calls en extra masterclasses. Dit is ook om jou een stok achter de deur te geven om het programma binnen een jaar af te ronden. Mocht je toch daarna nog toegang willen dan kan dit tegen een kleine extra vergoeding. 

Kan ik dit zakelijk betalen / opvoeren?

Jazeker. Dit zijn opleidingskosten voor je bedrijf en deze zijn zakelijk aftrekbaar.

Onzichtbaar

Hoe lang duurt MBB Mastery?

MBB Mastery is mijn meest uitgebreide en complete coaching programma. In totaal zijn er 12 modules waarbij ik adviseer om twee weken voor elke module te nemen. Zo kun je het programma in 6 maanden afronden en heb je een compleet game plan voor je business.

De groepscoaching calls starten in januari en de laatste call is in juni. Je krijgt direct toegang tot alle modules dus als je zelf graag sneller door de lesstof heen gaat is dat ook mogelijk. Dan zou je elke week een module kunnen volgen en ben je na 3 maanden helemaal klaar. Je behoudt gewoon toegang tot alle content en bent welkom bij alle groepscalls.

Hoeveel tijd kost dit?

De modules bestaan uit videolessen en bijbehorende werkbladen met naslagewerk en opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Gemiddeld ben je een halve dag per module bezig. In totaal zijn er 12 modules. Daarnaast is er om de week een groepscall die gemiddeld 1,5 uur duurt en  3 live dagen. Soms is het ook fijn om even wat extra tijd te nemen voor de modules. Ik adviseer om een halve dag per week te reserveren voor MBB Mastery. Let op: zie het ook als een investering want de tijd die je hier nu in steekt ga je straks terugverdienen in tijd, omzet en klanten!

Is dit ook voor startende ondernemers?

Ja. Het maakt niet uit of je al een paar jaar bezig bent of nog moet beginnen / net bent begonnen. In de beweging zit de groei. Dus kom in beweging en maak de keuze om de volgende stap te maken!

Kan ik ook 1-1 coaching krijgen?

Tijdens de groepssessies kun je 1:1 coaching krijgen. Wil je een half jaar 1:1 met mij werken? Neem een kijkje bij mijn Freedom Business Traject.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja natuurlijk. Ik heb een optie toegevoegd om in 6 of 12 termijnen te betalen. Na ontvangst van de eerste betaling is jouw plekje in MBB Mastery zeker gesteld. Daarna wordt elke maand rond deze datum het bedrag geincasseerd. Je hoeft dus niet elke maand handmatig te betalen maar dit gaat helemaal automatisch. Scheelt weer tijd 😉 Natuurlijk ontvang je voor afschrijving de factuur voor je eigen administratie.

Is er ook LIVE contact?

Als MBB deelnemer wordt jij uitgenodigd voor mijn exclusieve live event waar we elkaar ook live kunnen ontmoeten!

Dit zeggen anderen over MBB Mastery:

“Ik ben begonnen bij Marlou omdat mijn bedrijf zo snel is gegroeid, ik had al veel klanten maar liep mezelf volledig voorbij. Ik wilde bij mezelf blijven maar toch ging ik mijn grenzen voorbij.

Ik was écht op zoek naar een methode om meer te halen uit mijn bedrijf zonder mezelf voorbij te lopen.”

Lianne Koetsier

Pedagogisch coach - Viisas

“Dit is voor mij echt een ommekeer op zakelijk gebied.

Alles lijkt veel meer in flow te gaan en gaat een stuk relaxter: mijn leeflegels, ondernemen. Ik zou het zo weer doen en zeker bij Marlou!”

Jane van Baekel

Eigenaresse Wedding Beauty Box

“Ik was heel erg zoekende naar waar ik me op wilde richten. Ik richtte me op iedereen en ik trok weinig aan.

Ik heb samen met Marlou echt een niche gepakt en dezelfde dag kreeg ik al een klant.

Op deze manier ondernemen is echt fantastisch, samen de mindset! De energie en de vibe zijn heerlijk. “

Bjelke Rietveld- Debruijn

Lifecoach & Pranic healer

“Ik was al tijdje op zoek naar business coach maar liep er steeds tegenaan dat het alleen over business ging.

Marlou was de eerste waar er ook andere facetten bij kwamen: mind body en business! 

Het is puur, het is echt en het is real. Dit is niet alleen investeren in je business maar ook in jezelf.”

Naomi Zoutman

Gelukscoach & Motivational speaker

“Ik wilde vooral meer aan mijn bedrijf werken in plaats van alleen maar ín mijn bedrijf.

Ik heb nu een online programma gemaakt, dat had ik eerder nooit voor mogelijk gehouden.

Ik leer ontzettend veel van de groep, iedereen heeft een andere manier van ondernemen.

Mylou Tilburgs

Eigenaresse Tilou Hair Boutique

Ik had wel een missie, maar er kwamen allerlei dingen bij en het was niet concreet. In het hele traject is het zo helder geworden.

Het belangrijkste wat ik meeneem is dat ik niet meer geleefd word maar zelf leef.”

Nikki Hogeboom

Teamcoach

Je hebt tot hier doorgelezen..

Stop met scrollen en maak een beslissing. Wil je groeien met je bedrijf? Meer balans, omzet en vrijheid?

Twijfel niet langer en investeer in dit complete en waardevolle programma!