Hoe kan ik Instagram succesvol inzetten?

Mijn training helpt je om Instagram succesvol in te zetten voor je business. Je leert hoe je een professionele feed maakt die aansluit bij de branding van je merk. In acht weken til je jouw Instagram strategie naar the next level zodat je meer volgers, engagement én omzet realiseert.

Herken jij dit?

Ben jij er klaar mee dat je Instagram feed een zooitje is..?

Heb jij het idee dat je meer uit je Instagram kunt halen?

Wil jij mooiere foto’s en een consistente feed?

Heb jij geen idee wat je elke dag op Instagram moet plaatsen?

Hoe fijn zou het zijn als..

Je Instagram feed veel meer aansluit bij wie jij bent en wat je doet?

Je meer volgers en betalende klanten krijgt via Instagram?

Je geen stress meer ervaart over wat je moet posten op social media?

Je omzet stijgt door een sterke branding en contentstrategie?

  • Zoveel procent omzet kan je mis lopen als je jouw branding en contentstrategie niet op orde hebt. 50%
“Branding versterkt je bedrijf financieel meer dan welke andere vorm van marketing dan ook, en dat op de lange termijn.” Erwin Lima

Graydon NL, Mr James Creative, E-zmoke

Meer omzet door branding & contentmarketing

Sterke branding maakt je bedrijf aantrekkelijker en waardevoller. Grote merken als Starbucks en Apple zijn hier goede voorbeelden van. Bij goede branding focus je op de why van je bedrijf. Als je dit door middel van een sterke contentstrategie naar buiten kunt brengen zijn klanten ook bereid om meer voor je producten en diensten te betalen.

“Branding is the key tool for connecting all your communication touch points and giving clarity to your offers.”

#INSTABRANDING TRAINING

een mooiere feed, meer volgers én omzet in 8 weken

=

MODULE 1: INSTA BRANDING BASICS

Hoe kun je Instagram inzetten voor (personal) branding? We gaan aan de slag met het bepalen van de look & feel van jouw Instagram feed.

=

MODULE 2: AAN DE SLAG MET INSTABRANDING

Aan de hand van mijn Instabranding methode ga je alles uit je Instagram halen!

=

MODULE 3: CONTENTSTRATEGIE BEPALEN

Aan de slag met jouw contentstrategie!

=

MODULE 4: INSTA STORIES & INTERACTIE

Zo zet je Insta stories succesvol in en ga je in gesprek met je volgers.

=

MODULE 5: FOTOGRAFEREN MET JE SMARTPHONE

Ik leer je hoe je met je smartphone mooie foto’s maakt. Ook geef ik mijn tips & tools zodat je met je telefoon je foto’s kunt bewerken deze van je feed te laten spatten!
=

MODULE 6: VERGROOT JE BEREIK OP INSTA

Ok. Je hebt een prachtige feed en een sterke contentstrategie. Tijd om zoveel mogelijk ideale volgers te bereiken!
Nooit gedacht dat onze Instagram feed zo’n transformatie zou doormaken. Het ziet er nu allemaal veel beter uit en we krijgen veel leuke reacties en ook daadwerkelijk omzet uit dit social media kanaal!

Jan den Bakker

Marketing manager, Brandfield

Wil jij van je Instagram volgers klanten maken?

Veel ondernemers gebruiken Instagram omdat het ‘moet’. Ze voelen elke dag de stress omdat ze iets moeten posten. Het resultaat? Een rommelige feed die totaal niet aansluit bij wie ze eigenlijk zijn.

Of nog erger: alleen maar commerciële posts en totaal geen storytelling.

Ik help je graag met het opzetten van een sterke strategie die past bij de branding van jouw bedrijf.

Ik leer je hoe je in een paar uur tijd content kan maken voor een hele maand. En wat voor content aansluit bij jouw (personal) brand zodat jouw volgers je ook écht gaan volgen en graag klant bij je worden.

Ik leer je welke tools je nodig hebt om efficiënt te kunnen werken en jouw Instagram feed naar the next level tillen!

Een feed die aansluit bij jouw personal brand

 

Zelfs met je smartphone kun je professionele content maken.

Hoe zet je Instagram in als een succesvol marketing kanaal zodat je hier meer omzet uit kunt halen?

Je leert het allemaal in mijn #Instabranding training.

Aan de hand van praktische videolessen ga je aan de slag met mijn Instabranding methode.

Deze gaat jou helpen om helder te krijgen wie jij als merk bent en hoe je dit gaat doorvertalen naar een sterke content strategie voor jouw Instagram account.

Je ontvangt een werkboek met opdrachten zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Nu je weet waar je merk voor staat kun je zelf aan de slag met het maken van branded content.

Ik kijk met je mee zodat je waardevolle tips en feedback krijgt.

 

“Ik heb Marlou een aantal jaar geleden de Social Media Award uitgereikt. Zij weet hoe je als merk zichtbaar wordt op Facebook en Instagram. Naast haar branding skills weet ze welke marketing strategieën je kunt inzetten om deze kanalen in te zetten om je bedrijf en omzet te laten groeien.”

Jeanet Bathoorn

Jeanetbathoorn.nl

case study

Voor wie is deze training bedoeld?

 Deze training is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers, coaches, trainers, freelancers,

bloggers en (creatieve) marketeers.

Meld je nu aan en start direct met de training zodat je kunt groeien op Instagram

(en met je bedrijf!)

“Ik ben super blij dat ik deze training heb gevolgd! Ik heb zóveel tips gekregen rondom branding en Instagram en de investering is allang terugverdiend!

Door de fotografie module weet ik nu hoe ik zelf mooie foto’s kan maken en hoef ik dus geen fotograaf meer in te huren!

Deze training is een dikke aanrader voor zowel startende ondernemers als ondernemers die al een tijd bezig zijn!” Birgit Luijk

Birgitluijk.nl

“Wat een waardevolle training! Ik heb nu mijn branding helemaal helder en een duidelijke strategie voor mijn Instagram account.

Super om via deze praktische lessen van Marlou te leren.

Ik weet nu wat ik moet delen met mijn volgers, wat voor teksten ik bij mijn foto’s plaats en hoe ik mooie (flatlay) foto’s maak. Ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn foto’s in stories. Bedankt!” Lotte van Berkel

Lotsofstyle.nl

“Marlou is een soort mentor die je er doorheen sleept. Ze legt alles heel duidelijk uit waardoor je heel helder krijgt hoe je Instagram voor je bedrijf kunt inzetten.

Ze is echt een voorbeeld als het gaat om zichtbaarheid en personal branding. Mijn feed is veel persoonlijker geworden en ik durf mezelf nu eindelijk te laten zien!” Mascha Siekötter

Voluit leven

“Wauw! Wat een fantastische training. We hebben zoveel geleerd. Ook heb ik een te gek moodboard gemaakt waar het heel duidelijk in is geworden wat ik wil uitstralen. Ik weet nu precies wat voor kleuren en foto’s er bij mij passen.

Als ik twijfel of een post wel in bij mijn merk en mijn feed past, dan pak ik het moodboard erbij en weet ik het direct. Bedankt Marlou!”

Nicole Hop

My Little Love

Ik had nooit verwacht dat ik zo snel kon groeien op Instagram!

Dankzij alles wat ik heb geleerd in de Instabranding training heb ik binnen een jaar meer dan 2.000 nieuwe volgers. En nog steeds zie ik elke maand het aantal volgers toenemen. Wauw! Dit had ik nooit verwacht, dankjewel Marlou. Zo’n fantastische groei gun ik jou ook!”

Margriet Spijksma

Margrietspijksma.nl

”Joehoee! Door Marlou haar Insta Branding Training heb ik weer lol gekregen in Instagram. Fijn hoe in kleine stapjes wordt uitgelegd hoe je je doelgroep vaststelt en hoe je die bereikt. Daardoor word het zoveel makkelijker en leuker gemaakt om meer mezelf te laten zien op Instagram. Ik schrijf zo een verhaaltje of een tekst onder een post en weet welke doelgroep ik graag wil bereiken. En als je even iets kwijt bent over wat Marlou verteld heeft, kijk je het makkelijk weer terug via de video’s. Een echte aanrader! Enorm bedankt Marlou! ‘

Lydia Lantinga

Eigenaresse Joehoee.nl

“Super leuk om eindelijk echt joy te hebben in Instagram. Ik deed het eerst echt alleen omdat ik dacht dat het marketing technisch slim was, maar echt leuk vond ik het niet, en het kostte me eerlijk gezegd vooral energie. Door Marlou haar feedback en input ging opeens de knop om en voelde ik hem helemaal. Nu post ik echt volledig vanuit alignment, word ik blij als ik naar mijn insta feed ga, weet ik precies wat ik wil delen én heb ik direct al zoveel meer interactie en websitebezoekers. Thank you Marlou!!!” Sophie Dittmar

Eigenaresse SoV's Choice

“Ik heb Marlou’s training zo’n half jaar geleden gevolgd en mijn feed heeft zo’n mooie transformatie gemaakt! Mijn volgers aantallen zijn verdubbeld, ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn foto’s in stories. Bedankt!”

Lotte van Berkel

Lotsofsyle.nl

“Wauw! Ik vond Instagram al een super interessant, maar na de Instabranding training vind ik nog tien keer zo leuk. Ik had namelijk nooit gedacht dat ik er als startende ondernemer, en met weinig volgers, al zo snel zo veel uit kon halen.

Dankzij de training ken ik nu alle Insta ins & outs en heb ik geleerd hoe belangrijk personal branding is. Ik heb dit doorvertaald in een look & feel die precies bij mij past en ik heb nu een content strategie die aansluit bij mijn doelgroep.

Nooit gedacht dat ik geen dure camera nodig had om #instaproof foto’s te maken!” Lianne Smid

Virtual Assistant

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de #Instabranding training?
De training is opgedeeld in 6 modules en kun je in principe in 6 tot 8 weken doorlopen wanneer je er wekelijks zo’n 1 à 2 uur tijd aan besteed. Als je er meer tijd per week voor vrijmaakt kan je de training sneller afronden.

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar je de videolessen en werkbladen kunt bekijken en downloaden.

Alle lessen kun je in je eigen tijd en vanuit je eigen huis / kantoor (of waar jij wilt) volgen.

We houden ondertussen contact via de besloten Facebook groep waar ik extra tips in deel.

Na 2 weken hebben we een groepscall via Zoom waarbij je vragen kunt stellen.

Na afloop van de training heb jij een concrete contentstrategie, weet je hoe je moet fotograferen met je smartphone en hoe jij meer volgers krijgt op Instagram.

Is deze training geschikt voor mij?
De #Instabranding training is geschikt voor ondernemers, coaches en marketeers die een (personal) brand vertegenwoordigen op Instagram.

Of je nou een webshop hebt, een coach bent of een andere dienst aanbiedt.. Deze training helpt je om een duidelijke contentstrategie neer te zetten zodat Instagram ervoor zorgt dat je meer volgers, klanten en/of omzet krijgt.

Is het mogelijk om een LIVE workshop bij te wonen?
Ja. Om nog meer uit de #Instabranding training te halen is het aan te raden om een LIVE dag op locatie te boeken. Op deze dag ga ik met je aan de slag om je visuele identiteit en contentstrategie te bepalen. Daarnaast geef ik je een workshop content creatie.
De prijs voor een LIVE dag is op aanvraag. Stuur me een mail voor meer informatie. info@marlou.nl
Is Instagram een geschikt marketing kanaal?
Ja! Als jouw doelgroep zich bevindt op Instagram is het mogelijk om dit kanaal in te zetten voor marketing doeleinden. Hoe je dit het beste kunt aanpakken leer ik je tijdens de training.
Wat houdt een groepscall via Zoom in?
Zoom is de software waarmee we online kunnen videobellen. Een soort Skype waarbij ik ook mijn scherm met je kan delen. Tijdens deze groepscoaching call geef ik je feedback en kun je me vragen stellen.