Marlou’s Mastermind

Ben jij klaar voor the next step en klaar om zelf nog meer de touwtjes in handen te nemen? Ben je blij met je bedrijf maar voel je dat er meer in zit? Wil je doorgroeien zonder harder te werken? Opschalen zodat je meer vrijheid krijgt? Doe mee aan mijn Mastermind traject! 

Dit traject is voor ambitieuze ondernemers die willen doorgroeien naar een omzet van 1 ton per jaar of meer.

Ik werk dit jaar met een exclusieve groep van 6 Masterminders die 100% gaan voor persoonlijke & zakelijke groei! Ben jij 1 van mijn Masterminders? Scroll naar beneden en kijk of jij in het profiel past.

herkenbaar..?

Z

Wil jij doorgroeien maar heb je niet de behoefte om harder te werken?

Z

Ben je redelijk tevreden met je omzet maar wil je dit jaar verder opschalen?

Z

Heb jij het gevoel dat er nooit een einde komt aan je to do lijst en hoor jij jezelf vaak zeggen dat je ‘druk’ bent?

Z

Verlang jij naar meer tijd in je agenda en echte vrijheid?

Z

Ervaar je regelmatig stress?

Z

Mis je soms iemand om mee te sparren?

Z

Ben jij geinteresseerd in de wet van aantrekking & manifesteren?

wil jij..

Z

Genieten van een ondernemend leven met veel vrijheid?

Z

Een helder plan hebben voor jouw bedrijf?

Z

Groter durven dromen?

Z

Met focus aan je doelstellingen werken?

Z

Groeien & sparren met gelijkgestemde ondernemers?

Z

Bewust tijd besteden aan dingen waar jij ECHT gelukkig van wordt?

Z

Meer energie en flow ervaren?

Z

Je bankrekening zien groeien?

Z

Een bedrijf waarin alles moeiteloos stroomt?

Voor wie is Marlou’s Mastermind geschikt?

Dit traject is voor ambitieuze onderneemsters die al een draaiende business hebben en die willen opschalen naar een omzet van 1 ton of meer waarbij ze hun vrijheid houden of juist creëren.

 

Dit traject is voor jou als je zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak willen groeien, zonder dat je jezelf voorbij loopt!

 

N

PERSOONLIJKE COACHING & LIVE CONTACT

Persoonlijke coaching & samen sparren met mij en de andere masterminders. We trappen het traject af met een live dag en om de week hebben we coaching calls om je accountable te te houden
N

SUPPORT, FOCUS, PRIORITEITEN EN AANMOEDIGING

Zodat jij écht gaat werken aan het halen van je doelen
N

SAMEN SPARREN

Wanneer je ergens tegenaan loopt heb je een betrokken groep masterminders (en mij) om met je mee te denken
N

INSPIRERENDE VIDEOLESSEN

Je krijgt inspirerende videolessen van mij die je in je eigen tijd kunt volgen
N

MEER ONLINE ZICHTBAARHEID

Ik deel al mijn kennis op het gebied van online marketing & branding. Daarnaast krijg je feedback op jouw content en marketing acties.
N

PERSOONLIJKE ÉN ZAKELIJKE GROEI

Vanuit de juiste mindset en met balans werken we aan jouw groei. Een winstgevend verdienmodel en persoonlijk geluk
N

MEER BALANS, SUCCES, PLEZIER EN VRIJHEID VOOR JOU!

MELD JE NU AAN VOOR DE NIEUWE GROEP!

Maakt jouw hart een klein sprongetje? Ben jij klaar voor die grote sprong? Goed nieuws: je kunt je nu aanmelden voor het nieuwe Mastermind traject dat in 2021 van start gaat. Naast inspirerende live dagen hebben we om de week een coaching call. Tussendoor kun je voor extra support natuurlijk ook nog terecht bij je nieuwe business buddies, oftewel: je mede masterminders! Ook ontvang je extra videolessen die je in je eigen tijd kunt volgen.

Hoe lang duurt het traject?

In totaal duurt het traject een half jaar waarbij we intensief contact hebben via Zoom calls en de live dagen. Wees gewaarschuwd: in een half jaar kan er echt een mega shift plaatsvinden en kan je leven en je business er heel anders uit zien. 

Waar kan ik me aanmelden?

Omdat het een intensief en persoonlijk coaching traject is wil ik iedereen vooraf spreken. Ook omdat ik het belangrijk vind dat ik een groep bij elkaar krijg die goed met elkaar kan levelen. Om zo nog meer resultaten te kunnen halen voor iedereen persoonlijk en als groep.

Als je interesse hebt om mee te doen met de Mastermind kun je hier een vrijblijvende call met mij boeken zodat we kunnen kijken of er een goede match is!

 

Wat brengt dit traject jou? 

Z

Een heldere visie waar je naar toe wilt met je bedrijf

Z

Je gaat veel bewuster om met jouw tijd & energie

Z

Duidelijke doelstellingen en super veel inspiratie & motivatie om door te pakken

Z

Een groep inspirerende en gelijkgestemde business buddies waar je bij terecht kan voor praktische vragen en tips

Z

Meer vrijheid & energie

Z

Een groei mindset waarmee jij moeiteloos manifesteert    

Z

Meer online zichtbaarheid en klanten

Z

Een ijzersterke social media strategie

Z

Met focus werken aan je plannen terwijl je balans en flow ervaart

Z

Met focus werken aan je plannen terwijl je balans en flow ervaart

Z

Een winstgevend verdienmodel en meer financiële vrijheid

Z

Actie en flow! Alles stroomt en jij weet precies wat je moet doen

Dit traject is niet voor jou als je jezelf klein wilt houden en als je bang bent om te investeren.

Dit is ook niet voor ondernemers die vastzitten in een fixed mindset in plaats van een groei mindset. 

Ik werk alleen met ambitieuze ondernemers die gaan voor groei!

Ben je benieuwd of mijn Mastermind traject iets voor je is?

Klik hier om gratis een vrijblijvende intake call met mij te boeken.

“Ik ben zo blij dat ik op deze manier van jou heb mogen leren! Niet alleen op het gebied van ondernemen, maar ook op qua mindset en persoonlijke ontwikkeling. Ik zet mezelf nu echt op nummer één en luister veel beter naar wat ik nodig heb. Ik durf keuzes te maken, dat vond ik hiervoor nogal lastig. Jij bent zo’n mega inspiratie en jouw advies leidde meteen al tot 12 bestellingen in een weekend! Als ik dit niet had gedaan had ik veel minder vertrouwen in mezelf en miste ik nog veel kennis op het gebied van ondernemen. Ik zou jou zeker aanraden aan andere ondernemers. Ook voor ondernemers die qua mindset nog wat strugglen. Je bent zo inspirerend en krachtig en je straalt zo’n fijne energie uit!”
Christa van der Steege

Boxofdetails.nl

“Ik was al enige tijd op zoek naar een business coach en ik heb onwijs veel webinars gevolgd, maar ik voelde nooit het ‘shit, jij bent fijn!’ effect. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maar tijdens het webinar van Marlou over Instabranding merkte ik al dat zij mij enorm aansprak en aantrok. Haar manier van doen en vertellen, duidelijk en concreet met veel tips en informatie.👌🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vervolgens gaf ze aan dat je je telefoonnummer kon achterlaten bij eventuele vragen. Twee telefoongesprekken verder en de volle overtuiging van de klik tussen Marlou en mij, ben ik van de Instabranding training direct overgestapt naar een 1 op 1 coaching traject. 👊🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het is tijd om te groeien en ik wil dat Marlou mij daarbij helpt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als aftrap van dit traject had ik gister live 1 op 1 coaching bij Marlou thuis. We hebben op deze dag onwijs veel behandeld en concreet gemaakt. Waardoor ik mijn doelen voor 2020 ‘maar even’ wat heb opgeschroefd. 👏🏻”

Raisa de koning

Trouw & fashion fotograaf, raisadekoning.nl

Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat ik op persoonlijk- en zakelijk vlak van Marlou geleerd heb. Dankzij onze inspirerende sparsessies durfde ik het roer om te gooien. Ik weet welke weg ik met mijn bedrijf in wil slaan en welke stappen ik moet zetten om dit doel te bereiken. Nu ik dit weet werk ik met nog meer plezier omdat ik een duidelijk plan en veel meer structuur in mijn dagen heb.

Werken kost me geen energie meer, het levert me juist energie op. Ook ben ik erachter gekomen dat ik altijd op mijn gevoel mag vertrouwen, mijn intuïtie geeft me altijd het juiste antwoord. Dankjewel lieve Marlou, jij wist me precies de juiste vragen te stellen zodat ik en mijn business een enorm konden groeien.”

Brenda Schrijver

bsknuffelpopje.nl

Zo ziet het traject eruit:  

#1 Persoonlijk leiderschap

We starten met JOU! Wat drijft jou? Wat is jouw zone of genius? Wanneer ervaar jij FLOW en waar sta je op dit moment in je leven en business? 

#2 Mindset & money mindset

We gaan aan de slag met je groei mindset. Hoe kun je ervoor zorgen dat je vanuit de juiste mindset gaat leven en ondernemen? Ik leer je hoe je met de juiste mindset (meer) geld gaat aantrekken.

#3 LIVE dag: Visie & goalsetting

Waar wil jij naar toe? We gaan aan de slag met een heldere visie en doelen voor jou als persoon en met je business. Dit doen we tijdens een inspirerende LIVE dag. 

#4 Waardepropositie

Nu is het tijd om samen te werken aan jouw waardepropositie. Oftewel: wie is jouw doelgroep en wat heb jij hen te bieden? 

#5 Positionering

Hoe wil jij jouw bedrijf positioneren? Je gaat hier heel helder voor jezelf formuleren wie jij bent en wat je doet. Zodat je dit vervolgens heel duidelijk naar buiten kunt communiceren waardoor jij alleen maar klanten gaat aantrekken waar jij graag mee werkt. 

#6 Branding & contentstrategie

Mijn favoriete onderdeel! Het is tijd om een blik te werpen op jouw branding en contentstrategie. Natuurlijk is personal branding ook een belangrijk onderdeel hierin. 

#7 Aanbod vaststellen / aanpassen

Misschien heb je al een aanbod en is het tijd om deze aan te scherpen. Of ga je een nieuw aanbod in de markt zetten? In deze module werken we aan jouw aanbod en het verdienmodel. 

#8 Pricing & begroting

Tijd voor cijfers! We gaan je financiële doelstellingen in kaart brengen met daarbij een duidelijk plan en begroting voor de komende periode. 

R

#9 Leadgeneratie & sales

Hoe ga je zorgen voor (meer) klanten? We gaan aan de slag met jouw sales funnel en ervoor zorgen dat klanten jou weten te vinden én bij jou gaan kopen / met je gaan samenwerken! 

#10 LIVE Dag: Zichtbaarheid

Hoe ga jij jezelf presenteren naar de buitenwereld? Via welke kanalen wil jij zichtbaar worden en wat wil je uitstralen? Tijdens deze LIVE dag krijg jij een fotoshoot zodat je mooie beelden hebt die je kunt gebruiken voor bijv. je website en social kanalen. 

#11 Marketing

Welke marketing kanalen ga jij inzetten om je aanbod te promoten en om klanten te werven? We gaan werken aan je website en je andere online marketing kanalen zoals bijv. je Instagram account. 

#12 LIVE dag: Timemanagement

Tijd is kostbaar! Dus we gaan zorgen dat je hier heel bewust mee aan de slag gaat. Zowel prive als zakelijk zodat er een goede work/life balance ontstaat. Daarnaast zorgen we voor een ijzersterke structuur in jouw business en een geoptimaliseerde workflow.