Video: Terugblik op het afgelopen jaar en vooruitkijken – deel 1

Vandaag een podcast én video waarin ik terugblik op het afgelopen jaar. Ik voelde de inspired action en als ik het voel, dan ga ik het ook doen. Zo ben ik.

Dus in deze episode deel ik mijn lessen en inzichten over leven vanuit overvloed, out of your comfort zone stappen en in de actiemodus komen. Ook kijk ik vooruit op volgend jaar.

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

P.s. Wil je er ook graag beeld bij? Bekijk de video in deze blogpost of op mijn YouTube kanaal!

 

2019 was een super bijzonder jaar. Wel een heel ander jaar dan dat ik voor ogen had, want vorig jaar zat ik er totaal anders bij. Toen dacht ik, ik heb volgend jaar een kindje, een happy family en slaapgebrek. Uiteindelijk is dit anders gelopen waarover ik ook eerder heb gedeeld en later nog een persoonlijke update over heb gegeven.

Want de vroeggeboorte van Isa Lou heeft voor heel veel verandering gezorgd…

 

Meest zware en meest succesvolle jaar

Mijn allermooiste en bijzondere inzicht was dan ook dat dit het meest zware jaar was op persoonlijk vlak. Maar als je naar mijn business kijkt, was dit het meest succesvolle jaar. Kijkend naar mijn cijfers was dit gewoon het allerbeste jaar ooit.

En in vergelijking met hoeveel ik heb gewerkt, zijn er zoveel mooie dingen ontstaan. Ik ben nog steeds van de actie, maar nu vanuit de inspired action modus. En die heb ik gevonden doordat ik heel erg met mezelf aan de slag ben gegaan. Ik ben echt tot die connectie met mezelf gekomen.

 

Schrijven vanuit je hart

Een van de dingen die mij ontzettend goed heeft geholpen en wat ik jou zeker kan aanraden is direct writing. Schrijven vanuit je hart. Gewoon zitten met pen en papier en dan gaan schrijven. Kijk maar wat er komt, het is dan zo bijzonder hoe dingen ontstaan.

Waar verlangt jouw hart naar? Geef je hart de ruimte om te spreken en luister daar ook naar. Geef jezelf af en toe een moment om rust te pakken en te gaan schrijven.

 

Vooruit kijken

Een grote les voor mij van afgelopen jaar is hoe leuk ik coaching vind. Ik had natuurlijk al mijn online Instabranding training, maar ik ben ook een andere weg ingeslagen. Namelijk met mijn Flow Retreat. Helemaal onderdompelen in mijn wereld, alles waar ik het afgelopen jaar zoveel mee bezig ben geweest. Bewustwording, energie management, doelen stellen en echt die connectie met jezelf maken.

 

Het was een hele bijzondere week waarin je alles geeft, maar ze vervolgens ook weer loslaat. En dat is aan de ene kant goed, maar sommigen vonden het heel lastig om die flow daarna vast te houden en zelf door te pakken. Daarom vind ik de langere 1-op-1 coaching trajecten ook zo mooi om te geven.

 

En dat is waar ik me nu vooral op ga focussen. Ondernemers coachen om alles uit zichzelf en hun business te halen! Dat begint bij een stukje mindset en bewustwording en vandaaruit echt actie, actie, actie. Verwacht dan ook niet dat we eerst een businessplan gaan uitschrijven, want daar geloof ik zelf niet in. In mijn coaching ga je veel meer vanuit je hart dingen de wereld inzetten en vanuit de juiste energie. Daardoor gaat het veel sneller stromen.

 

Mocht je denken van Marlou, ik vind het heel leuk om een keer met je te bellen om te kijken of ik een 1-op-1 coaching traject bij je wil volgen. Check dan even de agenda voor een vrijblijvende en gratis call.

 

Liefs, Marlou

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *