7 Ondernemerstips die ik met je wil delen

In 2011 begon mijn ondernemersavontuur. Dat is dus al weer ruim 7,5 geleden.. Wat is de tijd voorbij gevlogen! Het leek me leuk om een video te maken waarin ik 7 ondernemerstips deel. Had iemand me in het begin kunnen vertellen hoe belangrijk personal branding is? Of hoe belangrijk het is om je einddoel voor ogen te houden? Dan had ik zeker bepaalde dingen anders gedaan! Maar ik ben heel blij met het pad wat ik heb afgelegd en heb er onwijs veel van geleerd.

Benieuwd welke dingen ik graag had willen weten toen ik begon? Bekijk mijn video en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal!

 

 

“Mijn missie: Vrouwelijke ondernemers helpen met hun zichtbaarheid d.m.v. personal branding, content creatie en social media strategie.”

Het is zo zonde als je een prachtig bedrijf hebt en je dit niet goed laat zien online. Wie ben jij? Wat maakt jou en jouw bedrijf uniek? En hoe kun je dit doorvertalen naar bijvoorbeeld een website of Instagram feed?

GROEIEN OP INSTAGRAM

Mijn bereik op Insta Stories is het afgelopen half jaar x 3 gegaan! Benieuwd hoe? Download mijn gratis cheat sheet,

INSTABRANDING TRAINING

Wil jij nu echt eens serieus aan de slag met je zakelijke Instagram account? Ik help je graag! Klik hier voor meer info over mijn Instabranding programma.

BBB PROGRAMMA

Big Business by Branding! Na een goed plan komt de branding. Hoe ga je jezelf in de markt zetten? Hoe ga je ervoor zorgen dat je de juiste klanten aantrekt? Door een goede branding! Speciaal voor vrouwen die de BBB niet als probleemzone willen hebben, heb ik een programma gemaakt waarin we samen aan de slag gaan met jouw branding en content strategie. Zodat je gaat uitstralen wie je bent en wat je kan en zo meer klanten trekt. Meer weten? Klik hier. 

Heb jij nog ondernemerstips? Laat het me weten in een reactie!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *