Business & Branding Coaching traject

Tijdens dit traject werken we intensief samen aan jouw business & branding. Als je van je business een brand weet te maken, dan heb je goud in handen

Ben jij een vrouwelijke ondernemer met een (online) business? Vind je het moeilijk om een eigen stijl uit te dragen en kijk je regelmatig naar wat anderen online doen? Of ben je nog niet 100% tevreden over de looks van je website en de content op je social media kanalen?

Ik help vrouwelijke ondernemers hun online zichtbaarheid te vergroten d.m.v. een eigen unieke branding. Zodat alles wat zij communiceren aansluit bij wie ze zijn. Samen gaan we aan de slag met jouw unieke business & branding strategie. 

Met een uitstraling die klopt met wie je bent en wat je doet ga je veel meer klanten aantrekken
en kun je veel sneller doorgroeien met je bedrijf! 

Brand styling

Tijdens mijn Business & Branding traject gaan we aan de slag met jouw unieke Brand styling.

Je gaat persoonlijkheid geven aan je brand. Want jij bent degene die je bedrijf uniek maakt! En het is tijd om dat naar buiten te brengen. We gaan aan de slag met de merkbeleving zodat jij je verhaal op een mooie en heldere manier kunt overbrengen bij je (potentiële) klanten.

Met de juiste brand styling zal je jouw ideale klanten gaan aantrekken!

Als je merkidentiteit helder is gaan we aan de slag met een online contentstrategie. 

Ik leer je hoe je via verschillende online marketing kanalen zoals je website, nieuwsbrief en social media kanalen je (personal) brand op een consistente manier onder de aandacht brengt.

Ook zorg ik voor tools waarmee je zelf op een makkelijke manier branded content kunt creëren.

Herken jij dit?

Heb jij  het gevoel dat wat jij communiceert niet goed overbrengt wat jij kan en wie jij bent? 

Of ben je niet tevreden over je huidige vormgeving en fotografie?

Wil je meer zichtbaarheid via social media?

Vind je het lastig om steeds te verzinnen wat je moet plaatsen op social media, je blog of nieuwsbrief?

Heb je geen duidelijke content strategie

Wil je graag groeien met je bedrijf, meer klanten kunnen bedienen en meer omzet draaien?

Zou je graag tools & inspiratie willen om zelf creatieve content te maken?

Ik help je graag! In mijn coaching traject gaan we er samen voor zorgen dat je van je business een brand maakt zodat je kunt groeien met je bedrijf. Naast de branding denk ik ook mee over je business- en marketing strategie. 

Wat levert dit coaching traject mij op?

Je onderscheidt je ten opzichte van de concurrentie

Je wordt als betrouwbaarder ervaren

Er meer over je wordt gesproken

Je aanbod op waarde wordt geschat

En je dus hogere prijzen kunt vragen

Je klanten trouw zijn en graag terug komen

“Een duidelijke branding maakt het veel makkelijker om je website en social media kanalen te vullen. Het geeft helderheid en zorgt ervoor dat je meer klanten bereikt en meer financiële vrijheid ervaart.”

Meer dan een logo en marketing

Personal branding gaat verder dan een logo voor je bedrijf. En dieper dan alleen marketing. Mijn intensieve 1-op-1 coaching traject helpt je om helder te krijgen wie je bent en wat jij te bieden hebt. 

Hoe ziet jouw ideale klant eruit en wat spreekt hem of haar aan? 

We gaan ervoor zorgen dat jij een onweerstaanbaar (personal) leader brand wordt. Welke kleuren passen er bij jou? Wat voor lettertypes en wat voor fotografie?

En welke verhalen kun je met jouw (potentiële) klanten gaan delen? 

Als je dit helder hebt wordt alles makkelijker. 

En ga je heel makkelijk klanten aantrekken. 

Dit programma helpt je om creatief te denken en te communiceren. We gaan aan de slag met jouw branding & marketing strategie. 

Daarnaast leer ik je hoe je zelf in weinig tijd veel content kunt creëren en hoe je alles kunt inplannen zodat social media je niet afhouden van je hoofdfocus. En jij je kunt richten op waar jij het beste in bent!

 

“Te veel ondernemers en bedrijven zijn op social media bezig met hun marketing in plaats van met hun branding. Social media maakt het mogelijk om zonder groot budget extra klanten te krijgen. De kunst is om niet alleen commerciële posts te plaatsen. Combineer het met persoonlijke branded content die je merk ‘menselijk’ en ‘likeable’ maken.

Je zult merken dat die commerciële post met een marketing doelstelling beter scoort als je hiermee aan de slag gaat.”

Branden Harvey

Storyteller

Voor wie is dit coaching traject bedoeld?

 Dit traject is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers, coaches, trainers, freelancers,

bloggers en (creatieve) marketeers.

l

#1 Aan de slag met je Branding Basics

We starten met de branding basics waarbij we gaan kijken naar je why van je bedrijf en je ideale klanten. Vanuit daar zullen we de positionering bepalen die de basis vormt voor jouw branding. 

#2 Mijn moodboard methode

Tijd om aan de slag te gaan met mijn moodboard methode. Je gaat nu de basis leggen voor de visuele doorvertaling van je brand.  Zo wordt het voor jou heel helder welke kleuren, lettertypes en visuals bij jouw brand passen.

#3 VIP dag: visuele brand identity

Let’s meet in person! Tijdens de VIP dag gaan we samen aan de slag met de visuele brand identity van jouw merk. Je mag me al je vragen stellen en we gaan ervoor zorgen dat het voor jou heel duidelijk wordt hoe jouw merk er visueel uit gaat zien. 

#4 Creatieve doorvertaling

Nu de basis is gelegd kun je zelf verder met de creatieve doorvertaling van jouw brand. Je gaat aan de slag met content creatie voor je website, nieuwsbrieven en social media. 

#5 Contentstrategie

Dit is het moment dat alle puzzelstukjes in elkaar gaan vallen. Je gaat aan de slag met je contentstrategie en planning. Zodat je precies weet wat je op welk (social media) kanaal gaat plaatsen en wanneer. 

#6 Review en feedback

Tijdens de 1-op-1 Zoom call krijg je persoonlijke feedback op de doorvertaling van jouw Brand styling. Hoe pak je het aan op social media? Hoe zie je website er nu uit? We bespreken alles tijdens de call en je mag al je vragen op me afvuren. 

“Wil jij van je business een brand maken? Tijdens dit coaching traject ga ik samen met jou aan de slag met je business & branding strategie.

Dit traject is voor onderneemsters die al een bedrijf hebben maar geen duidelijke branding. Of juist toe zijn aan een rebranding.

Begin je net een nieuw bedrijf? Dan is dit programma ook perfect!

We beginnen helemaal bij de basis en na drie maanden heb jij heel duidelijk een eigen brand die gaat opvallen in de online jungle.

Je hebt heel helder waar je voor staat en hoe je dit visueel en tekstueel naar buiten brengt.

Vanuit daar gaan we werken aan jouw online marketing strategie zodat je (nieuwe) klanten krijgt.

Ik ga je persoonlijk begeleiden bij dit mooie proces.

Je kunt ervoor kiezen om in  termijnen te betalen of in één keer. De inhoud van het programma blijft gelijk.”

Marlou Volkerink

Business & Branding Mentor