Podcast: Hoe mijn ondernemers avontuur begon in 2011

Mijn eigen podcast show, de Business & Branding Bar is een feit! Woehoe, weer een mijlpaal! Je kunt je abonneren op mijn kanaal via iTunes, dan krijg je een melding als er een nieuwe episode online staat. Deze eerst aflevering vertel ik je hoe mijn ondernemers avontuur in 2011 begon en geef ik je tips hoe ook jij succesvol een onderneming start. Enjoy!


ABONEER JE OOK OP MIJN PODCAST SHOW VIA ITUNES!

Hoe mijn ondernemersavontuur begon

In 2011 ben ik begonnen met ondernemen. In deze eerste aflevering neem ik je mee naar het prille begin van mij als ondernemer, en vertel ik hoe ik ben begonnen met het lifestyle platform Follow Fashion. Met name het eerste jaar is best zwaar geweest en een gebeurtenis op mijn werk zorgde ervoor dat alles in een stroomversnelling kwam. Waar dit precies over gaat? Dat vertel ik je allemaal in deze podcast.ondernemerstips

Tips onderneming starten

Nu jaren later heb ik nog geen moment spijt gehad van de stap om fulltime voor het ondernemerschap te kiezen. Met mijn verhaal hoe ik de eerste stappen als ondernemer zette hoop ik je te inspireren en motiveren om, net als ik deed, je droom na te jagen en je eigen onderneming te starten. Heb je vragen over het starten van je onderneming? Stuur me een mail of een DM via mijn Instagram-account. Ik help je graag!

Meer inspiratie? 7 ondernemerstips die ik graag met je wil delen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *