Hoe creëer je een onweerstaanbaar (online) aanbod

Afgelopen week had ik weer een VIP Business Retreat op locatie. Ik krijg hier altijd zoveel energie van! Heerlijk om naast alle online programma’s ook af en toe even offline een deep dive te maken. Sharon had deze 2-daagse geboekt omdat ze mee online inkomsten wilde creeren en had hulp nodig bij het optimaliseren van haar online aanbod en content strategie.

Ik heb een methode die ik gebruik om tot een onweerstaanbaar (online) aanbod te komen. Want veel ondernemers maken een hele cursus en komen er vervolgens achter dat het:

niet aan slaat, of:
mensen het wel kopen maar het niet afmaken

En dat wil je niet!!

Althans; ik niet 😉 Ik heb klanten die van het ene programma doorstromen in een ander programma. Of dat nou een online cursus is of een offline retreat. Veel klanten worden fan en willen in mijn cirkel blijven. En mijn klanten zijn dus super trouw en tevreden!

 

Hoe creeer jij dit sneeuwbal effect waarbij de sneeuwbal niet alleen staat voor het resultaat wat je klanten krijgen maar ook het resultaat op jouw bankrekening wat groeit?

TIP: doe het niet voor het geld.

Geld is nooit mijn drijfveer. Ondanks dat je mij regelmatig open hoort praten over mijn cijfers.. Dit is niet waarom ik doe wat ik doe.

Ik doe dit omdat ik ondernemers in beweging wil helpen en ze wil helpen groeien. Zodat ze maximaal kunnen genieten van het ondernemerschap en de vrijheid die ze dit oplevert. En ik vind het belangrijk dat ze een bedrijf bouwen die helemaal past bij wie zij zijn en hoe zij willen leven. Zodat het allemaal lekker stroomt.

Na afloop van het 1-1 Retreat met Sharon nam ik een podcast op waarin ik mijn methode deel voor het creeren van een onweerstaanbaar (online) aanbod, waar jouw klant WEL op zit te wachten.

 

Luister de podcast en ontdek:

  • Hoeveel omzet ik draaide in de eerste 2 maanden van dit jaar
  • Hoe ik mijn aanbod voor 2024 heb aangepast (en hoe je met mij kunt werken)
  • Welke methode ik voor mijn klanten gebruik om tot een onweerstaanbaar (online) aanbod te komen en hoe jij dit kunt toepassen op jouw business

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Wil je graag met mij werken? Check dan:

Gratis Masterclass op 25 & 27 maart: Grenzeloos en schaamteloos succesvol.

VIP Business Retreat in NL

Business Retreat in Portugal

Grow event

Instabranding

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *