27 mei 2024.
Let’s make some magic.

"

Hét event voor ondernemers die klaar zijn
om een magneet te worden voor de leukste klanten! 

Z

Moeiteloos meer klanten aantrekken

Z

Sales strategieën die werken

Z

Shift in in je money mindset

Z

Overvloed aantrekken in je leven en business

Z

Connecten met gelijkgestemde ondernemers

Z

Word een magneet voor je klanten dmv personal branding

Z

Super zichtbaar worden voor jouw ideale klant

Z

Ontdek op welke knoppen je moet drukken voor een JA op jouw aanbod

“Wat een waardevolle dag! Ik heb zoveel tips gekregen én leuke ondernemers ontmoet!”

De afgelopen jaren kreeg ik regelmatig vragen over of ik eens een live event zou gaan organiseren. Ik ben inmiddels ruim 13 jaar ondernemer en voor mijn vorige bedrijf organiseerde ik wel eens live events. In 2019 besloot ik om mijn coaching business uit te breiden met live coaching voor groepen. Inmiddels heb ik heel wat ondernemers mogen helpen groeien met hun bedrijf.

Tot nu toe waren mijn live dagen exclusief voor klanten die een traject bij mij volgden maar het is tijd voor meer impact. Ik nodig jou uit voor de derde editie van mijn exclusieve Grow! Event. 

Ben jij klaar voor next level resultaten in je bedrijf? Hou jij van actie en ben je klaar om weer door te groeien als ondernemer? En de leukste klanten aan te trekken? Zonder sluwe verkooptrucs maar vanuit een hoge energie en vertrouwen! 

Echt een aanrader, dit event!

Wat een inspirerende dag met super leuke ondernemers. Marlou is echt een topcoach. Ze is zo goed in strategie en denkt echt met mensen mee. Ik kan iedereen aanraden om hierheen te gaan!

Yvonne van Dreambrand

Deze live dag heeft mij het vertrouwen gegeven op de goeie weg te zijn.

De GROW live dag waarom je nog meer kan betekenen voor je klanten! Mooie inzichten, bevestiging en hele mooie gesprekken gehad. 

Deze live dag heeft mij het vertrouwen gegeven op de goeie weg te zijn. Plus weer laten voelen, dat wanneer je een groep mensen bij elkaar zet die willen, de energie hoog is, de gesprekken van waarde en de connectie oprecht! 

Annegien

Een dag vol energie, inspiratie en kennis!

Wauw wat een fantastische dag! Een dag vol energie, inspiratie en kennis! Een live dag van de prachtige Marlou mogen bijwonen. Zo bijzonder om andere vrouwelijke ondernemers te kunnen ontmoeten.

Hannah

Super leerzame en gezellige live dag!

Super leerzame en gezellige live dag. Ik heb weer heel wat informatie verzameld waar ik de komende tijd mee aan de slag kan! Bedankt Marlou!

Rigtsje

Wat een dag!

Wat een dag! Zoveel nieuwe inspiratie opgedaan en een mooie strategie voor mijn bedrijf op papier gezet. Thanks voor deze kans Marlou!

Droom jij hier ook van..?

Hoe lekker zou het zijn als jij moeiteloos klanten aantrekt waar jij een grote glimlach van krijgt? Alsof jij een magneet bent die precies de juiste klanten naar zich toe trekt. Waardoor je bedrijf groeit en bloeit..

Jij hebt het in je om meer resultaten te halen! Als ondernemer ben je continu in beweging. Op zoek naar nieuwe doelen en strategieën om door te kunnen groeien. Maar soms zijn we zo erg IN ons bedrijf bezig dat we onze ideale klant uit het oog verliezen. En wat gebeurt er met je omzet doelen?

Focus is key. Misschien focus jij je nu op de verkeerde dingen.. of op de verkeerde klanten?

Stroomt het niet zoals je zou willen maar voel jij wel dat je iets mega waardevols hebt waar je anderen mee kunt helpen?

Groeien in omzet én vrijheid

Hoe zou het zijn als jij meer omzet draait en daardoor meer vrijheid voor jezelf creëert? Tijdens deze dag ga je aan de slag met een nieuwe manier van denken en ondernemen. Ik deel een aantal onmisbare sales & branding strategiën waarmee je van leads klanten maakt. Waardoor jij met veel meer voldoening en plezier je bedrijf kunt runnen omdat je blije en tevreden klanten hebt.

Na deze dag weet je precies wat je te doen staat. Je hebt de juiste strategieën om moeiteloos klanten aan te trekken voor je bedrijf. Je bent klaar om vanuit een hoge energie mooie plannen te smeden voor het nieuwe jaar en om je omzet een boost te geven. 

Laat die next level resultaten maar komen! 

En… voor deze 3e editie van het Grow Event pakken we extra uit. We hebben namelijk twee geweldige gastsprekers.

 

Gastspreker

Annet Geurtsen –
Masterclass Online Onderscheiden

Hoe je jouw likebality & leadership inzet om online super aantrekkelijk te worden voor jouw ideale klant

Annet is allround fotograaf en inspireert op het gebied van zichtbaarheid en communicatie. Dit doet ze door haar eigen personal brand heen én leert ze ondernemers tijdens live workshops in haar eigen studio.

Gastspreker

Preschana Misiri – arts, breinspecialist & high-performance coach

Een reis door het brein van jouw klant

Preschana neemt je mee in het hoofd van jouw ideale klant. Je ontdekt op welke mentale knoppen moet je drukken voor een volmondige JA! Zodat niet meer hoeft te leuren om klanten en ze ZELF graag klant willen worden!

Over Marlou

Marlou Volkerink is Business Mentor voor vrouwelijke ondernemers. Ze heeft ruim 12 jaar ervaring als online ondernemer en runde diverse bedrijven. Sinds 2018 deelt ze haar kennis en expertise d.m.v. online programma’s en coaching trajecten. Ze heeft haar eigen visie op succes en vrijheid en leert ondernemers vanuit de kern een business te bouwen waar zij gelukkig van worden. Zodat zij het leven kunnen leiden waar ze van dromen en naast zakelijk succes ook balans en joy ervaren.

Ze staat in de top 10 Beste Business coaches van Nederland en begeleidde de afgelopen jaren honderden ondernemers met het uitbouwen van een succesvolle business.

Tijdens het GROW! event leer je hoe je als een magneet klanten naar je toe trekt zonder dat je jezelf over de kop werkt. Een waardevolle trainingsdag vol inspiratie en transformatie waar je nog lang profijt van hebt.

Zonder actie geen resultaat

Je gaat naar huis met een aantal concrete tools & acties die je komende weken kunt uitvoeren om jouw business te laten groeien. Jij gaat moeiteloos klanten aantrekken waar jij een grote glimlach van op je gezicht krijgt!

GROW Live zal plaatsvinden in Mei 2025.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de ticket verkoop start? Schrijf je dan hieronder in!

Naam(Vereist)

Dresscode “SUNRISE”

I love to dress up voor een speciale gelegenheid. Ik hoop jij ook, want dit ís er zo één! Jij bent klaar voor groei. Jij weet diep van binnen wie jij wilt zijn. En vanaf nu bén jij haar. Wat heeft zij aan? Is het een mooi pak? Is het een jurk? Hoe zou zij zich kleden voor dit event?

Oké ik ga je een beetje helpen. Ik heb namelijk een fantastisch thema bedacht voor deze dag.

SUNRISE

Het is tijd om op te staan dame. Time to RISE! Dit is hét seizoen om tot bloei te komen. Om kleur te bekennen. RISE like the SUN in al haar prachtige kleuren. Je hebt haar vast al eens gefotografeerd. Die krachtige gele bol die langzaam opkomt, omringd door een oranje, roze gloed: de ene dag nog mooier dan de andere.

Voor mij heeft de zonsopkomst echt iets magisch. Naast dat het zo adembenemend mooi is, is de zonsopkomst een symbool voor hoop, een nieuw begin en een verbinding met de aarde en het universum. Het herinnert ons aan de schoonheid en het wonder van de wereld om ons heen en alle mogelijkheden die daarin verborgen liggen… Ik weet al welke outfit ik aan trek…

Can’t wait to see yours!

(Inspiratieloos? Klik hier voor meer voorbeelden)

Hoe, wat, waar? 

Het GROW! Event is hét event voor ondernemende vrouwen die succes willen maar niet ten koste van alles. Ben jij doelgericht en wil jij ook doorgroeien met je business zonder jezelf over de kop te moeten werken? Al honderden vrouwen hebben met mijn methodes hun business een flinke boost gegeven. Ben jij er ook bij?

Datum: 27 mei 2024
Locatie: LIV Nieuwleusen (in de buurt van Zwolle)
Aanvang: 9:30 uur
Afsluiting: 17:00 uur
Dresscode: SUNRISE

Inclusief heerlijke lunch & notebook om aantekeningen te maken tijdens de masterclasses.
Adres: Burgemeester Backxlaan 2, Nieuwleusen

Na deze dag…

Z

Heb jij een strategie om meer klanten aan te trekken

Z

Weet jij hoe je de wet van aantrekking kunt gebruiken voor je business

Z

Is er een shift ontstaan in je money mindset

Z

Weet jij hoe je zichtbaar wordt voor jouw ideale klant

Z

Weet je hoe je met 1 zin onweerstaanbaar wordt voor je klanten

Z

Heb je genoeg inspiratie voor je Social media kanalen

Z

Ga je op een andere manier naar sales kijken

Z

Ga jij zelfverzekerd je aanbod verkopen!

Veelgestelde vragen 

Voor wie is dit event?

Dit event is voor ambitieuze ondernemers. Die next level resultaten willen halen maar het ook belangrijk vinden om balans en vrijheid te ervaren. Het maakt niet uit wat voor verdienmodel je hebt. Of je nu een dienstverlener bent of juist producten verkoopt.. Als jij voelt dat je meer uit jezelf en je bedrijf wilt halen ben je meer dan welkom! 

Is dit alleen voor bestaande klanten?

Nee! Normaal gesproken zijn mijn live dagen alleen voor klanten die een coaching traject bij mij volgen maar dit event is ook toegankelijk als je (nog) geen klant bent 🙂 

Is er een dresscode?

Yesss ik heb een fantastisch thema voor deze dag bedacht:

SUNRISE

Want het is tijd om op te staan, ladies! RISE like the SUN in al haar prachtige kleuren. Dus denk vooral aan oranje, roze en paarse tinten.

En heb je extra inspiratie nodig: ga naar Google en typ in; Tequila sunrise outfit! 

Ik heb een allergie, kan ik toch mee eten?

Bij het event kun je gerust mee eten. Wij houden altijd rekening met gluten-intolleranties, vegans en vegetariërs. Geef jouw allergieën of dieetwensen vooraf door via support@marlou.nl.

Waar vindt het event plaats?

We hebben een prachtige locatie gevonden in de buurt van Zwolle: LIV in Nieuwleusen.

Adres:

Burgemeester Backxlaan 2
7711 AG Nieuwleusen

Kan ik iemand meebrengen?

Jazeker! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd 😉 

TIP: Koop een combi ticket. Dan ben je iets voordeliger uit! 

Wanneer sluit de presale?

De earlybirds ontvangen in de presale een mega korting op een ticket voor GROW! Deze sale loopt af nadat de eerste 20 tickets zijn verkocht. Wacht dus niet te lang want het kan zomaar zijn dat de prijs omhoog gaat! 

Hoe neem ik contact op?

Je kunt via support@marlou.nl contact opnemen en je vragen mailen.