Podcast: Mooie mijlpaal en leefregels overtreden

Vandaag een gezellige podcast waarin ik lekker bij klets over hoe het gaat en waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest. We hebben een fantastische live dag gehad van het MBB Mastery programma. En hoe zit het eigenlijk met mijn eigen leefregels?

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Op het moment dat ik deze podcast opnam, zitten we weer in lockdown. Een situatie waar je niet altijd overal controle over hebt. Maar van veel van mijn klanten hoor ik wel dat ze deze tijd gebruiken om weer even helemaal uit te zoomen, aan hun bedrijf te werken en plannen te maken.

 

MBB Mastery LIVE dag

Een jaar geleden had ik voor mezelf als doel gesteld dat ik een event wilde doen voor een grotere groep. En vorige week was het zo ver! Want ik had de live dag van mijn MBB Mastery programma.

Deze groep van 24 dames is in september begonnen en de energie die ontstond tijdens het event was zo bijzonder. Het leek wel alsof we elkaar al veel langer kenden. Terwijl we elkaar natuurlijk alleen nog maar online hadden gezien.

Het was een fantastische dag, waar ik super blij en dankbaar voor ben. Daarnaast is het dus ook gelukt om mijn doel te behalen én het was een extra bevestiging voor het pad wat ik nu aan het bewandelen ben: meer impact maken! In plaats van alleen maar klein 1-op-1 te blijven werken of in kleine mastermind groepjes. De energie van grotere groepen is zo mooi en ook om te zien hoe zij elkaar dan weer verder helpen. Dus daar ga ik zeker mee door.

Daarom heb ik er ook voor gekozen om MBB Mastery nu ook volledig online aan te bieden. Dan kan je meteen al aan de slag met de modules en heb je vanaf september ook nog elke 2 weken de coaching calls. Dus dan heb je eigenlijk gewoon een heel jaartraject!

 

Eigen leefregels overtreden…

Dat ik op de goede weg zit, krijg ik van alle kanten bevestigd. En dat is heel fijn en leuk en het voelt ook allemaal heel moeiteloos. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd mijn eigen leefregels een beetje heb overtreden.

 

Het was namelijk helemaal niet zeker of de live dag door kon gaan. Misschien zou ik er een online event van moeten maken en toen opeens kon het toch wel doorgaan.

En als ik iets doe, wil ik het ook goed doen. Dus ik had mooie werkboeken gemaakt, twee live masterclasses voorbereid, gezorgd voor goodiebags, een hele mooie zaal afgehuurd en ga zo maar door. Maar dat heeft er wel voor gezorgd dat ik de afgelopen tijd wat meer heb gewerkt dan ik normaal gesproken doe. Zelfs stiekem in het weekend ging ik af en toe toch nog bezig met het event. Wat iets is dat ik eigenlijk totaal niet wil, maar nu even noodzakelijk was.

 

Maar leefregels zijn belangrijk. Ik werk met een systeem, ook met mijn klanten, waarbij ik ze leer om echt vanuit de juiste mindset, een goede connectie met jezelf en vanuit je huidige kernwaarden te beslissen welke leefregels voor jou belangrijk zijn. Eerder heb ik al een podcast opgenomen over hoe je goede gewoontes in je leven integreert. En in deze podcast deel ik een aantal voorbeelden.

 

Want ook voor mezelf heb ik een aantal leefregels opgesteld en kijk daar ook regelmatig naar terug. Ik maak de balans op en stel mezelf vragen als: welke regels had ik opgesteld, hoe gaat het ermee, welke kan ik nog wat aanscherpen? Wat is gelukt? Wat is niet gelukt? Welke regels passen nog bij mijn huidige kernwaarden?

Leefregels zijn dus een heel belangrijk onderdeel in al mijn coaching en ook in de MBB Mastery.

 

Liefs, Marlou

 

P.s. De digitale deuren van MBB Mastery zijn weer open tot eind januari én je hebt nu de mogelijkheid om meteen te starten en er een jaartraject van te maken!

P.p.s. Het boek dat ik in de podcast noem is ‘De 11 beste online verdienmodellen’ van Jeanet Bathoorn en Petra Iuliano. Echt een aanrader en er staan ook heel veel mindset tips in! Als je het boek via deze link aanschaft, krijg je er een gratis freestyle mastermind sessie bij.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *