Video: De lockdown als kans aangrijpen als ondernemer in de beautybranche met Sylvia Wenselaars

Dit keer een heel leuk en inspirerend gesprek met Sylvia Wenselaars. Sylvia heeft haar eigen haar- en nagelsalon en heeft het mastermind traject bij mij gevolgd, wat nu MBB Mastery is geworden.

Als beauty ondernemer heeft ze het afgelopen jaar heel wat voor haar kiezen gekregen met de twee lockdowns. Zowel de eerste als de tweede lockdown heb ik gezien hoe ze ging van verdrietig en terneergeslagen naar het opzetten van een online business. Want niet alleen creëerde Sylvia meerdere online verdienmodellen, ook laat ze zien wat de waarde is van aan je bedrijf werken en uit je eigen gedachtes en bubbel te stappen.

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

P.s. Wil je er ook graag beeld bij? Bekijk dan de video in deze blogpost of op mijn YouTube kanaal!

 

Sylvia zit al 10 jaar in de beauty branche en heeft een eigen haar- en nagelsalon. Sinds november heeft ze een nieuw pand, een prachtige salon met personeel en alles erop en eraan. Ze startte bij mij in de mastermind, omdat ze juist werd aangesproken door het stukje mind. Wat een groot onderdeel is in al mijn coachings. Heel hard rennen voor je business kunnen we allemaal. Maar juist in balans en in de juiste energie blijven, dat kan een grote uitdaging zijn.

 

Nadat de mastermind gestart was, kwam al snel de lockdown. Na een korte periode van verdriet en het gevoel hebben dat je eigenlijk niks kan doen, gooide Sylvia het roer om.

 

Reflecteren, wat kan je er zelf toch nog van maken om inkomsten te krijgen? Hoe blijf je zichtbaar en besteed je de tijd nuttig? Sylvia ontwikkelde een nieuw online verdienmodel, waar ze je alles over vertelt. Want wat komt er allemaal kijken bij het online ondernemerschap? Hoe is het voor een ondernemer uit de beauty branche om opeens een online business op te zetten? En welke lessen heeft zij hieruit geleerd? Dat en nog veel meer hoor je en zie je in dit mooie gesprek met ontzettend veel inspiratie.

Geniet ervan!

 

Meer van Sylvia zien? Volg haar op Instagram!

Doe mee met de #lockdowncoupe masterclass, volg haar online training Onlygoodhairdays of ga aan de slag met de Haarbijbels.

 

MEER VAN MIJ ZIEN?

Instagram: @marlouvolkerink

Bekijk mijn coaching trajecten en aanbod via mijn website.

Sylvia volgde mijn Mastermind traject. Deze is inmiddels uitgebreid naar mijn MBB Mastery traject. Meer info vind je hier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *