Hoe ik mijn (imperfecte) lancering van Instabranding aanvloog

Hoe pak je een succesvolle lancering aan? 🤷‍♀️

Ken je dat? Je online aanbod is af en jij bent klaar om het van de daken te schreeuwen. Maar – iets houd je daarin tegen. Of beter gezegd:

Je perfectionisme en/of uitstelgedrag zitten jou in de weg.

Want het kan natuurlijk al-tijd beter. Dus misschien moet je eerst wel zus, of misschien wel zo … En wat als het niet tot de resultaten zal leiden waar je op hoopt?

I get you. Een lancering is ook gewoon superspannend! En toch is de kans groot dat je het jezelf onnodig moeilijk maakt. En dat je jezelf saboteert.

Mijn tip?

Niet twijfelen, gewoon gaan met die banaan. 🍌

Uit eigen ervaring heb ik namelijk geleerd dat dit gewoonweg het beste werkt.

In deze podcast neem ik je mee naar mijn allereerste lancering en de lessen die ik hiervan leerde. In 2018 lanceerde ik (als eerste in NL) mijn online cursus over groeien op Instagram: Instabranding. Wat had het me gekost als ik dit had uitgesteld? En wat houd ik er, 6 jaar na dato, nog steeds aan over? Ik deel mijn visie op imperfectionisme en hoe ik dit als kracht in plaats van angst ben gaan ervaren. Waardoor mijn personal brand 100% authentiek voelt (en is).

Enjoy en doe er je voordeel mee!

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

Wil jij van je Instagram volgers klanten maken? Bekijk mijn gratis masterclass “Verdubbel je bereik op Instagram

P.S. Nog even een héle leuke update: de deuren van mijn populairste training Instabranding zijn weer open! Dé training die jou helpt om Instagram succesvol in te zetten voor je business, of jij nu producten of diensten aanbiedt. Je leert hoe je een professionele feed maakt waar jouw branding van af spat en tilt zo in 6 weken je Instagram next level. Met als resultaat: meer volgens, engagement én omzet!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *