Podcast: Klopt wat ik laat zien nog met wie ik ben?

Tijd voor een nieuwe podcast in de tuin! Ik neem je mee in mijn proces, mijn transformatie van de afgelopen 2 jaar. Want toen begon ik met Marlou.nl. Mijn bedrijf waarbij ik me richt op groei, om vrouwelijke ondernemers te helpen groeien. Dat begon met business en vooral branding, met mijn Instabranding training, die ik nog steeds heb. En wat uitgroeide tot 1-op-1 coaching en nu ook mijn high-end mastermind. Waarbij mindset, business en branding worden gecombineerd.

 

In die 2 jaar is er veel gebeurd. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Hoe sta ik er nu in? Hoe is mijn positionering veranderd? En waarom heb ik ervoor gekozen om de look & feel toch aan te passen?

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Look & feel

Vroeger was ik een drukke internetondernemer die van het ene succes naar het andere succes ging. Toen ik Marlou.nl begon, richtte ik me ook op business en branding.

Maar door verschillende gebeurtenissen op zowel privé als zakelijk vlak, ben ik enorm gegroeid en ook veranderd. Voor de mensen die mij nog niet zo lang kennen. Wij zijn ons dochtertje Isa Lou verloren. En dat heeft heel veel met mij gedaan. Als persoon ben ik echt naar binnen gekeerd. En ben ik mezelf op een ander vlak gaan doorontwikkelen. Door meer bewust in het leven te staan, en ook een stukje spirituele ontwikkeling. Want wie ben ik eigenlijk? Hoe wil ik leven?

 

Mijn ogen zijn opengegaan en ik krijg zelfs terug dat ik er nu ook anders uitzie. Ik ben dus heel wat levenservaring rijker. En daarmee groeit mijn brand, mijn persoonlijke merk Marlou, ook door. Alles is wat zachter geworden, wat volwassener. Meer vrouwelijke energie, rust en balans.

 

En dat heb ik allemaal doorvertaald in een nieuw moodboard. Compleet intuïtief gemaakt. Zodat de look & feel weer helemaal past bij wie ik nu ben.

instagram training

Positionering

Positionering is hoe jij jezelf in de markt zet en hoe jij wil overkomen bij je doelgroep. Dus hoe presenteer jij jezelf naar buiten toe? Wat voor gevoel wil je dat jouw ideale klant krijgt bij jouw merk?

Ook je positionering groeit met je mee. Zo werd voor mij een heleboel duidelijk nadat ik mijn moodboard had gemaakt. Alles werd steeds helderder.

 

Dus kijk eens naar jezelf. Hoe ben jij ooit begonnen? En als je naar jouw website en Instagram kijkt, past dat nog bij wie je bent en wat je doet? Klopt de look & feel nog bij je? Klopt je aanbod nog?

Dus klopt wat je nu naar buiten uitzendt en wat je doet, bij wie je werkelijk bent en met jouw binnenwereld?

Dit is een proces en als het nu (nog) niet klopt, is dat ook helemaal niet erg. Je mag je koers bijstellen. Doe dat in kleine stapjes, je hoeft niet alles in een keer overboord te gooien.

moodboard instagram

Mijn nieuwe moodboard

Nieuw programma

Ook ik ben dat gaan doen. En ik ben heel blij dat het balletje is gaan rollen. Dat ik me nu op een andere manier ga positioneren.

Ik voel dat het tijd is om uit te breiden, om het stuk mindset en de coaching die ik afgelopen tijd heb gedaan, aan te gaan bieden in andere vormen. Daarom wil ik op basis van jouw input een nieuw online programma ontwikkelen. Waar alles in zit. Mindset en business. Want door eerst met mezelf en mijn mindset aan de slag te gaan, is het zowel op privé vlak als op zakelijk vlak in een stroomversnelling gegaan.

 

Ik ben hier heel enthousiast over! Dus wat zou jij graag willen leren? Waar heb jij behoefte aan?
Laat het me weten! Want dan ontstaan de mooiste dingen.

 

Liefs, Marlou

 

P.s. Wat hoor je graag in een volgende podcast? Of lijkt het je super tof om met mij in een mastermind traject te zitten? Schroom dan vooral niet om me een berichtje te sturen of een DM via Instagram.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *