Deze manifestatie les kostte mij veel geld

Ik wil graag even wat met je delen over de Wet van Aantrekking en over manifesteren. Je hoort er tegenwoordig super veel over. En ik heb mezelf er een tijd lang heel erg in verdiept en ik weet: het werkt als een malle. Maar… het werkt niet alleen in positieve zin, het werkt ook in negatieve zin. Dat vergeten mensen soms. Het draait niet alleen maar om je droomleven manifesteren. Daarom ga ik in deze podcast dieper in op manifesteren en een les die mij veel geld heeft gekost.

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Wat is manifesteren nu precies?

In de basis gaat het over dat jij zelf invloed hebt op jouw leven. Dus wat wil jij aantrekken in je leven? Hoe wil je leven? En wat voor dingen wil je bereiken? Dat kan gaan over allerlei aspecten in je leven. Bijvoorbeeld manifesteren op het gebied van wonen, misschien wil je een mooi huis manifesteren. Of een fijne relatie manifesteren en de juiste partner aantrekken.

 

Er zijn verschillende manifestatie tools die over het algemeen voor iedereen werken. En ik ben erachter gekomen dat ik vrij gemakkelijk dingen voor mezelf kan manifesteren. Dat kwam ook uit mijn Human Design.

Een tool die voor mij heel prettig werkt is een visionboard maken. Dus dat je een soort moodboard gaat maken op papier (of online), waarbij je allerlei plaatjes, woorden en misschien materialen gaat verzamelen die passen bij het leven dat jij wilt leiden. Door dit te doen kom je eigenlijk al een beetje in de energie en het gevoel van hoe het zou zijn om dat leven te leiden en bepaalde doelen te bereiken.

 

Energie en de Wet van Aantrekking

Je hebt het vast al vaker gehoord: de uitspraak “Alles is energie.” En dat klinkt vaak een beetje zweverig. Maar ik zal proberen om je er in mee te nemen. Wanneer jij in een negatieve vibe zit, dan zal je zien dat je meer negatieve dingen aantrekt. Bijvoorbeeld: je wordt ’s ochtends wakker en je gooit je lekkere bakje koffie over je heen. Potverdikkie. Nou je kan je voorstellen dat je energiefrequentie meteen omlaag gaat naar irritatie of frustratie. Als jij in deze energie blijft hangen en je dag vervolgt, dan ervaar je vaak meer negatieve dingen. Je krijgt bijvoorbeeld een boete of je krijgt ruzie met iemand. Ik zeg maar wat. 😉 En tot overmaat van ramp roepen we vaak: “Alles zit tegen vandaag!” Als gevolg van de opeenstapeling van negatieve energie.

 

Maar het werkt dus ook andersom: vanuit dankbaarheid en plezier kun je hele mooie dingen manifesteren in je leven. En ook vanuit (oprecht!) veel geven, kun je verwachten dat je veel terug gaat krijgen.

 

Wat manifesteren en de Wet van Aantrekking mij oplevert

  In de afgelopen jaren heb ik echt gezien: wat je aandacht geeft groeit. Je trekt het naar je toe. En zo heb ik hele mooie positieve dingen naar mezelf toe getrokken. Zo heb ik nu een super mooi bedrijf staan met allemaal fantastische klanten, hebben we een fijn huis met een ‘wellness’ in de achtertuin en natuurlijk ons lieve zoontje Sun.

  Maar het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Ik heb ook minder leuke dingen gemanifesteerd. (Ik vertel je mijn dure manifestatie les in de podcast!) Maar inmiddels zie ik ook daar het positieve van in, want het heeft mij ook veel goeds opgeleverd. Zo ben ik inmiddels veel beter in staat om niet in het negatieve te blijven hangen. Ik kan tegenslagen en negatieve emoties tegenwoordig veel sneller loslaten en daar ben ik super blij mee.

   

  Hoe kijk jij naar de Wet van Aantrekking? En wat zou jij willen manifesteren?

  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *