Mijn boekentips: persoonlijke ontwikkeling en mindset

In deze blog deel ik mijn boekentips voor persoonlijke ontwikkeling, mindset en ondernemen met je! Zoals je misschien weet verslind ik boeken over persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en mindset. Tijdens mijn ochtendritueel lees eigenlijk altijd wel een stukje uit een boek. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd, zou ik haast kunnen zeggen 😉

Ik ben net terug van een heerlijke vakantie / mini workation op Bali. Hier was ik samen met Jurre twee maanden en deze tijd hebben we benut om op te laden, te lezen, ons 5-jaren vision plan te maken en af en toe te werken.

 

Mijn coaching trajecten liepen gewoon door dus ik had af en toe 1-1 coaching calls en groepscalls met mijn Mastermind deelnemers en klanten van mijn Instagram training: Instabranding.

Ik krijg via Instagram regelmatig vragen over welke boeken ik adviseer om te lezen. Het zijn er best veel.. dus ik besloot ze allemaal overzichtelijk te verzamelen en in deze blogpost te delen.

Hieronder zal ik nog even aangeven welke boeken bij welk onderwerp horen. Zo kun je makkelijk beslissen welk boek je graag zou willen lezen. Mocht je niet zo’n lezer zijn, dan kun je bij sommige boeken ook een luisterboek aanschaffen. Ideaal!

Boekentips persoonlijke ontwikkeling & mindset

Boeken over persoonlijke ontwikkeling en mindset zijn favoriet! Het begon allemaal in 2015 toen ik het boek Helweek las. Ik heb ook daadwerkelijk een helweek gedaan en heb hier veel aan gehad. Vanaf dat moment ben ik steeds meer gaan lezen over persoonlijke ontwikkeling en hieronder een aantal van mijn favorieten boeken:

Boekentips geld en money mindset

Laatst nam ik zelf een video en podcast over met tips voor je money. mindset. Ik heb hier veel boeken over gelezen en ben hier afgelopen jaren veel mee bezig geweest met mijn business coach. Hieronder een aantal boekentips over money mindset en het manifesteren van geld.

Boekentips spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling

Als je mij al langer volgt weet je dat ik afgelopen jaren ook bezig ben gegaan om mij op spiritueel vlak verder te ontwikkelen. Sinds het verlies van onze dochter ben ik me hier nog verder in gaan verdiepen en het heeft me enorm geholpen om dichter tot mezelf te komen en op een andere manier in het leven te staan. Deze boeken raad ik aan als je jezelf verder wilt ontwikkelen op spiritueel en persoonlijk vlak:

Boeken over ondernemen & overig

Ik heb natuurlijk ook heeeel veel boeken gelezen over marketing, branding en social media. Voor nu heb ik me beperkt tot twee boeken die ik aanraad om als ondernemer te lezen die wat breder gaan over het indelen van jouw eigen werkweek, efficiënter werken en het beïnvloeden van je klanten.

Hierboven kun je mijn boekentips vinden en ik zal dit lijstje de komende tijd regelmatig updaten. Dus volg mijn board op Kit.co of sla deze blogpost op in je favorieten, om meer boekentips over persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en mindset van mij te krijgen.

Ik ben heel benieuwd; zijn er nog boekentips die volgens jou ook in dit rijtje thuis horen? Laat het me zeker even weten in een reactie! Leuk als we elkaar kunnen inspireren 🙂

Liefs, Marlou

PS. Sharing = caring! Deel 1 van onderstaande afbeeldingen op Pinterest!

boekentips persoonlijke ontwikkeling boekentips persoonlijke ontwikkeling

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *