Video: Zo stoot je geld af en zo zorg je voor meer rijkdom – Money Mindset tips

Van de week deelde ik een Instagram post over money mindset. Dat maakte nogal wat los en ik kreeg vooral heel enthousiaste reacties van mensen die hier graag meer over willen leren. Daarom besloot ik een podcast én video op te nemen met money mindset tips en inzichten uit mijn eigen persoonlijke leven.

Ik hoop dat je ook vandaag weer voelt dat alles energie is en dat je mooie dingen mag gaan aantrekken.

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

P.s. Wil je er ook graag beeld bij? Bekijk dan de video in deze blogpost of op mijn YouTube kanaal!

 

Geld is een onderwerp dat niet altijd even goed bespreekbaar is. Zeker onder vrouwen. Ik zie zoveel ondernemers die geen idee hebben hoeveel geld er precies in- en uitgaat. Of die nog niets weten over hun money mindset. Daarom deel ik hier graag over.

 

Alles is energie

Laten we beginnen bij het begin. Alles is energie. Ook geld is dus energie.

Ik geloof heel erg in de wet van aantrekking. Alles wat jij uitzendt, kan je ook terugverwachten. Dus wat er in jouw buitenwereld afspeelt, is eigenlijk een spiegel van jouw binnenwereld. En zo werkt het ook met geld en met het aantrekken van geld.

Soms zit dat in hele kleine dingen, zoals ik ook op Bali heb meegemaakt.

 

Te kort mindset

Op dit moment zitten we echt in een prachtig hotel. Het is een heel fijn verblijf en eigenlijk de eerste keer dat we graag langer in het hotel willen blijven. Maar het is ook het duurste verblijf tot nu toe, namelijk €80 per nacht. Dus ik dacht, omdat we langer zouden blijven dan we hadden gepland, ik ga iets regelen. Misschien kan ik wel samenwerken, zoals ik vroeger voor verschillende opdrachtgevers influencer klussen had gedaan. Misschien kan ik wel onderhandelen of om korting vragen. Dus dat ging ik doen…

 

Wat blijkt nu? Nadat ik vanuit deze mindset ging handelen, moesten we niet €80, maar €100 per nacht betalen.

Dus ik had mijn les wel geleerd. Als je denkt en handelt vanuit een te kort mindset, trek je ook dingen aan waardoor je nog minder gaat krijgen. We moesten dus letterlijk extra geld gaan uitgeven (wat ik nu ook met liefde doe).

 

Van te kort naar overvloed

Uiteindelijk kregen we ook weer geld terug, nadat ik deze wijze les en mijn mindset had omgezet. Wil je weten hoe en wat er toen gebeurde? Luister dan snel de podcast of kijk de video!

 

Liefs, Marlou

 

P.s. Laat me weten wat je uit deze podcast hebt gehaald en tag me ook weer op Instagram als je de podcast luistert! Zo kunnen we samen de bubbel verspreiden en kunnen ook meer mensen de podcast vinden. Dankjewel!

 

Boeken over (money) mindset die ik benoemde in de podcast en video:

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. 7 x beperkende overtuigingen rondom geld • Money Mindset - […] zijn nog veel meer beperkende overtuigingen rondom geld waardoor de kans bestaat dat je een verkeerde money mindset hebt.…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *