Zwangerschapsupdate en Q&A 🌈 37 weken zwanger

Hoe bereid ik me voor op de bevalling? En hoe gaat het met me? Ik ben nu 37 weken zwanger en met verlof. Dus tijd voor een zwangerschapsupdate en een Q&A.

Op Instagram had ik een oproepje gedaan voor vragen rondom mijn zwangerschap. En er is massaal ingestuurd. Ik ben natuurlijk geen mama blogger, maar het is zo leuk hoe mensen hebben meegeleefd. Dus dankjewel daarvoor!

De meeste vragen gingen over de bevalling. Heb ik angst voor de bevalling? Hoe bereid ik mij voor? Hoe heb ik mijn positieve mindset gecreëerd en behoud ik die ook in de laatste weken?

Dat hoor je allemaal in deze video en podcast!

 

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

P.s. Wil je er ook graag beeld bij? Bekijk dan de video in deze blogpost of op mijn YouTube kanaal!

 

Wat ik vooral graag wil, is rust en sereniteit tijdens mijn bevalling. En daar heb ik dan ook veel in geïnvesteerd de afgelopen tijd. In de video en podcast vertel ik je wat een geboortecoach mij heeft gebracht en over mijn bevalplan.

 

De hele zwangerschap ben ik al vol vertrouwen. Maar natuurlijk heb ik ook momenten gehad dat ik weer even ging twijfelen. Twijfelen aan mijn lichaam of ik was even bang dat ik al ging bevallen.

Maar in het algemeen ben ik heel optimistisch. Mijn mindset was al zo veranderd na de geboorte van Isa Lou. En dat zet zich ook door in deze zwangerschap en hoe ik naar de bevalling uitkijk.

Ik voel vooral dankbaarheid dat er nieuw leven in mij mag groeien.

 

En naast de vragen over de bevalling, kreeg ik ook veel leuke andere vragen. Over eetgewoontes, hoe ik fysiek en mentaal ben veranderd. Hoeveel ben ik aangekomen? En hoe gaan wij werk en het ouderschap combineren?

Alle vragen beantwoord ik voor je in de podcast en video.

 

Dus ik wens je heel veel kijk en luister plezier!

 

Liefs, Marlou

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *