Podcast: Tips voor startende ondernemers

Ondernemen is het leukste wat er is! Ja echt, ik zou niet anders meer willen. Het geeft me zoveel vrijheid en positieve energie. En weet je, dit gevoel gun ik jou ook! Daarom heb ik een podcast opgenomen met mijn tips voor startende ondernemers. Inmiddels ben ik alweer ruim 7,5 jaar bezig maar ik weet nog goed hoe ik ben begonnen.. En waar ik tegenaan liep.

Mijn tips voor startende ondernemers

Met je geweldige idee sta je op het punt om je eigen onderneming te starten. En dan komt de grote vraag: hoe pak je het aan om je idee om te zetten in een goed lopende business? Waar moet je beginnen, hoe vind je je weg in deze online jungle en hoe bereik je jouw ideale klant die daadwerkelijk je product of dienst wil kopen? Ik kan me heel goed voorstellen dat je als startende ondernemer 101 vragen hebt, toch? Juist daarom heb ik deze podcast voor je opgenomen.

ABONNEER JE OOK OP MIJN PODCAST SHOW VIA ITUNES!

Geen hogere wiskunde

In zo’n 30 minuten deel ik je al mijn tips waar jij als startende ondernemer wat mee kan. Want het is echt geen hogere wiskunde om je onderneming succesvol te maken. Ja echt, ik spreek uit ervaring! Zet eerst eens kort en krachtig op papier wat je idee precies is, vraag jezelf eens af wie jouw ideale klant is en wat je als merk/brand wilt uitstralen. Deze en nog veel meer tips deel ik allemaal met je in deze podcast.

Heb je na het luisteren van m’n podcast nog vragen of wil je graag dat ik je op weg help om je business succesvol(er) te maken? Stel je vraag in een reactie hieronder, of neem even contact met me op.

instagram review

Excited!!

Ik ben zoooo excited! Mijn Instabranding training is van start gegaan en ik heb al zoveel leuke en lieve reacties gehad van de deelnemers! Ik krijg inmiddels steeds vragen van ondernemers die nog willen instappen en of dit mogelijk is. Officieel begint de nieuwe groep eind november maar ik ben de moeilijkste niet.. 😉

Meer zichtbaarheid op Instagram?

Heb jij het gevoel dat je meer uit je Instagram kunt halen? Wil je meer zichtbaarheid en een feed die beter aansluit bij wie jij bent en wat je doet?

Klik hier voor meer info over mijn Instabranding training en om last minute nog stiekem in te stappen. De training duurt 6 weken en je kunt deze in je eigen tijd volgen. In totaal heb ik 17 video lessen en per les werkbladen waar je mee aan de slag kunt. Aan het einde van de training heb je een duidelijke content strategie, weet jij hoe je moet fotograferen met je smartphone en hoe jij jezelf gaat presenteren via dit fantastische social media kanaal. En niet onbelangrijk: weet je wie jouw ideale klant is en hoe je omzet uit Instagram kunt halen.

PS. Ook super leuk als je in iTunes of Soundcloud deze podcast een aantal sterren wilt geven en een reactie. Op deze manier kan ik nog meer ondernemers helpen 🙂

6 Reacties

 1. Lianne Smid

  Dank je voor weer zo’n super leerzame podcast!

  Antwoord
  • Marlou

   You’re welcome 🙂 Jij bedankt voor het luisteren!

   Antwoord
 2. jeanacharteris

  ah hij ziet er zeker goed uit toffe en stoere verpakking ook zeg!

  Antwoord
 3. Vivian Svendsen

  Dit was weer leerzaam, dank je wel. Je opmerking over mijn “bedrijfje” neem ik zeker ter harte want zo praat ik er inderdaad over.

  Antwoord
 4. Annie

  Inspirerend!! Geeft mij weer nieuwe energie voor mijn bedrijf!👍🏻

  Antwoord
 5. Onel

  Wat een goede podcast voor jonge ondernemers! Inspirerend! Liefs, Anne

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Podcast: Balans houden als drukke ondernemer | Marlou - […] Ben je startende ondernemer? Luister dan zeker ook even naar podcast #07: Tips voor startende ondernemers. […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *