Je leven compleet omgooien en de Purpuz Planner met Clen Verkleij

Begin dit jaar had ik een prachtig gesprek met Clen Verkleij.

Clen heeft zijn leven compleet veranderd. Van een super druk bestaan, met een burn-out tot gevolg. Naar leven vanuit je kern en wat je echt zelf wil. Hij is de maker van de Purpuz Planner. Een geweldige tool die mensen helpt om achter hun dromen te komen, hoe je vervolgens doelen kan stellen én hoe je die doelen ook gaat halen.

 

Dit gesprek zit niet alleen bomvol tips rondom plannen, time management en mindset. Maar ook de ‘hoe dan’ vraag komt voorbij. Want hoe haal ik in balans mijn doelen? En welke fundamentele stappen kan ik zetten om een gelukkiger leven te creëren?

Dat en nog veel meer ontdek je in deze video en podcast!

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

P.s. Wil je er ook graag beeld bij? Bekijk dan de video in deze blogpost of op mijn YouTube kanaal!

Website van Clen en de Purpuz Planner vind je hier.

 

Ik wens je heel veel kijk en luister plezier!

 

Liefs, Marlou

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *