Positionering, mindset & manifesteren – Sta jij al in jouw grootsheid?

Hoolly shit, er gebeurde echt iets fantastisch. Ik wil je heel graag even meenemen in mijn ervaring.

 

Namelijk: heel wat lessen op het gebied van positionering, mindset en manifesteren.

 

Ik kwam uit een gesprek met mijn businesscoach en er gebeurde zo iets moois. Ik ben hier super excited over. Tijdens dit gesprek nam ik een belangrijke beslissing, waar ik al langere tijd over twijfelde. En na dit gesprek werd deze beslissing op bijzondere wijze bevestigd door het universum. Ben je benieuwd naar de beslissing die ik nam én wat er daarna gebeurde?

Ik vertel je er alles over in de podcast.

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Positionering

We hadden het over mijn positionering. En je mag best weten: ik zit hier al een tijdje mee te struggelen. Vooral mijn positionering rondom MBB.

Vooral voor mensen die al wat langer bezig zijn en bijvoorbeeld vanuit hun hobby een bedrijf hebben opgezet. Die komen vaak op een punt dat ze denken: “Ik heb een heel mooi bedrijf opgezet, maar wat zit er nog meer in?”. Je gaat nadenken over: hoe wil ik leven? En: hoe wil ik mijn bedrijf nu echt runnen?

 

Vaak voel je dan dat het tijd is voor de volgende stap. Een shift. Ook in dat soort situaties is MBB perfect om alles weer eens op een rijtje te zetten: mind, body en business. Om vervolgens keuzes te maken en door te groeien.

 

Focus kwijt

En de afgelopen tijd was ik mijn focus wat kwijt geraakt. Ik heb natuurlijk een kindje op de wereld gezet en ja, dan ben je gewoon even uit de running.

 

Maar nu ik weer aan de slag ben, voel ik weer aan alles: de waarde is ZO ontzettend hoog. En diep van binnen wist ik het ook wel: de huidige prijs is te laag.

Daarom vroeg mijn businesscoach ook aan mij: “Hoe wil jij je positioneren? Want in mijn ogen hoor jij thuis in de top 3 Nederlandse business coaches.”

 

Ik voelde dat ook echt. Maar wat er na die vraag gebeurde, was zo mooi.

 

Teken van het universum

De bel ging. En ik deed open.

Daar stonden 2 schattige kindjes met een mandje met kleine kristalstenen én 1 hele grote steen.

 

En ik wist: die grote steen, die is voor mij.

 

Het stond voor mij symbool voor de keuze die ik mocht gaan maken. Om in mijn eigen grootsheid te gaan staan, want ik ben er niet voor iedereen. En MBB is er niet voor iedereen.

 

Ik weet dat ik mijn klanten nog beter kan helpen, door ook veel van ze te vragen.

Je dient anderen er mee, waardoor jij het ook verdient.

 

 

Jouw beslissing

Is er een beslissing. Die jij mag maken?

Zijn er tekenen van het universum waar je nog niet op in bent gegaan?

Voel jij dat het tijd is om te groeien?

 

Gun het jezelf om ook in jouw grootsheid te gaan staan.

 

Wellicht is MBB het steuntje in jouw rug. Ik help je onwijs graag met het maken van jouw gameplan en jouw volgende groeistap. Dus als jij voelt dat dit jouw moment is, klik dan hier om meer te lezen en je aan te melden of een matchgesprek te plannen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *