MBB Live dag: wat ik anders zou doen

Ik blokkeerde. Het voelde alsof ik een ‘kunstje’ deed.. Waarbij ik een ingestudeerd stuk voordroeg, zonder dat er ruimte was voor vrije inspiratie en echte verbinding.

Dit keer besloot ik het anders aan te pakken.

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Verschil in energie

28 oktober was het weer zover: Mijn eigen live event. MBB LIVE. Waarbij ik échte verbinding kon maken met mijn klanten.

De uitdaging was: niet de connectie met mezelf verliezen.

Dit gebeurt namelijk nog wel eens als ik voor grote groepen spreek. Niet dat iemand dit door heeft hoor.. Ik presenteer heel natuurlijk.

Maar er zit een duidelijk verschil in de energie wanneer alles uit mijn hoofd komt vs. wanneer het uit mijn hart komt.

 

Ik kom het beste tot zijn recht wanneer ik ruimte inbouw. Vanuit daar kan ik het beste inspiratie delen. Ontstaan er mooie gesprekken. Verdieping en verbinding. Niet alleen tussen mij en de deelnemers. Ook tussen hen onderling.

 

En die verdieping is alleen mogelijk als ik het los laat.

DOODENG!!!

Geen presentatie voorbereiden met tientallen slides en een voorbereid werkboek. Uit mijn comfort zone. Zo voelde het.

 

Helemaal anders

Dit jaar heb ik MBB Live dus helemaal anders aangepakt. In mijn podcast blik ik terug op afgelopen Live dag en deel ik wat ik eventueel een volgende keer anders zou doen.

Nu achteraf kan ik zeggen dat ik super blij ben met deze mooie dag en dat het tegelijkertijd ook weer heel leerzaam was voor mij. Want hey, ook ik groei iedere dag! Dat is het leuke aan mens-zijn. We zijn hier om te groeien. Om ons te ontwikkelen. En de groei zit hem vaak buiten je comfort zone.

Proef de sfeer op de foto’s hieronder. 😉 De verbinding, energie, diepgang en JOY straalt er vanaf! Wat was dit een mooie dag en wat ben ik dankbaar dat ik deze ambitieuze ondernemers mag helpen groeien.

Oh, en nog een leuk nieuwtje! Ik werd weer zo enthousiast van deze toffe dag, dat ik dacht: dit wil ik met jou delen. Daarom heb ik nu een toffe earlybird actie voor MBB Mastery, speciaal voor jou, en krijg je 10% korting op het traject. Klik hier om meer te lezen over MBB Mastery. (Geldig t/m 4 november; deze actie is helaas afgelopen, maar kijk vooral even op de pagina, want je kan het hele jaar door instromen!)

 

Liefs, Marlou

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *