Podcast: Een eigen webshop beginnen, runnen, omzet & vrijheid inleveren en de stekker eruit trekken

In 2012 heb ik naast Follow Fashion een eigen webshop opgezet, als onderdeel van het modeplatform. In deze podcast vertel ik je hoe ik hiermee ben gestart, wat mijn ervaring als webshop ondernemer was en waarom ik er na 3 jaar voor heb gekozen om de stekker eruit te trekken.

Toen ik een webshop begon is mijn bedrijf in korte tijd erg snel gegroeid. Ik nam personeel aan, huurde een kantoorpand, een showroom en een magazijn en ging van zzp’er naar serieuze onderneemster. Althans, zo voelde het voor de buitenwereld. En ook wel voor mezelf. Want er komt heel wat kijken bij het runnen van een webshop.

Wat ging het ontzettend goed.. Dat kreeg ik regelmatig te horen. En het ging ook goed. Ik heb serieus veel omzet gedraaid. Maar werd ik hier onder aan de streep echt gelukkig van?


ABONNEER JE OOK OP MIJN PODCAST SHOW VIA ITUNES!

marlou volkerink

“Van een groot kantoor, een eigen showroom & personeel naar werken vanuit huis. Ik zou niet anders meer willen!!”

Ik heb absoluut geen spijt gehad van het feit dat ik een eigen webshop heb gerund. Het was een super leerzame periode en ik ben in die tijd ook persoonlijk heel erg gegroeid. Ik heb mezelf nog beter leren kennen en ik weet nog beter wat ik wel en niet wil. En waar mijn krachten liggen. Daarom ben ik ook heel dankbaar dat ik dit heb mogen doen. Het heeft me gebracht waar ik nu sta. En ik ben heel gelukkig met de manier hoe ik nu leef.

Een webshop beginnen is een droom van veel meiden. Maar ze staan er niet bij stil wat er allemaal bij komt kijken. Daarom hoop ik met deze podcast een eerlijk beeld te geven van hoe het er achter de schermen aan toe ging. En wat het mij persoonlijk heeft gebracht.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *