Video: Een online business opzetten & geld investeren met Leonie Goedemans

Vandaag een ander soort podcast en video, want ik heb een heel leuk gesprek gehad met Leonie Goedemans. Leonie ken ik uit mijn eigen mastermind groep en is van een volledig offline business model naar een online business model gegaan. Toen ze met mij is gaan samenwerken, wist ze helemaal niet wat voor nieuwe online business ze de wereld in zou gaan zetten. Alles was er al, alleen het idee ontbrak.

 

Hoe heeft ze gevonden wat haar hart echt in vuur en vlam zet? Hoe ervaart ze het online ondernemerschap? Hoe is het in een mastermind en hoe voelt het om een grote investering in zichzelf te doen? En wat is er gebeurd met haar money mindset? Dat en nog veel meer hoor je in deze podcast!

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

P.s. Wil je er ook graag beeld bij? Bekijk dan de video in deze blogpost of op mijn YouTube kanaal!

 

Ik heb Leonie het afgelopen half jaar begeleid met het vinden van haar stip op de horizon en het opzetten van een compleet nieuwe online business.

Wat waren haar inzichten? Hoe was het om zoveel geld te investeren in zichzelf en haar bedrijf? Luister en kijk mee naar dit openhartige gesprek met een van mijn coachees.

Volg Leonie ook op Instagram via @broodje_aap_ en check haar website en aanbod op broodjeaap.studio!

 

MEER VAN MIJ ZIEN?

Instagram: @marlouvolkerink

Bekijk mijn coaching trajecten en aanbod via mijn website.

Leonie volgde mijn Mastermind traject. Deze is inmiddels uitgebreid naar mijn MBB Mastery traject. Meer info vind je hier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *