Video: Home tour & mijn outendroutine

Ik krijg regelmatig vragen via Instagram over mijn interieur en onze veranda. Daarom heb ik besloten om een nieuwe video op te nemen. Omdat het niet goed voelde om een ‘standaard’ home tour video op te nemen heb ik er bewust voor gekozen om je ook mijn ochtendroutine te laten zien. Laat je inspireren & enjoy!

 

Inspireren: mindset en een fijne lifestyle

Ik vind het geweldig om mensen te inspireren en ik vind styling en interieur superleuk om te doen. Maar waar ik het meest gelukkig van word is om jou te inspireren op het gebied van mindset en een fijne lifestyle. Ik vind het heerlijk om jou te inspireren hoe je kunt leven zonder al te veel stress, met veel positieve gedachtes en innerlijke rust. Zelf weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om deze fijne flow in de vingers te krijgen.

 

Rust en échte connectie met mezelf

Waar ik jaren lang keihard heb gewerkt en nauwelijks naar mijn hart heb geluisterd, heb ik nu veel meer rust en échte connectie met mezelf. Een belangrijke rol hierin speelt is mijn ochtendroutine. Zo neem ik mijn telefoon niet meer mee naar bed en ook de eerste uren van mijn ochtend blijft deze uit beeld. Maar mijn ochtendroutine bestaat uit meer… Ben je benieuwd hoe mijn ochtendroutine eruitziet? Bekijk hier de video, waarin ik ook een kijkje geef in ons huis en onze veranda. Laat je inspireren & enjoy!

Video: Home tour & mijn ochtendroutine

Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal: Marlou VolkerinkLiefs, Marlou

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *