Video: Durf jij je écht te laten leiden?

In deze podcast en video vertel ik over een creatie van mij, die ik helemaal niet had gepland en wat dat te maken heeft met durven loslaten en genieten van de reis. Want juist wanneer je de touwtjes even loslaat, kan het creatie proces opeens in een versnelling komen.

Wil je weten wat ik heb gecreëerd en hoe mijn retreat steeds meer vorm krijgt? Kijk & luister mee!

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

P.s. Wil je er ook graag beeld bij? Bekijk de video in deze blogpost of op mijn YouTube kanaal!

Van flow naar mind naar flow

Vroeger was ik iemand die altijd alles ver van tevoren klaar had. Bij mij moet het gewoon op tijd klaar zijn, want dan heb ik rust. Zo ook mijn retreat dat in oktober plaatsvindt. Het is nu augustus, dus ik heb nog wel eventjes, maar er staan ook nog een hoop andere dingen op de planning en ik merkte bij mezelf dat ik een beetje onrust kreeg. Dus afgelopen week moest ik gewoon met m’n retreat bezig gaan.

 

Maandagmiddag begon ik vanuit mijn mind met het uitwerken van opdrachten die we kunnen behandelen in het retreat en extra thema’s. Ik was blij dat ik wat zaken had uitgewerkt, maar toch voelde het niet goed. De dag ervoor daarentegen was ik de hele dag niet bereikbaar en was ik gewoon gaan zitten, voelen, mediteren en schrijven. Ik schreef alles op wat er in me opkwam. Wat achteraf als een veel productievere dag voelde.

 

Maar hoe ging het dan vandaag?

 

Werken vanuit je gevoel

Vandaag kwam alles samen, ik startte mijn dag met een volle maan meditatie en eindigde met een aantal fantastische inzichten. Uiteindelijk maakte ik ook nog deze video en podcast, waarin ik o.a. 3 bijzondere boodschappen met je deel. Een boodschap van Mila over focus, een boodschap van mijn wandhanger over verwachten dat alles niet altijd maar heel makkelijk hoeft te gaan en een boodschap van mijn retreat dat heeft gezorgd voor prachtige woorden die ik heb doorgekregen. Ik lees ze voor je voor in de podcast en de video, maar ik kan je alvast verklappen hoe het eindigde.

 

Je liet je leiden, je had vertrouwen, houd dit vast.

 

En dit gebeurde alleen doordat ik naar m’n hart luisterde en durfde los te laten.

 

Liefs, Marlou

 

P.s. Laat me zeker even weten wat je van deze podcast en video vond en leuk als je een reactie achterlaat! Meer van me weten? Volg me op Instagram!

Wil jij dit ook voelen en ervaren? Ga dan met mij mee op FLOW Retreat!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *