Podcast: Dit had ik echt nooit verwacht

Tijdens het wandelen was ik even aan het reflecteren geslagen. Er zijn de laatste tijd dingen gebeurd die ik nooit had verwacht. Het leek me leuk om deze te delen in een nieuwe podcast!

Ik heb een lijstje opgesomd van de dingen die ik nooit had verwacht en toch zijn gebeurd. En stiekem ook een aantal dingen die ik wel degelijk had gedacht en gevisualiseerd en ook zijn uitgekomen. Iets met de Wet van aantrekking;-)

Ik hoop je met deze podcast te inspireren om groots te durven dromen en vanuit vertrouwen te leven.

Natuurlijk gebeuren er soms ook dingen die minder leuk zijn. Maar zie dit als waardevolle lessen. Hoe pijnlijk ze soms ook zijn..​​​​

Ook hoor je wat er gebeurt als ik uit mijn flow raak. Want normaal schud ik de podcast altijd zo uit mijn mouw…

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

De essentie

In deze podcast deel ik natuurlijk een heleboel successen en daar ben ik stiekem ook best trots op. Maar wat is de boodschap hierachter? Dat is dat je zoveel meer kan bereiken dan je misschien zelf van tevoren denkt. Ik hoop je hiermee te inspireren om groots te blijven dromen en grootse plannen te houden.

 

Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt.

 

Dit had ik nooit verwacht…

Even een tipje van de sluier van de lijst met opsommingen:

Ik had nooit verwacht dat ik zo hoog zou eindigen in de hitlijsten van podcasts. En dat mensen het fijn zouden vinden om naar mijn stem te luisteren.

 

Ik had nooit verwacht dat ik zou investeren in vastgoed.

 

Ik had nooit verwacht dat ik mijn kindje zou kwijtraken.

 

En ik had nooit verwacht dat ik klapperende eierstokken zou krijgen en zo obsessief bezig zou kunnen zijn met zwanger willen worden.

 

Ik had nooit verwacht dat ik weer gitaar zou gaan spelen. En dat ik 2 maanden naar Bali zou gaan. Dat ik me zo zou ontwikkelen en verdiepen op spiritueel vlak en dat ik nu regelmatig mediteer. Want dat had je me een aantal jaar geleden echt niet hoeven te vertellen.

 

Zakelijke overtreffingen

Ik had nooit verwacht dat mijn bedrijf nog eens een verdubbeling zou doormaken qua resultaten. Dat ik een eigen mastermind traject zou gaan starten. Of dat ik een goedbetaald spreker zou worden. Afgelopen week had ik bijvoorbeeld op het Social Media Congres gesproken. Wat nu door de omstandigheden wat was afgeschaald, maar waar normaal 15.000 mensen in de zaal zitten.

Ook had ik nooit verwacht dat ik een eigen retreat zou organiseren, wat ik afgelopen jaar op Ibiza heb gedaan en waar ik nog steeds met zoveel plezier op terugkijk.

 

Als je mij een paar jaar geleden had gevraagd dat ik succesvol bussinesscoach zou worden en nee zou moeten zeggen tegen aanvragen, dan had ik dat nooit verwacht. En ook dat ik een BV zou worden, want ondertussen is het al zover. Ik heb mijn bedrijf ingeschreven als BV!

En wat ik helemaal nooit had verwacht, is dat ik moest uitkijken dat ik niet te veel winst zou maken.

 

Ik had nooit verwacht dat ik in 2020 het beste jaar ooit zou draaien met het bedrijf dat ik eigenlijk wilde stoppen. Wat ik in de vorige podcast nog niet verteld had, is dat ik van FollowFitgirls alleen niet zou kunnen rondkomen. Het was meer voor erbij, heel leuk om te doen. Terwijl ik bij wijze van spreken met de resultaten van Hello New You, meer dan €100.000 omzet, met de rest wat ik doe zou kunnen stoppen.

 

En als laatste, had ik nooit verwacht dat ik zoveel geld zou investeren in mezelf. In mijn persoonlijke en zakelijke groei.

 

Dit had ik allemaal nooit verwacht en deel ik met je om je te inspireren. Blijf groots dromen!

 

Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt.

 

Liefs, Marlou

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *