Podcast: Hoe ik ruim €100.000 verdiende met het bedrijf dat ik wilde stoppen

Het scheelde niet veel of ik had dit bedrijf verkocht. Tot ik het idee kreeg om het over een andere boeg te gooien met een nieuw verdienmodel…

Zoals je misschien weet ben ik inmiddels bijna 10 jaar onderneemster. Ik heb inmiddels drie bedrijven en sinds vorig jaar liep ik met het idee om een van deze bedrijven af te gaan stoten. Ik heb er toch voor gekozen om dit niet te doen, wat uiteindelijk een hele goede keuze bleek te zijn. Dit bedrijf leverde mij dit jaar namelijk meer dan 100.000 euro omzet op. In deze podcast vertel ik er alles over. Ook geef ik tips over hoe je oude (tijdloze) content opnieuw kunt monetizen, oftewel: hier geld mee kan verdienen.

Veel luisterplezier!

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

hellonewyou

Hello New You

Ben je benieuwd naar mijn online workout programma: Hello New You? Dit is het programma waar ik in mijn podcast over vertel. Een half jaar programma waarbij je wekelijks drie workout video’s krijgt, voedingsschema’s, meditaties en meer. Klik hier voor alle informatie en om je aan te melden en bekijk ook de nieuwste uitbreiding: Hello Yoga.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *