Moeiteloos lanceren: hoe ik binnen een week mijn jaartraject bijna vol kreeg

Ik sprak met mijn business coach over hoe ik deze lancering zou gaan aanpakken. We bespraken een strategie waarbij ik webinars zou gaan geven en advertenties zou draaien. Na onze call ging ik een rondje wandelen. ​

​​Het voelde niet goed..

Ik heb het over de lancering van mijn MBB Mastery jaartraject.

Het idee alleen al om hoogzwanger webinars te gaan geven zorgde ervoor dat ik onrustig werd.

Ik heb geluisterd naar de signalen van mijn lichaam en heb het helemaal anders aangepakt.

Wat denk je? Binnen een week tijd zat mijn groep bijna vol. Wow! Dit is nog eens moeiteloos lanceren.

Ik vertel je er alles over in mijn podcast nieuwe podcast!

Over een aantal weken ga ik met verlof, dus heb ik iets heel leuks bedacht voor de mensen die nog met mij willen werken dit jaar. Mijn MBB Mastery programma (Mind, Body & Business) is namelijk normaal een half jaar traject, maar ik heb besloten om dit eenmalig als jaartraject aan te bieden!

In deze podcast neem ik je mee in de lancering. Ik heb het anders aangepakt dan voorheen, want ik voelde aan alles dat ik dit niet ‘groots’ wilde lanceren met allerlei webinars en advertenties.

Hoe ik dit wel heb gedaan en alle ins en outs over het MBB Mastery jaartraject vertel ik je in deze aflevering. En ben je geïnspireerd om mee te gaan doen? Check dan snel deze pagina en wacht niet te lang! Want op dit moment zijn er nog 4 plekjes over.

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Normaal is MBB Mastery dus een half jaar programma, maar nu bied ik het eenmalig als jaartraject aan. Waarbij je na een gezamenlijke kick-off meteen zelf aan de slag kan gaan met de 12 uitgebreide modules van het online programma. En je start met masterminden met de andere MBB’ers, wat gefaciliteerd wordt door mij en mijn team.

In juni beginnen de coaching calls en je bent dus een jaar lang bij mij onder de pannen. Je hoeft een jaar lang niet op zoek naar business budies, masterminders en naar de juiste kennis en tools om een succesvolle business neer te zetten en uit te bouwen.

 

Lancering van het groepstraject MBB Gold

Er zijn drie vormen van MBB Mastery: Silver, Gold en Platinum. MBB Silver is het online programma met de 12 waardevolle modules waar je lekker in je eigen tijd doorheen kan gaan. Er zit een uitgebreid werkboek bij en gast masterclasses van andere experts.

Maar er is ook een mogelijkheid om er coaching bij te krijgen. En dan komen we bij MBB Gold, het jaartraject wat ik nu aan het lanceren ben. Daarbij ervaar je de kracht van een mastermind en leer je ook heel veel van de vragen van anderen en hoe zij worden gecoacht. De coaching vindt namelijk plaats in groepsvorm met hot seats, waarbij je 1-op-1 met mij kan sparren. En als ik jou coach, coach ik niet alleen jou, maar eigenlijk de hele groep.

Daarnaast krijg je ook nog de LIVE dag en mijn Instabranding programma erbij.

 

Maar hoe ben ik dit gaan lanceren? Ik wilde geen stressvolle lancering met allerlei webinars. Ik wilde juist moeiteloos lanceren en heb mijn gevoel gevolgd.

Dus wat heb ik gedaan? Ik heb eenmalig een live sessie gegeven via Zoom. En daarbij heb ik vooral gekeken naar mijn warme doelgroep. Mijn bestaande klanten, mensen die mij al kennen en interesse hebben om met mij samen te werken. Daar heb ik mij op gericht en die mensen heb ik ook als allereerste uitgenodigd voor de live sessie, waarbij maximaal 100 mensen zich konden inschrijven.

Uiteindelijk had ik veel meer inschrijvingen, dus had ik de live sessie opgenomen en beschikbaar gesteld voor degenen die er niet live bij konden zijn.

 

Nog 4 plekjes over

Voor het jaartraject MBB Gold zijn er 25 plekken beschikbaar en een week na de live sessie zijn er al 21 vrouwelijke ondernemers ingestapt. Veel mensen voelen direct aan: dit is het! En soms zijn er ook vrouwen die nog even met me willen sparren, dus daar heb ik dan een intake call mee.

Mijn overtuiging is dan ook: ik heb helemaal niet duizenden mensen nodig die mijn webinar kijken om mijn jaartraject te verkopen. En ik heb er al het vertrouwen in dat de mensen die bij deze MBB Mastery groep horen, dat die op mijn pad komen op wat voor manier dan ook.

 

Ik heb er heel veel zin in! En hopelijk heb ik je een kijkje kunnen geven in hoe deze lancering lekker moeiteloos is gegaan en hoe ik het heb aangepakt. En ben je geïnspireerd om mee te gaan doen? Check dan snel de MBB Mastery pagina en wacht niet te lang! Want op dit moment zijn er nog 4 plekjes over.

 

Liefs, Marlou

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *