Dit is mijn kernwoord voor 2022

Het is tijd om jullie eens mee te nemen in mijn plannen voor 2022. Of specifieker: mijn kernwoord voor 2022. Ik zet voor mezelf ieder jaar een intentie. En daar hang ik een kernwoord aan met als hoofdvraag: hoe wil ik mij voelen? In de podcast vertel ik je alles over mijn kernwoord en de invulling daarvan.

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

In 2021 heb ik ervaren dat ik even moest zoeken naar een nieuwe balans. Met onze kleine Sun, het inplannen van voldoende me-time en minder dagen werken, veranderde er nogal wat voor mijn business. En daarnaast heb ik er best veel klanten bij gekregen, waardoor mijn werkdagen vrij vol zaten met 1-op-1 sessies. Naast dat heb ik mijn team uitgebreid en dat vraagt ook om meer meetings. Oftewel: minder tijd om aan mijn bedrijf te werken, over de strategie na te denken en natuurlijk content te maken. Wat helemaal oké is. Maar het zette me wel aan het denken.

 

Mijn intentie voor 2022

Ik houd zelf een journal bij en tijdens een reflectie las ik even terug. Waarbij ik ergens zag staan: “Vandaag had ik maar één call en dat was zo fijn!” Ik vind het onwijs leuk om te coachen en mensen te inspireren, maar ik heb ook tijd voor mezelf nodig en ruimte om te creëren. Daarom stelde ik mezelf de vraag: hoe ziet mijn ideale week eruit? Toen kwam ik tot de conclusie dat ik één werkdag zonder calls wil hebben. Zonder coachcalls én zonder teamcalls. En dat kan, want ik heb de regie over mijn leven. Maar om het waar te maken, moet je wel bewust nadenken over zaken als: hoeveel extra klanten kan ik dan nog aannemen dit jaar? En: hoe ga ik mijn week indelen?

 

Ik schreef aan het eind van 2021 zelfs al in mijn dagboek: “In 2022 ervaar ik ruimte.” Toen wist ik: ‘ruimte’ wordt mijn kernwoord voor 2022. In de podcast lees ik ook een stukje voor uit mijn dagboek. En vertel ik je waar ik allemaal ruimte voor wil maken. Privé en zakelijk.

 

Wat is jouw intentie voor dit jaar?

Ik hoop dat ik je hiermee kan inspireren om ook een intentie te zetten voor dit jaar. Denk eens na over wat je wilt bereiken en hoe je je wilt voelen dit jaar. Mij helpt het formuleren van een kernwoord echt bij het manifesteren van mijn doelen. Hierdoor kan ik heel makkelijk bij mezelf inchecken: heb ik nog voldoende ruimte? Zo ja, lekker bezig! En zo niet, dan kan ik aan de slag met meer ruimte creëren.

 

En naast dat kun je je ook bij iedere actie afvragen: is dit slim? Draagt dit bij aan mijn intentie voor dit jaar? Waardoor je ook makkelijker voor jezelf kan bepalen wat de juiste richting is en welke keuzes je moet maken.

 

Dus denk eens na over jouw kernwoord voor dit jaar. Ga je dromen achterna en ga voor een geweldig 2022.

 

Oh en ik heb nog een leuk nieuwtje! Speciaal voor jou als trouwe podcastluisteraar heb ik nog een speciaal aanbod. Voor de deelnemers van MBB heb ik een journal gemaakt. Welke je normaliter alleen maar krijgt bij deelname aan het traject. Maar ik dacht: het is zo’n waardevol product én ik gun het jou om dit jaar echt vanuit je kernwoord te gaan leven. Ik weet dat dit journal je daar onwijs goed bij kan helpen. Nieuwsgierig? Klik hier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *