Video: Tips om je fitter en energieker te voelen

Deze keer ga ik in gesprek met gewichtsconsulente en vitaliteitscoach Sabine Thissen. We hebben het o.a. over hoe je ervoor kunt zorgen dat je een gezonde energiebalans hebt en je fitter en energieker voelt. Maar ook over haar ondernemerschap. Hoe zij mede dankzij corona en ons coaching traject haar online business in een korte tijd neerzette.

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

P.s. Wil je er ook graag beeld bij? Bekijk dan de video in deze blogpost of op mijn YouTube kanaal!

 

Vandaag weer een ander soort podcast en video, want ik heb een tof gesprek met Sabine Thissen van Dailylicious Foodcoach gehad. We hadden vandaag namelijk de afsluiting van haar coaching traject bij mij. Een gehele live dag, waarbij we vooruitblikken op de toekomst en natuurlijk terug hebben gekeken op het afgelopen half jaar.

 

In deze podcast hebben we het over groot dromen, uit je comfortzone stappen en doelen stellen die je ook daadwerkelijk gaat halen. Maar naast alles rondom het ondernemen, hebben we het ook over een gezonde leefstijl. Want hoe zorg je ervoor dat je goede, bewuste keuzes kan maken? Hoe zorg je voor meer energie en hoe hou je die gezonde leefstijl vast?

Je hoort en ziet het allemaal in deze podcast en video!

Meer van Sabine zien? https://dailyliciousfoodcoach.nl

Haar Happysize training: https://dailyliciousfoodcoach.nl/happysize/

 

MEER VAN MIJ ZIEN?

Instagram: @marlouvolkerink

Bekijk mijn coaching trajecten en aanbod via mijn website.

Sabine volgde mijn 1-op-1 coachings traject. Deze is inmiddels uitgebreid naar mijn MBB Mastery traject. Meer info vind je hier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *