Door diepe dalen naar je purpose met Bjelke Rietveld

Er staat weer een nieuwe podcast en video interview voor je klaar met Bjelke Rietveld. Bjelke is moeder van 4 kinderen, coach en healer. Een combinatie die voor haar perfect is en waarmee ze moeders helpt voor zichzelf te kiezen.

In deze podcast vertelt Bjelke haar verhaal. De diepe dalen die ze heeft doorlopen, maar ook de mooie en bijzondere momenten in haar leven. En hoe dit alles uiteindelijk tot haar purpose en bedrijf heeft geleid.

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

P.s. Wil je er ook graag beeld bij? Bekijk dan de video in deze blogpost of op mijn YouTube kanaal!

 

Bjelke wilde altijd al moeder worden en 10 jaar geleden gebeurde dat voor het eerst. Ze genoot van het moederschap, had een goede baan in loondienst en een mooi en stabiel leven. Maar 1,5 jaar later verandert het leven opeens in een stroomversnelling.

Zwanger en het ontdekken van een dubbel leven, alleenstaande moeder en een burn-out. Toch koos Bjelke na deze heftige gebeurtenissen voor zichzelf. Ze zette zichzelf op de eerste plaats en ging voor haar eigen geluk. Waardoor ze juist een mega gelukkig leven voor haar kinderen heeft kunnen opbouwen.

 

En ook nadat Bjelke de liefde van haar leven vond, kwamen er nog meerdere uitdagingen op haar pad. Waaronder haar dochtertje die 14 weken te vroeg werd geboren. Een ongelofelijk spannende tijd van overleven, maar gelukkig is het goed gekomen en is Bjelke ondertussen een trotse moeder van vier.

Ze helpt andere moeders om zichzelf weer te ontdekken en uit te vinden waar ze gelukkig van worden. Dat doet ze als coach en Pranic Healer. Ze gelooft er dan ook heel erg in dat als je zonder schuldgevoel en vol energie voor je eigen geluk kunt gaan, je een veel leukere vrouw en moeder bent.

 

Geniet van dit bijzondere verhaal!

 

Meer van Bjelke zien? Volg haar op Instagram!

Meer informatie vind je ook op haar website, o.a. over haar online groepstraining Ontdek met LEF.

 

MEER VAN MIJ ZIEN?

Instagram: @marlouvolkerink

Bekijk mijn coaching trajecten en aanbod via mijn website.

Bjelke volgde mijn MBB Mastery en 1-op-1 coaching. Meer info vind je hier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *