Podcast: Eerlijk over angst en op het matje geroepen

Dit is weer een goudeerlijke podcast waarin ik je vertel over mijn angst en hoe ik door het universum op het matje geroepen ben.

Zoals je misschien wel weet, voelde ik al een tijdje dat ik een retreat wilde organiseren. En nadat ik op Ibiza was geweest en daar een geweldige locatie had gevonden, was ik heel zenuwachtig. Want… ga ik het nu echt doen? Ga ik nu meteen zeggen dat ik een retreat op Ibiza ga organiseren?

 

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/651816140″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Jou gaat toch altijd alles makkelijk af?

Van buitenaf lijkt het misschien alsof het me allemaal zo makkelijk af gaat. Dat ik iets lanceer en het meteen vol zit. En ja, toen ik het deelde, voelde ik ook echt dat ik het wilde. Ik kreeg super veel leuke reacties en maakte nog steeds in die flow in een paar uur de sales page. Maar toen was het officieel.

En wat er toen gebeurde was best interessant.

De volgende dag werd ik wakker met keelpijn. Ik vond het super spannend en het was letterlijk naar mijn keel gevlogen. Het financiële risico, de aanbetaling van een paar duizend euro, vond ik nog niet eens zo heel erg. Waar bij mij de pijn zit, is op de streber in mij, de faalangstige Marlou. Want hoe moet ik het iedereen vertellen als het straks niet vol zou zitten?

 

Wat als je hart iets anders schreeuwt?

Dat is mijn grootste angst en dat werd ook meteen duidelijk in de weken erna. Want ik had natuurlijk al gecommuniceerd dat het retreat in september zou plaatsvinden. Maar ergens voelde ik: het moet oktober worden. Dit vrat aan mij… en ondanks mijn ‘stick to the plan’ motto, besloot ik om kort te mediteren en een kaart te trekken met de vraag: is het de bedoeling dat het oktober wordt in plaats van september?

En toen kwam alles samen. Want ik trok de kaart: all good things are wild and free (onstuimig en vrij). En de beschrijving die hierbij hoorde, was:

Dit is een belangrijke periode in je leven, waarin je wordt verteld dat je je moet laten leiden door wat je hart je ingeeft. Ook al zie jij of iemand anders de logica er niet van in, of schreeuwen je gedachten het uit van angst en twijfel. Negeer niet wat je hart je vertelt. Geef jezelf de tijd en ruimte die je nodig hebt. Weg van het lawaai en de eisen van de wereld en de andere mensen, zodat je de rustige zekere stem van je hart kunt horen. Verzamel vervolgens al je moed en volg je gevoel. Je hart is verstandig en te vertrouwen.

En toen dacht ik: JA!! Het is ook zo, het wordt gewoon oktober. Klaar.

 

Guess what? Het stroomt nu! Ik heb al hele mooie gesprekken gehad met vrouwen die meegaan en de privé kamers zijn bijna volgeboekt. Er zijn nog een aantal kamers vrij met twee losse bedden en een eigen badkamer.

Dus voel jij aan alles dat je 20 t/m 27 oktober bij mijn Ibiza retreat wilt zijn? Klik hier. En wil je weten hoe ik uiteindelijk op het matje ben geroepen door het universum? Luister dan snel de hele podcast!

En denk bij jezelf na: hoe zit ik nu in mijn energie en is het tijd om mezelf een halt toe te roepen of wacht ik totdat het universum dat gaat doen?

Zorg goed voor jezelf, je bent het waard en zet jezelf eens op nummer 1!

Geniet van je dag!

Liefs, Marlou

 

P.s. Ik zou het super erg waarderen als je even een review voor me achter wilt laten in iTunes, zodat de podcast nog beter gevonden kan worden. En je mag me natuurlijk altijd taggen in Insta Stories als je de podcast hebt geluisterd 🙂

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *