Podcast: Heb jij bullshit excuses of denk jij in overvloed?

Afgelopen week heb ik al een aantal hele mooie gesprekken gehad met mensen die meegaan op mijn retreat. En eigenlijk komen we na een tijdje doorvragen altijd bij de vraag: wat wil ik nu eigenlijk echt?

En precies dát is wat je op het Ibiza retreat gaat ontdekken.

Zonder afleiding kritisch nadenken over jouw leven, zodat je echt kan gaan doorgroeien en in een MEGA FLOW komt. Want hoe leef jij je leven op dit moment? En waar loop je tegenaan? Leef jij je eigen leven überhaupt? Of word je geleefd? Tegenwoordig staan er steeds meer mensen op die bewuster in het leven proberen te staan, maar ik merk ook dat het nog zo moeilijk kan zijn voor zoveel mensen.

 

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/647811636″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Neem jij de volledige verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven?

Laatst was ik bijvoorbeeld in Maastricht voor een weekendje weg met Jurre en kregen we de vraag of we kinderen hadden. Dat was toch even een momentje voor mij, maar deed me ook realiseren dat je altijd een excuus kan bedenken. Ik kan dit niet, want ik heb kinderen. Ik kan dit niet, want ik heb geen geld genoeg. Ik kan dit niet, want het komt er gewoon steeds niet van…

Maar neem jij dan echt de volledige verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven?

 

Investering FOR LIFE

Ik hoor van zoveel mensen dat het retreat precies is wat ze nodig hebben. Een week uit de dagelijkse hectiek stappen, echte connectie met jezelf maken, persoonlijk en spiritueel groeien, en je business next level trekken. En dat niet alleen, want deze week die je investeert in jezelf is een investering FOR LIFE.

Kortom, denk jij in overvloed of in tekorten? En heb jij nog bullshit excuses voor jezelf? Of denk je, ja Marlou, je hebt eigenlijk heel erg gelijk… ik moet nu de verantwoordelijkheid nemen om te leven zoals ik wil leven. En dat ga ik gewoon doen!

Ik hoor heel graag jouw antwoord en voel jij een JA, dit retreat is echt wat ik nodig heb? Kijk dan snel even op het Flow Retreat en neem dan even contact met me op of stuur een DM via Instagram. Let me know 🙂

Liefs, Marlou

 

P.s. Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify 🙂

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *