Video: Waarom ik 2020 zo’n belachelijk hoog cijfer geef

Wauw, wat gebeurde veel in 2020. En ik ben daar juist superblij om. Het jaar had flink wat impact op mijn business. De ene gebeurtenis was lang verwacht, de ander onverwacht. Het was alsof veel klikte en puzzelstukjes op zijn plek vielen.

Ik geef het jaar zelfs een 9! Welke keuzes maakte ik en waarom? En welke keuze kun jij maken?

In mijn podcast blik ik terug op het jaar en vertel ik over misschien wel mijn grootste ontdekking van 2020 en mijn zakelijke beslissingen die me de energie gaven waardoor ik dit jaar zo’n hoog cijfer geef. Ook vertel ik over mijn plannen voor 2021, ik heb zulke gave ideeën voor dit jaar!

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

P.s. Wil je er ook graag beeld bij? Bekijk dan de video in deze blogpost of op mijn YouTube kanaal!

 

Er zullen niet veel mensen zijn die 2020 een 9 geven. En dat vind ik ontzettend jammer, want ik gun het jullie. En het kan! Die connectie, het gevoel dat dingen een plek krijgen en ontvangen worden. Door jezelf, en door degene voor wie jij het bedoelt. Daar geloof ik heilig in.

 

Een van mijn MBB Mastery klanten schreef me: “Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld, en terwijl ik dit schrijf voel ik tranen van geluk. Van vrijheid. Van rust. Van dankbaarheid, uit de grond van mijn hart.” Als je meer wil weten over mijn MBB trajecten, klik dan hier.

 

Voor dit soort berichten…daar doe ik het voor. In mijn nieuwe podcast blik ik terug op hoe ik deed wat ik deed en wat 2020 mij bracht, plus wat ik in 2021 ga doen. Het succes, de momenten van bewustwording en learnings van wat minder goed ging. Maar ook cijfers, lanceringen en ontmoetingen. De wet van aantrekking zorgde voor een geweldige energie en daarom geef ik 2020 een dikke vette 9! Het had behoorlijk wat impact op mijn business en daar ben ik dankbaar voor. Ik heb verwachtingen overtroffen en heb echte verbinding gevoeld.

Ik vertel je over de keuzes die ik maakte, de gevolgen die dit had en waarom ik juist zo uitkijk naar dit jaar. Er wacht zoveel moois. Voelen jullie die nieuwe energie ook?

 

Liefs, Marlou

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *