Zo kijk ik terug op mijn Grow! Event

Ja! De tweede editie van het Grow! event zit erop. (En goed nieuws, want er komt een derde editie. ;-))

In deze podcast ga ik je alles vertellen over de tweede editie. Hoe kijk ik terug op dit event? Wat is er achter de schermen allemaal gebeurt? Maar ook: hoe bereid ik me voor op zo’n event en hoe doe ik een vervolgaanbod aan het eind van de dag?

En ik ga je natuurlijk ook nog wat vertellen over het onderwerp van Grow!. Deze dag staat in het teken van het worden van een klantmagneet in 1 dag. En daar wil ik jou ook nog wat lessen over meegeven.

Oftewel, weer een uitgebreide podcast. Dus ik zou zeggen: ga lekker luisteren!

Wil jij bij de editie van oktober 2023 zijn? Kijk dan snel even op deze pagina!

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *