Hoe ik mijn team bouwde & vacature

De afgelopen jaren zijn mijn bedrijven enorm gegroeid. En ik doe het niet allemaal alleen, want ik werk met een team.
In deze podcast neem ik je mee in mijn ondernemersreis. Ik deel onder andere hoe ik het werken met mensen in mijn vorige bedrijven heb aangepakt. (Zelfs zonder budget!) En hoe mijn team voor Marlou.nl en Hellonewyou de afgelopen jaren is gegroeid.

Ik vertel je alles over: wat voor mensen er in mijn team zitten, wat ze doen voor mij en waarom ik het iedereen kan aanraden om niet alles in je eentje te blijven doen. Inmiddels ben ik weer toe aan een extra uitbreiding van mijn team en in deze podcast vertel ik ook welke vacature momenteel open staat!

Veel luisterplezier!

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *