Word jij onze nieuwe Customer Service VA?

Marlou Volkerink is op zoek naar een ervaren Virtual Assistant die haar kan ondersteunen. Het bedrijf bestaat uit twee takken: Marlou.nl waar zij zicht richt op vrouwelijke ondernemers. Ze helpt ondernemers groeien d.m.v. diverse online programma’s en business coaching trajecten.

Daarnaast heeft ze Hellonewyou.nl. Een online membership met wekelijks workouts, mindfulness en mindset workshops. Tot slot werkt zij exclusief samen met een aantal merken als influencer en wordt zij ingehuurd als spreker.

Ben je gestructureerd, accuraat, georganiseerd, heb je iets met online ondernemen, kun je waanzinnig goed zelfstandig werken en ben je ontzettend en handig op de computer? We werken o.a. met programma’s als Asana, Excel, Active Campaign, Divi, Wishlist Member en Plug & Pay.

Wat ga je doen:

  • Mailbeheer
  • Customersupport mbt trajecten/aanbod Marlou.nl/Hello New You
    • Klantenservice (vragen beantwoorden over de programma’s, klanten helpen met inlog issues etc)
  • Adhoc werkzaamheden 
Krijg je een kick van een opgeruimde inbox, heb je oog voor customer experience en draai jij je hand niet om voor snel schakelen tijdens lanceringen?

Het grootste deel van je werk zal bestaan uit beheer van de mailbox, waarbij het streven is dat Marlou er zo min mogelijk van mee zal krijgen en Marlou echt alleen de mails onder ogen krijgt waar zij zelf op moet reageren. Hierbij is het belangrijk dat je goed begrijpt welke gevolgen jouw reacties hebben en dat je inzicht hebt in sales en marketing zodat je ook ziet waar eventuele  verkoopkansen liggen. Omdat we onze klanten graag snel te woord staan is het van belang dat je beschikbaar bent om dagelijks (2 x) de mailbox te checken. 

Het is een functie voor ongeveer 3 à 4 uur per week. Marlou.nl groeit enorm hard dus er zijn doorgroeimogelijkheden. We organiseren regelmatig live events dus mocht je het leuk vinden zien we hier ook mogelijkheden om te ondersteunen in de voorbereidingen.

Je werkt zelfstandig maar wordt tevens onderdeel van ons team van zo’n 8 freelancers. 

Ben jij een ervaren en resultaatgerichte VA die houdt van overzicht, klantgericht is en Marlou kan ondersteunen zodat zij zich kan focussen op haar belangrijkste werkzaamheden en haar bedrijf verder kan laten groeien?

Mail dan naar manon@marlou.nl (Businessmanager van Marlou Volkerink) met in het onderwerp ‘Customer Service VA’. Deel daarin de url naar je website en/of socials, de tarieven die je hanteert en beantwoord deze vragen om mee te beginnen:

  1. Waarom ben JIJ de juiste persoon voor Marlou?
  2. Wat is jouw Zone of Genius?
  3. Waar loop je op leeg?
  4. Wat moeten we beslist nog over jou weten?

Naast een schriftelijke sollicitatie zouden we graag een korte video van je ontvangen waarin je jouw sollicitatie toelicht. 

Start jij binnenkort als onze nieuwe zzp-collega?

Graag reageren voor 10 februari 2023