Dit is hoe ik de switch maakte

Zoals je weet sta ik voor ondernemen vanuit inspiratie en flow. Nou op dit moment zit ik echt in de flow voor mijn podcast. Ik zit helemaal in mijn creatiebubbel en in deze podcast heb ik weer zoveel tips voor jou! Ik neem je mee in wat voor shifts ik heb gemaakt, privé en zakelijk. Dat ik door de jaren heen zo anders ben gaan denken en doen. En dat ik daardoor ook andere dingen ben gaan aantrekken.

 

Van altijd ‘aan’ staan en een super drukke ondernemer zijn, naar een ondernemer die gewoon heel relaxed is en waarbij ‘druk zijn’ niet langer voorkomt in het woordenboek. Ik neem je mee in een aantal gewoontes die ik heb geïntegreerd in mijn leven. Ik hoop dat jij hier ook inspiratie uithaalt, zodat jij ook nog meer mooie dingen aan kan gaan trekken. Enjoy!

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *