Mijn tips voor meer flow & energie in je business

Hoe blijf ik in balans? Dat is een vraag die ik mezelf vaak stel en waar deze podcast ook om draait. In deze podcast neem ik je mee in hoe ik mijn energie hoog houdt en welke ‘regels’ ik voor mezelf heb om in de flow te komen.

 

Om je een voorbeeld te geven: ook ik sta wel eens op en dat ik niet direct vol energie zit. Op dat moment is het heel erg fijn dat ik voor 10 uur geen afspraken plan. Want stel dat ik wel om 9 uur een call had gehad, dan was ik wellicht helemaal niet in de juiste vibe gekomen. Hetzelfde geldt voor als je tussen de middag wel eens een dipje ervaart.

 

Luister de podcast om te ontdekken hoe ik dan weer in de flow kom. Niet omdat je altijd keihard moet werken, maar wel omdat het prettig is om te weten hoe je je fijne energie terugkrijgt.

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *