Podcast: De kracht van je gedachtes

De laatste tijd krijg ik heel veel berichten over mindset, positief in het leven staan, hoe ik met mijn situatie ben omgegaan en of ik dat ook aan anderen kan leren. Dat doe ik heel graag en daarom bespreek ik in deze podcast een ontzettend krachtige tool vanuit het boek van Byron Katie. Zij heeft namelijk een methode ontwikkeld, The Work, om bepaalde situaties, personen en gebeurtenissen in een ander daglicht te zetten.

In deze podcast vertel ik niet alleen hoe deze methode werkt, maar ook hoe ik het heb toegepast in een situatie in mijn leven. Want ik kom er meer en meer achter dat alles een spiegel is, ook in een vriendschap die ik onder de loep heb genomen en waarover ik alles met je deel.

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

The Work

Het boek waar ik het over heb, heet Vier vragen die je leven veranderen. Dit boek heb ik uitgebreid gelezen en bestudeerd, maar wil ik nu ook echt gaan toepassen in mijn leven. Ik wil het echt ownen, want door op deze manier naar situaties te kijken, kan je jezelf bevrijden van stress. Je kan uiteindelijk tegen jezelf zeggen: het is alleen maar een gedachte. En hoe mooi is het dat je zoiets kan loslaten, veel meer rust ervaart en blijer bent.

 

Dit is slechts het topje van de ijsberg. Om het zelf goed te begrijpen en te implementeren, raad ik je dan ook echt aan om het boek te lezen.

Begin hier eens bij deze website: https://thework.com/sites/nederlands/the-work/ waarin The Work methode uitgebreid wordt beschreven en al vele vragen worden beantwoord.

 

Want uiteindelijk kan je nog zoveel lezen en luisteren over mindset, positief in het leven staan en persoonlijke ontwikkeling. Maar je moet het zelf ook doen.

So don’t just read The Work, DO The Work!

 

Liefs, Marlou

 

P.s. Wil je nog meedoen met mijn verjaardagsactie? Ga dan snel naar marlou.nl/instabranding en gebruik de kortingscode “verjaardag” om €250 korting te krijgen op mijn Instabranding programma!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *