Meestal neem ik een podcast op als ik vol in de energie zit. Maar ik vind het ook belangrijk om de andere kanten te laten zien. Want waar het financieel geweldig gaat, ben ik wel mijn eigen grenzen over gegaan.

 

Hoe gaat het nu met mij na 2 maanden Bali? Maximaal geld investeren, een 5 jaren plan opstellen en energiemanagement. Je hoort het allemaal in deze podcast!

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

Vooraf had ik geen idee waar deze podcast naartoe zou gaan. Maar ik wil je in het kader van echtheid niet alleen maar de hoogtepunten laten zien. Ik ben nu namelijk redelijk leeg en echt een beetje gesloopt.

De gekte begon een paar weken nadat we uit Bali waren teruggekomen. Ik wilde graag mijn steentje bijdragen aan ondernemers die nu willen investeren in hun bedrijf en Instagram. En aan iedereen die graag fit wil blijven of worden. Want juist nu is het belangrijk om je energie ook vrij te laten. En die fijne stofjes als endorfine, dopamine en serotonine aan te maken.

 

De afgelopen maand was bizar. Ik ben dus volop aan de slag gegaan met mijn online masterclasses. Ik heb heel veel geïnvesteerd in advertenties en daar plukte ik ook de vruchten van. Er zijn ontzettend veel deelnemers gestart met mijn Instabranding programma. En al meer dan 1400 vrouwen doen mee met Hello New You.

 

Energielekken

Maar het geven van een online masterclass kost ook een hoop energie. Daarnaast liep mijn Mastermind en de 1-op-1 coaching door en waren er veel technische issues. Kortom ik was mijn grenzen over gegaan. En in een oud patroon teruggevallen.

Mensen inspireren en motiveren geeft mij heel veel energie. Ik hou van mooie content maken. Een podcast opnemen vind ik heerlijk. Maar alleen als ik er tijd voor heb, als ik er ruimte voor heb. Dus vanuit flow, niet vanuit de verkrampte modus van “ik moet een podcast opnemen”.

Technische issues en administratie daarentegen zijn echt grote energielekken voor mij. Dus ook daar heb ik nu in geïnvesteerd, ik heb mijn team uitgebreid. Wat betekent dat ik iemand moet inwerken. Veel investeren, en dan kan je de vruchten ervan plukken.

 

Jouw leefregels

Ik vind het dus belangrijk om te laten weten dat ook ik niet altijd helemaal in balans ben. Ik kies ervoor om daar open over te zijn en ga weer zelf het roer in handen nemen. Dus dat betekent ook vaker nee zeggen. Mezelf op 1 zetten.

Want ook als je niet in de put zit, mag je meer nee zeggen. Wat je hierbij kan helpen is om je eigen leefregels te maken. Wat kost me energie? Wat geeft me energie?

Nee zeggen tegen een ander, is ja zeggen tegen jezelf.

Ook ik heb mijn leefregels weer even duidelijk opgeschreven. Voor 10 uur geen telefoon, maximaal 1 coaching call per dag. Elke week een avond we-time met Jurre en ook als Jurre thuis is, mijn ochtendritueel doen.

Wat zijn jouw leefregels? En waar krijg jij energie van?

Leuk als je laat weten wat je hieruit hebt gehaald! En ik zou het heel fijn vinden als je een review wilt achterlaten op iTunes.

View this post on Instagram

Afgelopen week zat ik even wat minder in mijn vel. Een opstapeling van verschillende dingen.. Te druk in m’n hoofd. Technische issues. Ontplofte mailboxen. Moederdag voor de deur.. ⭐️ En 11 mei, de datum waarop ik uitgerekend was. Maar wie maakt er nou een selfie als je je even niet zo happy voelt? Staat ook niet gezellig in je feed.. Maar toch hebben we allemaal dit soort momenten. Voor mij helpt het dan altijd om te bedenken waar ik dankbaar voor ben. Vanmorgen had ik een té leuke groepscall met mijn Instabranding deelnemers. Ik ben dankbaar dat ik deze ondernemers mag helpen groeien. Juist in deze periode. Gister kreeg ik een privé yogales van @katinkadebruin in onze tuin. Zo lief en zó fijn! Vanavond en morgen heb ik afgesproken met mijn lieve vriendinnen om lekker samen bij te kletsen.💛 Zin in! Check regelmatig even bij jezelf in om te voelen hoe het écht met je gaat. Zo kun je ook beter voelen wat je nodig hebt. Hoe voel jij je momenteel? Laat het zien met emoji’s! Ik voel me gelukkig alweer een stuk beter: ✨😌🤗. Nu jij!👇🏻

A post shared by Marlou ✨ Business & Branding (@marlouvolkerink) on

Liefs, Marlou