Podcast: Waken voor energiezuigers & intenties zetten

Deze keer heb ik een wat meer spirituele podcast opgenomen over energiezuigers & intenties zetten. Ik vertel je hoe je de juiste energie voor jezelf kunt vinden, hoe je deze energie kunt bewaken en hoe je nog meer van het leven kunt genieten. Enjoy!

ABONNEER JE OOK OP MIJN PODCAST SHOW VIA ITUNES!

 

Mijn ochtendritueel

In deze aflevering vertel ik je hoe mijn ochtendritueel eruit ziet en ik deel waarom gister zo’n bijzondere ochtend was.

Mediteren en intenties zetten
Mijn dag begon ik in alle rust met mediteren en het opschrijven van mijn intenties. Dit doe ik niet alleen voor hoe ik me op een dag wil voelen en hoe ik graag wil dat de dag verloopt, maar bijvoorbeeld ook als ik een afspraak heb. Daarna ben ik een heerlijk stuk gaan lopen met de hondjes. Tijdens het wandelen kwam ik een man uit het dorp  tegen die ik na de bevalling niet meer had gezien. Ik vertelde ze over Isa Lou en het viel me op dat ik er nu veel rustiger over kan vertellen en dat ik veel meer in balans ben.

Een prachtige pauw met een bijzondere betekenis
Vervolgens liep ik naar huis en kwam ik opeens een prachtige pauw tegen met zijn veren helemaal uit…WAUW, echt heel mooi! Dus ik dacht misschien heeft het universum mij iets te vertellen en komt deze pauw niet zonder reden juist nu op mijn pad. Ik geloof er namelijk heel erg in dat dingen niet zonder reden gebeuren. Dus thuis zocht ik gelijk op wat de spirituele betekenis van een pauw is…

Aan de titel van deze podcast te zien heeft het iets te maken met hoe je jezelf kunt beschermen tegen energiezuigers… Ben je benieuwd naar de exacte spirituele betekenis? Ik vertel het je uitgebreid in deze podcast!

Ondanks dat ik een hele zware periode achter de rug heb, heeft het me ook veel nieuwe inzichten opgeleverd op het gebied van innerlijke rust. In podcast #08: Innerlijke rust en ego-gedachtes deel ik je mijn tips.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *