“Ik kijk graag met je mee

hoe je meer uit je Instagram kunt halen!”

Personal Insta scan & review

Allright. Je bent al een tijdje bezig met Instagram maar je bent nog niet tevreden. Je hebt het gevoel dat je feed beter kan, maar waar te beginnen? Je vindt dat je te weinig likes en reacties op je foto’s krijgt.

Je hebt het gevoel dat Instagram je momenteel niks oplevert, terwijl je er wel tijd in steekt.

Ok. Adem in, adem uit.

Ik ga rustig met je mee kijken. Ik scan je account en geef je mijn persoonlijke feedback. Daarnaast geef ik je direct praktische tips om je account te verbeteren zodat je hier meer uit kunt halen.

Dit doe ik in videovorm waarbij ik persoonlijk vertel wat ik zie op jouw account, waar de verbeterpunten liggen en welke stappen je kunt ondernemen om meer uit je Instagram te halen.

 

Klinkt goed?

 

Boek mijn Personal Insta Scan hieronder. Je ontvangt voorafgaand een korte vragenlijst en daarna kan ik je account doorspitten zodat jij inspiratie, motivatie & zin krijgt om meer uit dit mooie social media kanaal te gaan halen!

 

Super leuk om eindelijk echt joy te hebben in Instagram. Ik deed het eerst echt alleen omdat ik dacht dat het marketing technisch slim was, maar echt leuk vond ik het niet, en het kostte me eerlijk gezegd vooral energie. Door Marlou haar feedback en input ging opeens de knop om en voelde ik hem helemaal. Nu post ik echt volledig vanuit alignment, word ik blij als ik naar mijn insta feed ga, weet ik precies wat ik wil delen én heb ik direct al zoveel meer interactie en websitebezoekers. Thank you Marlou!!!”

Sophie Dittmar

Eigenaresse SoV's Choice