Freedom Business Coaching

 

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke én zakelijke groei? Tijdens mijn Freedom Business traject gaan we zes maanden intensief 1:1 samenwerken zodat jij nu eindelijk échte vrijheid in je leven en business creëert. 

Freedom Business Coaching

Freedom Business Coaching Traject

Ben jij klaar om meer vrijheid in je leven en business te creëren?  In mijn exclusieve 1:1 coaching traject gaan we 6 maanden intensief samenwerken. Wil jij meer zakelijk succes én vrijheid? Ja, deze twee gaan hand in hand. Een succesvolle business op jouw voorwaarden die jouw ultieme lifestyle mogelijk maakt. Dit traject is persoonlijk en helemaal afgestemd op jou.

Ben jij klaar met klein spelen? Loopt je business maar voel je dat er (veel) meer in zit? Jij gaat niet voor middelmatig succes. Jij bent ready to PLAY BIG! En je snapt als geen ander dat je jouw next level doelen nog sneller haalt met behulp van een goede business coach.

Het leven is bedoeld.. 

Om te genieten en de mooiste herinneringen te maken met de mensen om je heen. Zolang je keihard blijft werken om aan het perfecte plaatje te voldoen, financiële groei belangrijker maakt dan je geluk en vast blijft zitten in de ratrace van het ondernemerschap, zal je nooit echt weten hoe geweldig en rijk jouw leven kan zijn. Ik ben gecommitteerd om jou je ongelimiteerde zelf te laten ontmoeten om vanuit daar elk resultaat te kunnen creëren waar je nu nog niet eens van durft te dromen.

Let’s play BIG!

Ik help vrouwelijke ondernemers om thuis te komen in hun grootsheid en vanuit daar het bedrijf en het leven te creëren wat ze echt verlangen. Je hoeft niet te settelen voor middelmatigheid. Jouw meest overvloedige, gelukkige en ideale leven is binnen handbereik. Door uit te zoomen, los te breken uit de vaste patronen en je bedrijf met een geheel frisse blik te bekijken, zal je pas echt inzicht krijgen in wat er mogelijk is voor je en welke stappen er voor nodig zijn daar te komen. Ik bied de guidance om een mindshift door te maken en geef praktische tools en strategieën die jij als ambitieuze vrouw nodig hebt om te ondernemen en te leven vanuit jouw authentieke potentieel en met zelfvertrouwen en plezier, ongeacht de omstandigheden.

Voor wie is dit coaching traject geschikt?

Het Freedom Business traject is voor vrouwelijke ondernemers die al een business hebben staan maar nu écht die next level sprong willen maken. Je bent je bedrijf begonnen en komt er nu achter dat je een aantal essentiële stappen hebt overgeslagen. Er mist een vorm van structuur en focus en je komt erachter dat je voor je gevoel hard moet werken.

Ik werk met ambitieuze vrouwen die niet alleen zakelijk succes willen.. Maar ook privé geen consessies willen doen. Dit zijn de go-getters die alles uit zichzelf én hun business willen halen. Die schaamteloos willen genieten van het heerlijke leven dat hun goed draaiende business mogelijk maakt.

In de Freedom Business Coaching werk ik met ondernemers die een online verdienmodel hebben of willen integreren in hun business. Wil jij meer verdienen via online kanalen en een schaalbaar businessmodel? En ben je bereid om all-in te gaan? Zonder dat je keihard moet werken maar mét veel balans, overvloed en vrijheid?

Dan is dit traject voor jou!

Ik werk met open minded (kennis)ondernemers en coaches en ondernemers uit de creatieve branche met een dienstverlenende business. Denk hierbij aan coaches, (interieur) designers, fotografen, branding specialisten en marketeers.

Stel je eens voor dat..

Je een leven voor jezelf hebt gecreëerd waarin je voldoening, overvloed en vrijheid ervaart..

Wanneer het lekker weer is, je de ruimte voelt om even vrij te nemen.

Regelmatig me-time momentjes voor jezelf neemt.

Volledig kunt ontspannen tijdens vakanties..

Waarbij je 100% aanwezig bent en geniet van de mensen om je heen waar je zo om geeft.

Hoe zou het zijn als je zoveel rust ervaart in je hoofd en in je lijf?

Je business draait en maakt dit leven mogelijk voor je..

Jij bent degene die dit kan creëren! Als ik het kan, kan jij het ook! 

Hoe lekker is het als je twee maanden kunt genieten op Bali terwijl je weet dat je business doorloopt?

Freedom Business Coaching

Your limitless life is waiting for you. All you have to do is jump!

Wat zit er in dit traject?

R

Persoonlijke coaching

We trappen af met een live kick-off. Daarna hebben we gemiddeld hebben we om de week 1-op-1 contact via coaching calls en focus sessies. Uiteraard ben ik tussendoor ook beschikbaar voor vragen en feedback. 

R

Live contact

Tijdens dit intensieve traject hebben we een live kick-off en daarnaast nog een inspirerende live dag waarin we lekker door kunnen pakken en de diepte in kunnen gaan. 

R

Met elkaar aan je bedrijf werken

Zodat het veel meer waard wordt en je er alles uit haalt

R

Persoonlijk en zakelijke groei

Jij bent de basis van je bedrijf dus naast zakelijke groei gaan we ook aan de slag met persoonlijk leiderschap. 

R

MBB Modules

Toegang tot mijn 12 waardevolle MBB Modules. Zodat jij écht gaat werken aan het halen van je doelen

R

MEER BALANS, SUCCES, PLEZIER EN VRIJHEID VOOR JOU!

business coach

Wat brengt dit traject jou?

Z

Een heldere visie over waar jij naar toe wilt met je leven en je bedrijf, zonder dat je concessies hoeft te doen

Z

Met een concrete strategie én actieplan ga je jouw haarscherpe doelen halen

Z

Een sparringspartner waar je bij terecht kan voor praktische vragen en tips

Z

Een duidelijke social media & marketing strategie

Z

Je trekt continu en moeiteloos klanten aan waar je echt bij van wordt en waar je energie van krijgt. 

Z

Vol vertrouwen aan je plannen werken terwijl je balans ervaart en je je energiek en zelfverzekerd voelt. Je straalt! 

Z

Heerlijke helderheid en focus. Wat een rust in je hoofd! 

Z

Actie en flow! Alles stroomt en je ervaart zakelijk succes & inner peace. Goude combi! 

Dit traject is alleen voor ondernemers die bereid zijn om in zichzelf en hun bedrijf te investeren omdat ze weten dat dit nodig is om die groeisprong te maken. De investering voor het traject is 2.900,- per maand voor 6 maanden. Spreiden over meer termijnen is mogelijk.

Als Freedom Business VIP klant ontvang je ook toegang tot mijn MBB programma (twv 3.500,-) en mijn Instabranding training (twv 750,-).

Vooraf hebben we een intake call om te kijken of er een match is. Nadat er van beide kanten een YES is zullen we de live kick-off, de coaching calls en focus sessies inplannen en kunnen we van start! 

Wat er wordt gezegd over de coaching van Marlou

“Ik heb bij Marlou het 1-op-1 coaching traject gevolgd.
Marlou is fijn om mee samen te werken en geeft veel zelfvertrouwen.
Ik wilde iemand die mij door al mijn belemmerende overtuigingen heen coachte en me steunde in de stappen die ik moest nemen.

Uit dit traject heb ik vooral zelfvertrouwen gehaald en dankzij dit traject heb ik de stappen gemaakt die ik anders nog wel uitgesteld had. We hebben samen mijn hele positionering en aanbod uitgewerkt en ik heb belangrijke keuzes gemaakt om verder door te kunnen groeien! Ook heb ik veel gehad aan het netwerk van Marlou. Ik beveel het anderen zeker aan om met Marlou te werken!!” 

Mariska Voorburg

Moneyglow

Ik heb het 1-op-1 coaching traject gevolgd bij Marlou. Dit traject ben ik aangegaan om te groeien op persoonlijk en zakelijk vlak. De combinatie van mind, body en business sprak mij enorm aan en vond Marlou daarin als business coach het beste passen. Marlou denkt mee, is kritisch wanneer nodig, heeft creatieve input en motiveert om stappen te blijven zetten in een positieve flow.

Mijn belangrijkste doel was balans en dat doel is behaald! Van angst en onzekerheid ben ik gaan leven vanuit liefde en vertrouwen. Ik heb zo’n enorme transformatie doorgemaakt en er is zoveel veranderd. Ik heb niet alleen een nieuw businessmodel wat veel beter bij mij past, ik voel mij een heel ander mens. Veel relaxter, bewuster, flexibeler, milder, ervaar meer focus en er is weer rust en balans in mijn leven.
Dat voelt supergoed! Bedankt Marlou!” 

Grietje Bakker

Thetasteoflove.nl

“Ik ben zo blij dat ik op deze manier van jou heb mogen leren! Niet alleen op het gebied van ondernemen, maar ook qua mindset en persoonlijke ontwikkeling. Ik zet mezelf nu echt op nummer één en luister veel beter naar wat ik nodig heb. Ik durf keuzes te maken, dat vond ik hiervoor nogal lastig. Jij bent zo’n mega inspiratie en jouw advies leidde meteen al tot 12 bestellingen in een weekend! Als ik dit niet had gedaan had ik veel minder vertrouwen in mezelf en miste ik nog veel kennis op het gebied van ondernemen. Ik zou jou zeker aanraden aan andere ondernemers. Ook voor ondernemers die qua mindset nog wat strugglen. Je bent zo inspirerend en krachtig en je straalt zo’n fijne energie uit!” 

Crista van der Steege

“Dankzij Marlou heb ik veel meer rust in mijn hoofd gekregen en ben ik veel bewuster gaan leven. Als ik dit niet had gedaan was ik mezelf nog steeds constant aan het wegcijferen en zat ik nog steeds heel erg in mijn hoofd. De samenwerking voelde heel goed, zonder oordelen en heel open. We hebben o.a. gekeken hoe ik meer balans in mijn leven kon krijgen en dat is gelukt. Ik besteed nu bepaalde dingen uit zodat ik mij meer kan focussen op zaken die voor mij écht belangrijk zijn en waar ik energie van krijg. Marlou is heel eerlijk, lief en open. Bedankt lieve Marlou!”

Cynthia Gezici

Emveflex

“Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat ik op persoonlijk- en zakelijk vlak van Marlou geleerd heb. Dankzij onze inspirerende sparsessies durfde ik het roer om te gooien. Ik weet welke weg ik met mijn bedrijf in wil slaan en welke stappen ik moet zetten om dit doel te bereiken. Nu ik dit weet werk ik met nog meer plezier omdat ik een duidelijk plan en veel meer structuur in mijn dagen heb. Werken kost me geen energie meer, het levert me juist energie op. Ook ben ik erachter gekomen dat ik altijd op mijn gevoel mag vertrouwen, mijn intuïtie geeft me altijd het juiste antwoord. Dankjewel lieve Marlou, jij wist me precies de juiste vragen te stellen zodat ik en mijn business een enorm konden groeien.

Brenda Schrijver

Lieve Marlou, onwijs bedankt voor deze fijne tijd. Je hebt mij onwijs veel inzichten gegeven en over grenzen geholpen waar ik tegenaan liep.  

Dankzij jou ben ik veel zelfverzekerder als fotograaf. Ik moet niet te veel nadenken, maar actie ondernemen. Ofwel wat “brutaal” zijn. En mijn dromen uitwerken en achternagaan.  

Het voelt als een enorme fast forward van mijn bedrijf. Ik heb onwijs veel geleerd en nieuwe dingen gedaan waar ik voorafgaand aan dit traject nooit van had durven dromen. Dankjewel Marlou, je bent een topper!

Raisa de Koning

Raisa de Koning Fotografie

Een half jaar lang heeft Marlou met intensief geholpen en begeleid bij de best ingrijpende ontwikkelingen die ik doormaakte.

Ik ben gewichtsconsulent en vitaliteitscoach en heb een eigen praktijk Dailycious Foodcoach. Omdat ik online wilde gaan ondernemen heb ik Marlou om hulp gevraagd.

In het begin had ik best twijfels. Ik twijfelde over de investering.
Investeren terwijl je nog weinig omzet draait, dat vond ik spannend. Maar weet je? Die investering heb ik nu al terugverdiend! Mijn online academy heb ik succesvol gelanceerd en daar heb ik nu al inkomsten van. 

Dit traject heeft me niet business-wise veel inzichten gebracht. Ik run mijn bedrijf nu vanuit mijn kernwaarden zodat ik elke dag energie uit mijn werk krijg. Ja mijn grootste droom is uitgekomen, Marlou ik ben je hier ontzettend dankbaar voor! 

Sabine Thissen

Dailylicious Foodcoach

Marlou Volkerink
Choose your limitless life

Marlou Volkerink is Business Mentor en gecertificeerd NLP Coach voor vrouwelijke ondernemers. Ze heeft ruim 13 jaar ervaring als online ondernemer en runde diverse bedrijven. Sinds 2018 deelt ze haar kennis en expertise d.m.v. online programma’s en coaching trajecten.

Ze heeft haar eigen visie op succes en vrijheid en leert ondernemers vanuit de kern een business te bouwen waar zij gelukkig van worden. Zodat zij het leven kunnen leiden waar ze van dromen en naast zakelijk succes ook vrijheid, balans en joy ervaren.

Ze staat voor het derde jaar op rij in de top 10 Beste Business coaches van Nederland en begeleidde de afgelopen jaren honderden ondernemers met het uitbouwen van een succesvolle business.

 “Een leven en bedrijf geheel op jouw voorwaarden is niet alleen voor de happy few”

Jouw next level is niet iets wat opoffering of concessies vraagt. Jouw groei hoeft geen struggle te zijn.
Het is beschikbaar en bereikbaar voor je vanuit rust en flow.

Wanneer je uitzoomt en jezelf en je bedrijf in een nieuw licht kan zien, jouw grootsheid en authentieke potentieel omarmend,worden de mogelijkheiden en stappen ineens kristalhelder. En kan je kiezen, écht kiezen, voor jouw ideale lifestyle.

Jouw ongelimiteerde leven is er..

Vol overvloed, vrijheid en mooie momenten met de mensen waar jij om geeft. Wachtend op jou tot je de sprong waagt en all-in durft te gaan!

Meer over coaching van Marlou
Voel je dat dit precies is wat je wil?
business coaching

Ben jij klaar om samen aan jouw bedrijf te werken zodat je sneller kunt groeien en opschalen?

Plan direct een vrijblijvend intake gesprek in.