Gratis interactieve Masterclass

Reframe Yourself! 💫

Hoe je afrekent met jezelf klein houden en financiële vrijheid aantrekt, waardoor het hele ondernemerschap meteen 10 keer lichter voelt…

=

Losbreken van jouw huidige idee van wie je bent en afrekenen met alles wat je nu tegenhoudt.

=

Van vage doelen naar purposeful goals die je nu écht gaat halen!

=

Gratis BONUS: Mijn Freedom Visualisatie t.w.v. €49,- waardoor je beter in staat zult zijn om de (spannende) dingen te doen die nodig zijn om dit waar te maken!

=

Losbreken van jouw huidige idee van wie je bent en afrekenen met alles wat je nu tegenhoudt.

=

Van vage doelen naar purposeful goals die je nu écht gaat halen!

=

Gratis BONUS: Mijn Freedom Visualisatie t.w.v. €49,- waardoor je beter in staat zult zijn om de (spannende) dingen te doen die nodig zijn om dit waar te maken!

In deze sessie

=

deel ik mijn master tool voor business-groei die je elk kwartaal weer kunt toepassen

=

ontdek je de grootste zin en onzin van doelen stellen (en wat je wél moet doen)

=

vertel ik je welke weg ik heb afgelegd van ‘roodangst naar volle zalen’ (zowel online als offline)

=

Gaan we belemmerende overtuigingen ombuigen, zodat jij gaat manifesteren als een magneet.

=

laat ik je zien welke verkeerde strategie de meeste ondernemers inzetten waardoor ze 70% minder resultaat boeken, én

=

Ontdek je welke saboteurs je nu tegenhouden en reken je af met limiterende gedachten & patronen

=

deel ik mijn succesformule voor zakelijk succes en meer rust in je kop (heerlijk!)

Tijdens deze sessie neem ik je mee op avontuur. Ik geef je een totaal andere kijk op hoe jij in de ongelimiteerde versie van jezelf kunt stappen. Waardoor je niet alleen 100% kunt genieten van je ondernemersreis maar ook tijd en geld overhoudt om die andere mooie reizen te maken en soms gewoon even rust te pakken omdat het KAN! 

Ready voor next level resultaten? Laat die euro’s maar komen 😉

Deze masterclass is voor jou…

Als je voelt dat er méér is. Je bent al lekker op weg als ondernemer, maar hikt aan tegen iets groters. Het is er, maar je kunt je vinger er niet op leggen. Het vlammetje brandt, maar jij bent klaar om on fire te gaan! Tegelijkertijd vind je dit best spannend.

Want let’s face it: je bent niet op zoek naar een vollere to-dolijst, vrijheid is een belangrijke kernwaarde voor jou. 

Wat nou als ik je vertel dat die realiteit bestaat? Dat het lichter, slimmer, smoother én groter kan? Dat je niet hoeft te kiezen? En dat deze realiteit dichterbij is dan jij nu denkt?

 

Jij bent uniek! Jouw bedrijf is uniek. En jouw bedrijf verbergt een secret spot met de antwoorden op al jouw vragen. Een plek die je niet zomaar zult ontdekken: je moet weten waar je moet zoeken. 

Einstein zei het al (en dat was toch best een slimme man): als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Het is tijd voor verandering. Jij bent er klaar voor om je diepste verlangens om te zetten in jouw nieuwe realiteit. 

En dat mág spannend voelen. Het is onbekend. Maar laten we samen op avontuur gaan.  Ik weet de weg, so let’s go!

You are invited to the party!

Het is tijd jouw grootste droom-doorbraak te maken. Want holy shit … Wat is het ondernemerschap een FEESTJE! (Als je op mijn manier onderneemt.🙃)

Samen gaan we afstemmen op de Flow-frequentie. Hierdoor ga je niet alleen jouw cashflow zien groeien, je gaat jezelf als ondernemer ook in een heel ander licht zien. En eindelijk ontdekken wat het is om succesvol te zijn en échte vrijheid te voelen. Waardoor het hele ondernemerschap meteen 10 keer lichter voelt. 

“Dit is zo’n andere manier van ondernemen! Ik dacht altijd dat het hard werken was. Maar zo voelt het helemaal niet meer. Sterker nog: ik ben meer vrij dan dat ik aan het werk ben en mijn resultaat is verdubbeld!”

It’s time to reinvent yourself!

De nieuwe ondernemersversie van jezelf is schaamteloos en grenzeloos succesVOL:

  • VOL vertrouwen
  • VOL energie
  • VOL focus, en
  • VOL joy!

Klinkt heerlijk, toch?!

Mijn belofte aan jou: dit is geen saaie masterclass waar je jouw kostbare tijd aan besteedt zonder resultaat. Dit is een exclusieve sessie waarin ik mijn 7 tools prijsgeef voor schaamteloos succes. Je mag wat van mijn energie tappen en ontdekt een strategie die afwijkt van de manier waarop je nu onderneemt. Het gevolg? De next level ondernemersversie van jezelf is geboren!

Over Marlou Volkerink

Marlou is een succesvolle online ondernemer & business mentor voor vrouwelijke ondernemers die alles uit hun leven en business willen halen. Ze helpt ondernemers met een constante groei en (cash)flow.

Dit doet ze met ijzersterke content- en business-strategieën, gecombineerd met mindset mastery waardoor je non-stop droomklanten aantrekt. 

Marlou heeft al ruim 13 jaar ervaring en al jaren op rij staat ze in de top 10 van beste business coaches van Nederland. In 2018 gooide ze zelf het roer om. Ze besloot haar bedrijf heel anders in te richten en op een compleet andere manier te gaan ondernemen. Hierdoor runt ze nu haar twee bedrijven in slechts 24 uur per week. Én geniet ze minimaal twee maanden per jaar van een vakantie in het buitenland, met haar gezin, vrienden, vriendinnen of familie. Terwijl haar twee bedrijven doorlopen.

Met haar (online) programma’s, trajecten, events en retreats heeft ze inmiddels al duizenden vrouwelijke ondernemers geholpen met slimme strategieën en het bouwen van een business die helemaal past bij wie zij zijn en hoe ze willen leven (Freeedommm!) 

Als je op Marlou’s energie aanhaakt, ben je hooked en smaakt het ondernemersavontuur naar meer!

Gratis interactieve Masterclass

Reframe Yourself! 💫

Hoe je afrekent met jezelf klein houden en financiële vrijheid aantrekt, waardoor het hele ondernemerschap meteen 10 keer lichter voelt…